A6 Enveloppen

A6 Enveloppen zijn ideaal voor kleine verzendingen. Zijn de items die je wilt versturen ook nog eens breekbaar of anderzijds kwetsbaar? Dan is zijn luchtkussen A6 enveloppen precies datgene waarnaar jij op zoek bent. Want als je kleine, delicate producten gaat verzenden, is het belangrijk om ze stevig en veilig in te pakken. Kettingen, oorbellen en armbanden bijvoorbeeld, zijn bij stek producten die verzonden kunnen worden in enveloppen in A6 formaat.

Ander formaat? Contact
Zakelijke Enveloppen

A6 Enveloppen (148 x 105 mm)

Deze enveloppen hebben een afmeting van 148 x 105 mm. Wij van de Verpakgigant zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van verzendverpakkingen. Zo vind je op onze uitgebreide website niet alleen enveloppen van A6 formaat, maar alles wat je nodig hebt om je producten veilig te kunnen verzenden. Denk hierbij aan noppenfolie, verhuisfolieverzendzakkensluitzegels, opvulpapier, opvulchips en allerlei andere soorten opvulmateriaal. Je ziet het, je bent bij de Verpakgigant niet alleen aan het juiste adres voor A6 enveloppen, maar je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor verzendingen. Heb je vragen over onze A6 enveloppen of over andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Welke eigenschappen hebben A6 enveloppen?

Als je kwetsbare items wilt versturen, dan raden we je aan niet zomaar voor A6 enveloppen te kiezen, maar voor luchtkussen enveloppen in A6 formaat. Luchtkussen enveloppen in het algemeen hebben een flinke laag bubbeltjesfolie aan de binnenkant zitten. Deze bubbeltjesplastic zorgt ervoor dat producten die hierin verpakt worden, tegen een stootje kunnen. De luchtbubbeltjes vangen namelijk de klappen op. Zo zijn de verzonden producten ideaal beschermd tegen de buitenwereld. Wij verkopen bubbelenveloppen van Filmar. Een paar eigenschappen van de Filmar luchtkussen enveloppen:

  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;
  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop;
  • Garanderen een veilige verzending;
  • Beschermen tegen beschadigingen en vocht;

Zoals je ziet zijn onze enveloppen van uitstekende kwaliteit en gaan ze niet zomaar stuk tijdens verzending. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en bij ons vind je dan ook alleen producten die voldoen aan onze hoge eisen. Dat wilt niet zeggen dat onze enveloppen in A6 formaat of onze andere producten hoog geprijsd zijn. Integendeel zelfs! Als dé specialist op het gebied van verzendmaterialen kunnen wij al onze producten, dus ook de enveloppen, tegen een zeer scherpe prijs aanbieden! Hoe meer A6 enveloppen je in één bestelling koopt, hoe meer korting je van ons krijgt. Deze korting wordt meteen in het winkelmandje verrekend. Wil je écht veel enveloppen van A6 formaat kopen? Neem dan eerst even contact met ons op. Wij maken een offerte op maat voor je waarbij je kunt rekeningen op een mooie persoonlijke korting.

Het gebruiken van enveloppen van A6 formaat

Het gemak van A6 formaat enveloppen met bubbeltjesplastic is groot. De enveloppen zijn voorzien van een trifix sluiting. Het is, dankzij deze speciale sluiting, onmogelijk om de A6 enveloppen open te krijgen zonder dat de envelop zichtbaar beschadigd wordt. Door gebruik te maken van deze plakstrip, kun je de envelop snel en gemakkelijk dichtmaken. Dat gaat ook veel sneller bij een doos waar je met tape in de weer moet. Wil je dus iets kleins versturen? Kies dan voor onze stevige A6 enveloppen met deze handige trifix sluiting!

Geen verzendkosten voor jouw veilige bestelling

Bestel je bij ons je enveloppen, dan betaal je nooit verzendkosten. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de enveloppen, maar op al onze producten. Wij gebruiken alleen PostNL om onze producten te verzenden. Slechts bij hoge uitzondering, zoals bij een palletzending, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Is jouw product voor 22:00 uur besteld geworden? Dan heb jij jouw A6 enveloppen morgen al in huis! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid)

Andere verzendmogelijkheden?

Het kan zijn dat deze enveloppen van A6 formaat niet aan jouw wensen voldoen. De envelop zou bijvoorbeeld te klein kunnen zijn. Een A4 formaat bubbeltjesenvelop zou dan een handiger formaat kunnen zijn. Ook dan kun je bij ons terecht. Ben je toch op zoek naar een andere verpakkingsmaterialen? In ons brede assortiment vind je van alles. Van de kleinste envelop tot de grootste doos. Ben je naar iets speciaals op zoek maar kun je het niet direct vinden op onze website? Of heb je nog vragen over de enveloppen in A6 formaat of over één van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan er alles aan doen om jou verder te helpen!

072 202 91 79 Open chat