Toont alle 3 resultaten

Honingraat Enveloppen

Honingraat enveloppen zijn een milieuvriendelijke variant voor de originele noppenfolie enveloppen. Op Verpakgigant vind je topkwaliteit honingraat enveloppen met zeer scherpe prijzen, altijd zonder verzendkosten!  Lees verder

Honingraat Enveloppen

Bestel voordelig honingraat enveloppen

Honingraat enveloppen zijn de duurzame variant voor de originele noppenfolie enveloppen. De kartonnen enveloppen zijn nieuw op de markt. Dit unieke product beschikt over een honingraat structuur aan de binnenkant. Jouw breekbare producten worden milieuvriendelijk en veilig verzonden. De honingraat structuur werkt net als noppenfolie waardoor het dus schokabsorberend is. De originele noppenfolie enveloppen zijn gemaakt met plastic wat niet milieuvriendelijk is. Deze kartonnen enveloppen zijn van papier gemaakt en zijn na gebruik 100% herbruikbaar. U bespaart ook op de verzendkosten omdat de kartonnen honingraat enveloppen erg licht zijn!

Functies milieuvriendelijke enveloppen

Naast dat deze enveloppen erg milieuvriendelijk zijn, zijn ze ook gemakkelijk in gebruik. De enveloppen blijven goed gesloten doormiddel van een plakstrip. Hierdoor heb je geen bijkomende plakband meer nodig. Dit scheelt weer in de kosten voor jouw verzending. Doordat het honingraatpapier van de beste kwaliteit is zijn al uw producten veilig onderweg! Onze honingraat enveloppen zijn in verschillende maten beschikbaar. Daardoor hebben wij voor iedere zending het juiste formaat klaar staan. Bovendien is het goed voor het imago van je onderneming als je met duurzame materialen werkt. De kartonnen enveloppen zijn zowel buiten- als binnen zeer netjes afgewerkt en gemaakt van zeer stevig karton.

  • Plakstrip aanwezig
  • 100% recyclebaar
  • 300 stuks per doos
  • Verschillende formaten

Welke formaten milieuvriendelijke enveloppen zijn er?

Onze honingraat enveloppen zijn in 3 verschillende formaten beschikbaar. Met als kleinste formaat 150 X 215 en als grootste formaat 230 X 340 is er dus voor iedereen een geschikt formaat. De kartonnen enveloppen zijn geschikt om veel verschillende producten te versturen van klein formaat. Denk hierbij aan producten zoals USB sticks en sieraden.

150 X 215 met buitenmaat 170 X 215

180 X 260 met buitenmaat 200 X 260

230 X 340 met buitenmaat 250 X 340

Twijfel je over welk formaat honingraat enveloppen het beste bij jouw producten past? Je kunt ons bereiken via de mail op: support@verpakgigant.nl of telefonisch op 072 202 91 79. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Ook is het mogelijk een van onze medewerkers te spreken via onze live chat, rechtsonder op je beeldscherm.

Honingraat karton bestel je bij Verpakgigant.nl

Honingraat enveloppen van hoge kwaliteit zijn te bestellen bij Verpakgigant.nl. Hier koop je de goedkoopste verpakkingsmaterialen zonder bezorgkosten. Besteld voor 15:00? Is dezelfde dag nog verzonden! Mits er genoeg voorraad is. Dat betekent dat ze dan morgen al geleverd worden in huis of in de winkel.

Voor bestellingen die in Nederland en België zijn besteld, rekenen wij geen bezorgkosten. Hierdoor kom je dus niet voor verassingen te staan!

072 202 91 79 Open chat