A4 Envelop

A4 Envelop

Brievenbusverpakkingen

F16 Luchtkussen Enveloppen 220 x 340

Vanaf 12,2 cent

Brievenbusverpakkingen

G17 Luchtkussen Enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent

De luchtkussen A4 envelop  (220 x 340 mm)

Luchtkussen enveloppen kunnen gebruikt worden om kleine goederen in te versturen. Met name kleine kwetsbare items kunnen het beste verstuurd worden in een luchtkussen A4 envelop. Doordat de binnenzijde van deze A4 envelop bekleed is met een laagje noppenfolie, beschermd het uw kwetsbare product tegen vallen en stoten. Iets wat helaas regelmatig voorkomt tijdens de verzending en ook onoverkomelijk is. Het is vaak dus niet nodig om kleine artikelen in een doos te stoppen. Bovendien past een doos vaak niet door de brievenbus. Artikelen verpakt in een doos moeten vrijwel altijd via een pakketdienst worden verzonden. En dit maakt het versturen een stuk duurder. A4 enveloppen zijn een goed alternatief hiervoor. Verzendt u iets in een luchtkussen envelop, dan kan dit met de gewone post mee. Wij van Verpakgigant hebben hoge kwaliteit luchtkussen A4 enveloppen in ons assortiment. Met onze A4 envelop kunt u met een gerust hart uw kleine kwetsbare items versturen. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Unieke eigenschappen van a4 enveloppen

Luchtkussen enveloppen van A4 formaat hebben de afmetingen in millimeters 220 bij 340. Er passen dus allerlei verschillende artikelen in zo’n a4 envelop. Een boek, een porseleinen bord of een mooie ketting zijn voorbeelden van producten die prima in een a4 envelop verzonden kunnen worden. Zoals we al eerder vermelden heeft de luchtkussen A4 envelop een laag bubbeltjesfolie aan de binnenkant. Hierdoor worden de producten die verzonden worden extra bescherm. Een bubbelenvelop is:

  • Soepel
  • Herbruikbaar
  • Recyclebaar
  • Schok werend
  • Stevig

U ziet het, alleen maar voordelen! Daarbij zijn onze A4 enveloppen van zeer goede kwaliteit. Dit is ook wel nodig, want niets is zo vervelend als een gescheurde of anderzijds kapot gegane A4 envelop. Hierdoor is het mogelijk dat ook uw zorgvuldig ingepakte items beschadigd raken. Voor een extra bescherming van uw product, raden wij aan een extra laagje bubbeltjesfolie, ook wel nopjesfolie of bubbeltjesplastic genoemd, om uw te verzenden product heen te wikkelen. Vervolgens stopt u uw item in de A4 envelop. Op deze manier is het extra goed beschermd.

A4 envelop

Hoe gebruik je een luchtkussen enveloppen A4 formaat

Een luchtkussenenvelop is makkelijk in het gebruik. Zo zit er op iedere A4 envelop een plakstrip waardoor je jouw Een luchtkussenenvelop is makkelijk in het gebruik. Zo zit er op iedere A4 envelop een plakstrip waardoor u uw pakketje makkelijk kunt afsluiten. Dit is toch net even wat sneller dan een brievenbusdoos, die u vaak nog met extra tape moet afsluiten. Wij raden deze A4 enveloppen aan voor mensen die kleine producten snel willen verzenden. Niet alleen kwetsbare items zijn gebaat bij het extra beschermlaagje. Alle producten die u wilt versturen, of deze nu snel breekbaar zijn of niet, kunt u het beste in een luchtkussen envelop versturen. Wij van de Verpakgigant bieden alleen de hoogste kwaliteit A4 enveloppen aan in ons assortiment. Zo kunt u met een gerust hart al uw producten versturen en heeft u er alles aan gedaan om deze veilig naar de ontvanger toe te sturen. Veel webshops gebruiken de A4 enveloppen dan ook om kleine producten als cd’s en boeken in te versturen. Ze passen door de brievenbus en uw producten zijn stevig verpakt. Zo kunt u ze met een gerust hart aan de koerier meegeven. Benieuwd wat er allemaal in een brievenbus past? Lees het in onze blog!

Geen verzendkosten en veilig besteld

Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Wij verzenden onze producten enkel met PostNL. In uitzonderlijke gevallen, zoals bij palletzendingen, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. Bestelt u voor 15:00? Dan heeft u uw enveloppen in A4 formaat morgen al in huis! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid).

De producten op een andere manier verzenden?

Misschien past een bubbelenvelop toch niet bij wat jij zoekt. Zoek je een ander formaat luchtkussenenvelop? Zoals een Misschien past een bubbelenvelop toch niet bij wat u zoekt. Zoekt u een ander formaat luchtkussenenvelop? Zoals een a3 envelop? Neem dan een kijkje bij onze luchtkussenenveloppen.  Misschien bent u toch op zoek naar een brievenbusdoos. Dan kunt u een kijkje nemen bij onze verzenddozen. Waar u uw producten ook mee wilt verzenden, met onze verzendmaterialen zit u altijd goed! Wij van Verpakgigant hebben jarenlange ervaring op het gebied van verzendmaterialen en weten dan ook precies wat u nodig heeft om uw producten veilig en onbeschadigd bij de ontvanger te krijgen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg en daarom bieden wij alleen producten aan die aan onze hoge eisen voldoen. Zo kunt u met een gerust hart uw kwetsbare items verzenden. Onze producten zijn dan wel van de hoogte kwaliteit, dit wilt niet zeggen dat ze niet voordelig kunnen zijn. Daarom zijn al onze producten zeer scherp geprijsd! Wilt u meer bestellen dan mogelijk is in onze webshop? Vraag dan een op maat gemaakte offerte aan en wij gaan kijken wat we voor u kunnen doen. Natuurlijk komt hier een mooie korting bij kijken. Dit geldt voor al onze producten. Hoe meer u tegelijk besteld, hoe hoger de korting. En dat is mooi meegenomen natuurlijk! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!