A4 Formaat Enveloppen

Enveloppen van A4 formaat hebben een exacte grootte van 220 bij 340 millimeter. De enveloppen van dit format worden vaak gebruikt om kleine tot middelgrote producten in te versturen. Met name relatief kwetsbare items kunnen het beste verstuurd worden in een luchtkussen A4 envelop. 

We hebben ook kartonnen A4 enveloppen van stevig 500 grams karton en vele gekleurde luchtkussen enveloppen op A4 en A4+ formaat.

Zakelijke Enveloppen

Welke soorten A4 enveloppen vind je op Verpakgigant?

Je vindt op Verpakgigant meerdere types enveloppen voor A4 formaat. Bijna iedere A4 envelop is geschikt als brievenbuspakket, behalve de H18 envelop.

Luchtkussen enveloppen op A4 formaat

Luchtkussen enveloppen in A4 formaat zijn perfect voor het verzenden van kleine tot middelgrote goederen. Vooral breekbare items kunnen het beste worden verstuurd in zo’n luchtkussen envelop. De binnenkant van de A4 envelop is bedekt met noppenfolie, waardoor jouw delicate producten beschermd zijn tegen vallen en stoten tijdens de verzending. Dit is belangrijk omdat de zendingen vaak ruw worden behandeld tijdens het verzendproces.

We hebben drie typen A4 luchtkussenenveloppen, tot aan A4+ formaat.

  • A4 Luchtkussenenvelop: Dit is de F16 envelop, de afmetingen zijn 220 x 340 mm.
  • A4+ Luchtkussenenvelop:
    • De G17 envelop, de afmetingen zijn 230 x 340 mm.
    • De H18 envelop, de afmetingen zijn 270 x 360 mm.

Alle formaten bubbelenveloppen zijn dus groter dan A4 formaat. De F16 en G17 kunnen als brievenbuspakket worden verzonden. De H18 is te groot voor de brievenbus, dus deze moet als pakketzending worden verstuurd.

Monsterzak enveloppen A4+ formaat

Onze monsterzak enveloppen zijn op A4+ formaat, de afmetingen zijn 262 x 371 x 38 mm. De monsterzak envelop is geschikt om producten te versturen die net iets te dik zijn voor een gewone envelop. Deze A4+ enveloppen zijn dus ideaal om in te zetten voor het versturen van bijvoorbeeld dossiermappen, magazines of brochures.

De enveloppen zijn wit en gemaakt van stevig kraftpapier 150 grams, ze zijn te bestellen vanaf 125 stuks. De Masterline monsterzak enveloppen bieden een gedegen bescherming van uw documenten of producten en beschermen de zending tegen kreukels en scheuren.

A4 enveloppen van karton

Op Verpakgigant vind je ook kartonnen A4 enveloppen. Variërend van 240 x 315 mm. tot 246 x 349 x 60 mm. De laatste kartonnen envelop is extra sterk en dik en geschikt voor zendingen van belangrijke spullen. 

Ze hebben een variabele vulhoogte tot 20 mm. Met deze A4 enveloppen kunnen lichte, platte producten zoals kalenders, foto’s en affiches worden verzonden. Ideaal dus voor het veilig verzenden van kleine artikelen. Tijdens transport krijgt je verzending het vaak stevig te verduren.

A4 honingraat enveloppen

De papieren honingraat A4 enveloppen hebben een afmeting van 230 x 340 mm. Hiermee kan je veel verschillende producten versturen van klein formaat, zoals sieraden, USB sticks en heel veel andere kleine producten.

De honingraat envelop is op veel manieren vergelijkbaar met een luchtkussen envelop. In plaats van een laagje noppenfolie bestaat de beschermlaag uit een  papieren honingraat laagje.

A4 enveloppen met bedrukking

Door gebruik te maken van een bedrukte A4 envelop valt jouw zending op tussen alle andere zendingen. Met name rond de feestdagen worden er talloze pakketten verstuurd.

Door je luchtkussen enveloppen te laten bedrukken weet de ontvanger van je pakket meteen dat het van jou afkomt. Dit geeft niet alleen een goede indruk, maar de klant onthoudt jouw naam ook beter. 

Je kunt bij Verpakgigant jouw A4 enveloppen laten bedrukken vanaf 10.000 stuks.

Enveloppen bedrukken »

Hoe gebruik je een enveloppen van A4 formaat?

Het gebruik van al onze A4 enveloppen is zeer eenvoudig. Elke envelop is voorzien van een plakstrip waarmee je de envelop gemakkelijk kunt sluiten. We raden deze A4 enveloppen aan voor mensen die snel kleine producten willen verzenden. Benieuwd hoe je enveloppen kan gebruiken?

  1. Kies het juiste formaat: Zorg ervoor dat je een A4 envelop hebt die geschikt is voor jouw product. Controleer de afmetingen en zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt zonder dat de envelop te ver uitrekt.
  2. Sluit de envelop: De meeste enveloppen hebben een plakstrip aan de bovenkant. Verwijder de beschermfolie van de plakstrip en druk de envelop stevig dicht om ervoor te zorgen dat deze goed is afgesloten.
  3. Adressering: Schrijf het adres van de ontvanger duidelijk en leesbaar op de voorkant van de envelop. Dit is ook mogelijk met een verzendetiket. Zorg ervoor dat je de juiste adressering en postcodes gebruikt om ervoor te zorgen dat de envelop correct wordt bezorgd.
  4. Controleer en verzend: Controleer nogmaals of de envelop goed is afgesloten, het juiste adres heeft en voldoende gefrankeerd is. Breng de envelop naar het dichtstbijzijnde postkantoor of postbus, of deponeer deze in een brievenbus.

Voordelig A4 enveloppen bestellen bij Verpakgigant

Bespaar kosten en tijd door te kiezen voor Verpakgigant.nl als jouw groothandel in A4 enveloppen. Ontdek ons ruime assortiment, profiteer van onze scherpe prijzen en geniet van een betrouwbare service. Plaats vandaag nog je bestelling en ervaar zelf waarom wij de voorkeursleverancier zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar betaalbare A4 enveloppen van topkwaliteit.

We hebben altijd een ruime voorraad, welke al te bestellen zijn vanaf 100 stuks. Bestel eenvoudig jouw A4 enveloppen online en profiteer van onze staffelkortingen bij grotere hoeveelheden. Wil je graag iemand spreken voordat je een bestelling plaatst? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Geen verzendkosten en veilig besteld

Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Wij verzenden onze producten enkel met PostNL. In uitzonderlijke gevallen, zoals bij palletzendingen, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. Bestel je voor 15:00? Dan heb je jouw enveloppen in A4 formaat morgen al in huis! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid).

072 202 91 79 Open chat