A6 Enveloppen (148 x 105 mm)

Verzend jij kleine, soms delicate, producten? Dan is het belangrijk om ze stevig en veilig in te pakken. Als je gebruik maakt van een bubbeltjesenvelop is het handig om te kijken naar een formaat dat knus om jouw artikelen heen past. Kettingen, oorbellen en armbanden bijvoorbeeld, zijn bij stek producten die verzonden kunnen worden in een envelop van A6 formaat. A6 enveloppen hebben een afmeting van 148 x 105 mm.

Welke eigenschappen heeft een a6 envelop

Luchtkussen enveloppen in het algemeen hebben een flinke laag bubbeltjesfolie aan de binnenkant zitten. De bubbeltjesplastic zorgt ervoor dat producten die hierin verpakt worden, tegen een stootje kunnen. De luchtbubbeltjes vangen namelijk de klappen op. Zo zijn de verzonden producten ideaal beschermd tegen de buitenwereld. Wij verkopen bubbelenveloppen van Filmar. Een paar eigenschappen van de Filmar luchtkussen enveloppen:

  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;
  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop;
  • Garanderen een veilige verzending;
  • Beschermen tegen beschadigingen en vocht;

Het gebruiken van een A6 envelop

Het gemak van luchtkussenenveloppen is groot. De enveloppen zijn voorzien van een trifix sluiting. Het is, dankzij deze speciale sluiting, onmogelijk om de envelop open te krijgen zonder dat de envelop zichtbaar beschadigd wordt. Door gebruik te maken van deze plakstrip, kun je de envelop snel en gemakkelijk dichtmaken. Dat gaat ook veel sneller bij een doos waar je met tape in de weer moet.

Geen verzendkosten voor jouw veilige bestelling

Wij gebruiken alleen PostNL om onze producten te verzenden. Slechts bij hoge uitzondering, zoals bij een palletzending, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Is jouw product voor 22:00 besteld geworden? Dan heb jij jouw a6 enveloppen morgen al in huis! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.)

Andere verzendmogelijkheden?

Het kan zijn dat deze enveloppen niet aan jouw wensen voldoen. De envelop zou bijvoorbeeld te klein kunnen zijn. Een a4 formaat bubbeltjesenvelop zou dan een handiger formaat kunnen zijn. Ook dan kun je bij ons terecht. Ben je toch op zoek naar een andere verpakkingsmaterialen? In ons brede assortiment vind je van alles. Van de kleinste envelop tot de grootste doos.

Luchtkussen Enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent