Verhuisfolie

Verhuisfolie

Om uw spullen te beschermen is het gebruik van verhuisfolie essentieel. Gaat u binnenkort verhuizen? Dan wilt u er vast zeker van zijn dat uw spullen onbeschadigd en veilig terechtkomen bij uw nieuwe huis. Om uw spullen ook daadwerkelijk onbeschadigd en veilig te verzenden is het aan te raden gebruik te maken van verhuis folie. Bovendien heeft verhuisfolie nog meerdere gebruiksdoeleinden. Zo kan verhuisfolie gebruikt worden als opvulmateriaal voor kwetsbare spullen, maar is het ook een niet al te dure oplossing voor het isoleren van uw huis. Verhuis folie heeft namelijk een hoge isolatiewaarde. Kortom, verhuis folie kan om verschillende redenen ideaal zijn.

Wat is verhuis folie?

Verhuis folie is een verpakkingsmateriaal gemaakt van transparant en elastisch kunststof. De bubbeltjesplastic is 70 my dik en de kans op scheuren is daardoor klein. Hierdoor biedt verhuisfolie een goede bescherming. Bij Verpakgigant.nl kunt u terecht voor goedkope verhuisfolie van zeer hoge kwaliteit.

Maten van de verhuisfolie

De verhuisfolie is bij Verpakgigant.nl te verkrijgen in 3 maten. In tegenstelling tot andere aanbieders van verhuisfolie biedt Verpakgigant.nl verhuisfolie aan op rollen van 100×100 centimeter, 50×100 centimeter en 150×100 centimeter.

Wat kost deze verhuis folie?

De prijs per stuk voor een rol verhuisfolie van 150 centimeter breed en 100 meter lang is €35,95 exclusief btw. Voor bepaalde hoeveelheden geldt een staffelkorting. Als u geïnteresseerd bent in het afnemen van meer dan 10 rollen verhuisfolie kunnen wij u een korting aanbieden op uw bestelling. Om deze korting te kunnen krijgen kunt u een offerte op maat laten maken.

Verhuisfolie kopen op Verpakgigant.nl

De bestellingen die betaald worden voor 17:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Zo heeft u uw producten de dag erna al in huis. De voorraad van onze producten staat op de productpagina zelf. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en kun je meteen zien hoeveel verhuis folie wij op voorraad hebben. De producten van Verpakgigant.nl worden gratis bezorgd in Nederland en België. Het ophalen van de producten van Verpakgigant.nl is vanzelfsprekend ook altijd mogelijk. Bovendien betaalt u geen orderkosten.

Vanaf 12,25 euro
Vanaf 12,25 euro