Toont alle 3 resultaten

Luchtkussen Enveloppen A3

Met onze A3 Luchtkussen enveloppen kan je platte kwetsbare producten veilig verzenden. We hebben twee luchtkussen enveloppen die voor A3 formaat geschikt zijn. Alle luchtkussen enveloppen van Verpakgigant zijn van topkwaliteit met de scherpste prijs van Nederland en België. Je bestelt ze ook nog eens zonder verzendkosten!  Lees verder
Luchtkussen enveloppen A3 formaat

Waarvoor gebruik je een A3 Luchtkussen Envelop?

Onze Luchtkussen enveloppen op A3 en A3+ formaat zijn vooral geschikt voor het verzenden platte en kwetsbare artikelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een schilderij, een ingelijste foto, of een puzzel in een kleinere doos. Een luchtkussen envelop op A3 formaat geeft extra bescherming en je kan dus bijvoorbeeld een spelletjesdoos die wat kleiner is prima een een grote luchtkussen envelop versturen. De noppenfolie aan de binnenkant kan vele schokken opvangen, daarom zijn jouw producten goed beschermd tijdens het verzendproces.

Afmetingen Luchtkussen enveloppen A3

We hebben twee type A3 luchtkussenenveloppen; A3 formaat en A3+ formaat.
  • A3 Luchtkussenenvelop: Dit is de I19 envelop, de afmetingen zijn 300 x 334 mm.
  • A3+ Luchtkussenenvelop: Dit is de K29, de afmetingen zijn 350 x 470 mm.
Beide formaten bubbelenveloppen zijn dus groter dan A3 formaat. Ze kunnen niet als brievenbuspakket worden verzonden! Ze zijn te groot voor de brievenbus, dus moeten als pakketzending worden verstuurd.

072 202 91 79 Open chat