A4 Enveloppen

Luchtkussen Enveloppen in A4 formaat (220 x 340 mm)

Luchtkussen enveloppen kunnen gebruikt worden om kleine goederen in te versturen. Het is vaak niet nodig om kleine artikelen in een doos te stoppen. Bovendien past een doos vaak niet door de brievenbus. Artikelen verpakt in een doos moeten vrijwel altijd via een pakketdienst worden verzonden. A4 enveloppen zijn een goed alternatief hiervoor. Verzend jij iets in een luchtkussen envelop, dan kan dit met de “gewone post” mee.

Unieke eigenschappen van a4 enveloppen

A4 formaat luchtkussen enveloppen hebben de afmeting 220 bij 340 mm. Er passen dus allerlei verschillende artikelen in zo’n a4 envelop. Een boek, porseleinen bord of een mooie ketting zijn voorbeelden van producten die prima in een a4 envelop verzonden kunnen worden. Vanwege de laag bubbeltjesfolie aan de binnenkant van de envelop, worden de producten die verzonden worden extra bescherm. Een bubbelenvelop is:

  • Soepel
  • Herbruikbaar
  • Recyclebaar
  • Schok werend
  • Stevig
A4 envelop

Hoe gebruik je een luchtkussen envelop

Een luchtkussenenvelop is makkelijk in het gebruik. Zo zit er op iedere A4 envelop een plakstrip waardoor je jouw pakketje makkelijk kunt afsluiten. Dit is toch net even wat sneller dan een brievenbusdoos, die je vaak nog met extra tape moet afsluiten. Wij raden enveloppen aan voor mensen die kleine producten snel willen verzenden.

Geen verzendkosten en veilig besteld

Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Wij verzenden onze producten enkel met PostNL. In uitzonderlijke gevallen, zoals bij palletzendingen, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. Bestel je voor 15:00? Dan heb jij jouw A4 enveloppen morgen al in huis! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid)

Jouw producten op een andere manier verzenden?

Misschien past een bubbelenvelop toch niet bij wat jij zoekt. Zoek je een ander formaat luchtkussenenvelop? Zoals een a3 envelop? Neem dan een kijkje bij onze luchtkussenenveloppen.  Misschien ben je toch op zoek naar een brievenbusdoos. Dan kun je een kijkje nemen bij onze verzenddozen.

Luchtkussen Enveloppen

F16 Luchtkussen Enveloppen 220 x 340

Vanaf 12,2 cent

Luchtkussen Enveloppen

G17 Luchtkussen Enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent