Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Opvulpapier

Opvulpapier op rol is ideaal opvulmateriaal om stoten op te vangen tijdens transport. Het vangt alle stoten op waaraan je product aan wordt blootgesteld tijdens de verzending. Ons opvulpapier komt van pas om je verzenddoos mee te vullen zodat er geen loze ruimtes meer zijn waardoor je product kan verschuiven. Lees verder

Opvulpapier icon

Er worden ieder jaar steeds meer pakketjes verstuurd. Al deze pakketjes worden opgevuld met opvulmateriaal als opvulpapier, noppenfolie, schuimkussens, golfkarton of schuimfolie. Maar waarom wordt dit eigenlijk gedaan? Heel simpel. Als je een product in een verzenddoos stopt is de kans zeer groot dat de doos groter is dan je product. Verzenddozen heb je dan wel in allerlei soorten en maten, toch zal het nooit perfect passen om het item dat je wilt verzenden. Aan de zijkanten zul je dus altijd wel loze ruimtes hebben. Het is belangrijk dat deze loze ruimtes opgevuld worden met opvulmateriaal. Opvulpapier is hier bijvoorbeeld zeer geschikt voor. Je maakt een prop van het opvulpapier en duwt het stevig in de lege ruimtes rondom je product. Dit doe je om te voorkomen dat je product tijdens transport gaar verschuiven. Als je product wel kan verschuiven en je dus de ruimtes in de doos niet het opgevuld met opvulpapier, dan kan je product gemakkelijk beschadigd raken. Het constant stoten van je item tegen de zijkanten van de doos zal zijn sporen nalaten. Ons opvulpapier is ideaal om je verzenddoos mee te vullen zodat er geen loze ruimtes meer zijn waardoor je product kan verschuiven. Heb je vragen over het gebruik van opvulpapier? Of over een van onze andere opvulmaterialen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Opvulpapier op rol voor het veilig verzenden van producten

Opvulpapier op rol is ideaal opvulmateriaal om stoten op te vangen tijdens transport. Het papier bestaat uit een laag stevig kraftpapier. Dit bruine papier zorgt er voor dat je producten niet beschadigd raken. Het vangt alle stoten op waaraan je product aan wordt blootgesteld tijdens de verzending. Het opvulpapier op rol dat wij in ons assortiment hebben is van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het milieuvriendelijk, ecologisch en recyclebaar. Iets dat wij erg belangrijk vinden. Ons papier heeft een perforatie aan de zijkant. Dit is zodat het gemakkelijk is om het papier af te scheuren. Wel zo handig! Behalve voor het opvullen van loze ruimtes van verzenddozen, is het opvulpapier op rol ook ideaal om een product in in te wikkelen. Een boek bijvoorbeeld. Het papier kan als een soort cadeaupapier gebruikt worden. Door het boek in te pakken, voorkom je dat er beschadigingen aan bijvoorbeeld de kaft ontstaan. Door het in te pakken in opvulpapier op rol, is het met een extra laagje stevig papier beschermd. De hoekjes van een boek raken snel beschadigd en dit ziet er natuurlijk niet erg mooi uit als het bij de ontvanger aankomt. Het boek lijkt dan niet meer nieuw. Dus wikkel het boek eerst in in opvulpapier op rol. Vervolgens pak je een verzenddoos. Leg een paar proppen opvulpapier op de bodem van de doos. Leg het ingepakte boek in de doos en vul de rest van de ruimtes met proppen papier. Vul de doos zo veel tot het boek in de doos niet meer kan schuiven. Doe vervolgens de doos dicht. Voor de zekerheid kun je tape om de doos heen draaien voor extra stevigheid.

Opvulpapier in combinatie met een opvuldispenser

Wil je het jezelf echt gemakkelijk maken? Bestel dan naast ons opvulpapier op rol ook de Fillpak opvuldispenser. In een handomdraai verander je een stapel opvulpapier in een soort volumineuze papierkussen. Dit papierkussen is perfect om je loze ruimtes in een verzenddoos mee op te vullen. Het enige wat je hoeft te doen is het opvulpapier door de trechter van de dispenser te halen en de dispenser doet de rest. Maar wat doet het dan precies? De dispenser verkreukelt het opvulpapier waardoor het meer volume krijgt. Op deze manier vul je sneller en makkelijker je doos totdat deze helemaal vol is en je product niet meer verplaatst kan worden in de doos. Het andere voordeel van de dispenser is dat hij zonder stroom zijn werk kan doen. Je kunt hem dus gemakkelijk en snel verplaatsen en op deze manier kan hij overal ingezet worden. De dispenser helpt je dus met het verkruikelen van het opvulpapier. Dit hoef je dus niet meer met de hand te doen en dit scheelt enorm veel werk en daarmee dus tijd. In een mum van tijd heb je voldoende papier verzameld om de verzenddoos mee te vullen. De dispenser werkt het beste met een stapel opvulpapier, maar een opvulpapier rol werkt ook uitstekend. Deze handige en tijdbesparende dispenser hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment.

Goedkoop opvulpapier kopen doe je bij Verpakgigant

Milieubewust omgegaan met producten en materialen hebben wij hoog in ons vaandel staan. Wil jij ook meer milieubewuste verpakkingsmaterialen gaan gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want wij helpen je hier graag bij. Zo zijn onze kartonnen Amerikaanse verzenddozen gemaakt van natuurlijke materialen. Ze zijn uitstekend te recyclen en dat is natuurlijk erg mooi! Behalve dat ons opvulpapier op rol en al ons andere verzend- en opvulmateriaal duurzaam is, is het ook nog eens scherp geprijsd. Goedkoop opvulpapier kopen doe je dus bij de Verpakgigant! Hoe meer je in één keer besteld, hoe meer korting je krijgt. Wil je meer bestellen dan mogelijk is op onze website? Geen probleem! Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij gaan kijken wat we voor je kunnen doen. En daar zit natuurlijk een mooie, extra korting aan vast. Ben je op zoek naar goedkoop opvulmateriaal? Kijk dan snel in onze webshop. Bestel je vóór 15.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag met PostNL. We voorzien je bestelling alleen nog van een verzendlabel en je hebt je verzendmateriaal vervolgens snel in huis. Zo kun je bijna direct aan de slag. Heb je nog vragen? Of vind je niet datgene in onze webshop waar jij naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat je graag te woord met een deskundig advies.

072 202 91 79 Open chat