Verhuisfolie

Verhuizen? Bestel verhuisfolie!

Vanaf 8,99 euro
Vanaf 8,99 euro
Vanaf 2,75 euro
Vanaf 3,50 euro
Vanaf 49,95 euro

Om uw spullen te beschermen is het gebruik van verhuisfolie, ofwel wikkelfolie, essentieel. Gaat u binnenkort verhuizen? Dan wilt u er vast zeker van zijn dat uw spullen onbeschadigd en veilig terechtkomen bij uw nieuwe huis. Om uw spullen ook daadwerkelijk onbeschadigd en veilig te verzenden is het aan te raden gebruik te maken van verhuis folie. Bovendien heeft verhuisfolie nog meerdere gebruiksdoeleinden. Zo kan verhuisfolie gebruikt worden als opvulmateriaal voor kwetsbare spullen, maar is het ook een niet al te dure oplossing voor het isoleren van uw huis. Verhuis folie heeft namelijk een hoge isolatiewaarde. Kortom, verhuis folie kan om verschillende redenen ideaal zijn. Wij van Verpakgigant hebben uitstekende kwaliteit producten in ons assortiment. Heeft u vragen over onze producten, levertijden of wat dan ook? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wat is verhuis folie?

Verhuis folie is een verpakkingsmateriaal gemaakt van transparant en elastisch kunststof. Er zijn verschillende soorten folies die u kunt gebruiken om uw spullen veilig van uw ene woning naar uw nieuwe woning te verplaatsen. De bekendste is wel de transparante folie vol met kleine luchtbubbeltjes. Deze folie wordt bubbeltjesplastic of noppenfolie genoemd. De bubbeltjesplastic van Verpakgigant is 70 mm dik. Dit maakt de kans op scheuren erg klein. Hierdoor biedt verhuisfolie een goede bescherming en hoeft u zich tijdens het verhuizen van uw spullen niet druk te maken om eventuele beschadigingen. Bij Verpakgigant.nl kunt u terecht voor goedkope verhuisfolie van zeer hoge kwaliteit.

Gebruik maken van verhuisfolie

verhuisfolie

Het is belangrijk dat u kiest voor verhuisfolie van een goede kwaliteit. Het is namelijk bijzonder jammer als u denkt dat uw kwetsbare spullen zorgvuldig en veilig zijn ingepakt en tijdens het uitladen blijkt dat de verhuisfolie gescheurd is. Door het kapot gaan van de folie zijn nu ook uw spullen beschadigd. Dat is zonde! Want door gebruik te maken van goede kwaliteit folie, had dit gemakkelijk voorkomen kunnen worden. Maar behalve de kwaliteit is het ook belangrijk dat u de folie op de juiste manier gebruikt. Wikkel een dikke laag bubbeltjesplastic om uw spullen heen. Veel mensen weten niet aan welke zijde de bubbeltjes moeten zitten. Het antwoord hierop is aan de binnenzijde. De luchtbubbeltjes zitten dus tegen uw spullen aan. Wikkel het plastic een aantal keren zodat er een stevige en dikke laag ontstaat. Behalve bubbeltjes plastic, kunt u ook verpakkingsfolie gebruiken als verhuisfolie. Verpakkingsfolie is een dunne doorzichtige of zwarte folie. Het lijkt in eerste instantie misschien niet zo stevig, maar niets is minder waar. Deze folie kent enorm veel voordelen. De folie die wij in ons assortiment hebben is erg stevig, elastisch en heeft één klevende zijde. Deze klevende zijde zorgt ervoor dat de folie goed op zijn plek blijft zitten. Pak de rol met verpakkingsfolie en loop een aantal keren om je meubels heen. U zult zien dat de folie direct goed blijft zitten, zonder uw spullen te beschadigen. Ook als u voldoende folie om uw meubels heen heeft gedraaid, blijft de folie goed plakken en dus stevig zitten. Uw zult direct zien dat u nu een goede beschermlaag heeft gecreëerd. Deze verhuisfolie is ook ideaal om kisten of dozen mee te omwikkelen. Een stapel dozen op een pallet of in een verhuiswagen zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk omvallen tijdens transport. Met alle gevolgen van dien natuurlijk. Stapel uw dozen op en wikkel de verhuisfolie een aantal keren om deze stapel. Dit beschermt ze tegen stoten en verschuiven tijdens transport.

Maten van de verhuisfolie

De verhuisfolie is bij Verpakgigant.nl te verkrijgen in 3 maten. In tegenstelling tot andere aanbieders van verhuisfolie biedt Verpakgigant.nl verhuisfolie aan op rollen van 100×100 centimeter, 50×100 centimeter en 150×100 centimeter. Zo kunt u zelf een keuze maken welke verhuisfolie voor u het meest geschikt is. Natuurlijk kunt u bij vragen altijd bij ons terecht.

Wat kost deze verhuis folie?

De prijs per stuk voor een rol verhuisfolie van 150 centimeter breed en 100 meter lang is zeer scherp geprijsd bij de Verpakgigant. Voor bepaalde hoeveelheden geldt zelfs een staffelkorting. Als u geïnteresseerd bent in het afnemen van meer dan 10 rollen verhuisfolie kunnen wij u een korting aanbieden op uw bestelling. Om deze korting te kunnen krijgen kunt u een offerte op maat laten maken. Vul al uw gegevens is en welk product u in welke hoeveelheid wilt bestellen. Wij gaan snel voor u aan de slag en gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Verhuisfolie kopen op Verpakgigant.nl

De bestellingen die betaald worden voor 17:00 worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL of DPD. Zo heeft u uw producten de dag erna al in huis. De voorraad van onze producten staat op de productpagina zelf. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en kunt u meteen zien hoeveel verhuis folie wij op voorraad hebben. De producten van Verpakgigant.nl worden gratis bezorgd in Nederland en België. Het ophalen van de producten van Verpakgigant.nl is vanzelfsprekend ook altijd mogelijk. Bovendien betaalt u geen orderkosten. Heeft u nog vragen over één van onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze altijd vriendelijke klantenservice medewerkers helpen u graag verder!