Wikkelfolie

Wikkelfolie: voor al jouw palletzendingen

Vanaf 8,99 euro
Vanaf 8,99 euro
Vanaf 2,75 euro
Vanaf 3,50 euro
Vanaf 49,95 euro

Wikkelfolie of verpakkingsfolie is, naast een omsnoeringsband, ideaal voor het inwikkelen van pallets. Dit is nodig als je pallets die vol staan wilt versturen of ergens in een magazijn wilt opslaan. Wikkelfolie stabiliseert namelijk je lading op het pallet. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat alles gaat schuiven tijdens transport met alle gevolgen van dien. Wikkelfolie is speciaal gemaakt voor dit doeleinde. Het is makkelijk in gebruik en zeer stevig materiaal. Niet alleen is wikkelfolie erg handig als je iets wilt verzenden, ook voor opslag komt het goed van pas. Heb je een pallet met producten lange tijd niet nodig? Ook dan is het aan te raden er wikkelfolie om heen te wikkelen. Je zorgt er dan namelijk voor dat je producten beschermd zijn tegen vuil en vocht. Maar ook tegen diefstal. De wikkelfolie is namelijk niet snel en gemakkelijk te verwijderen. Dus je goederen liggen een stuk veiliger in de opslag omdat je er niet snel in kunt. Wikkelfolie kopen doe je natuurlijk bij de Verpakgigant. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verzendmaterialen hebben wij een grote kennis opgebouwd. Wij kunnen kwaliteit onderscheiden en zorgen er dan dus ook voor dat wij alleen kwaliteitsproducten in ons assortiment aanbieden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je producten beschadigd raken. Maar onze jarenlange ervaring op dit gebied heeft er niet alleen toe geleid dat wij zeer goed kwaliteit kunnen onderscheiden. Wij kunnen onze producten voordeling aan je aanbieden. Dus ben jij op zoek naar wikkelfolie van hoge kwaliteit die niet duur is? Dan zit je bij ons goed! Heb je vragen over één van onze producten? Natuurlijk helpen we je graag verder. Neem contact op met ons klantenservice en stel al je vragen. Zij staan voor je klaar met een eerlijke en deskundig advies.

Wikkelfolie zwart

De bekendste variant van de wikkelfolie is natuurlijk transparant. De meeste zendingen worden met deze versie ingewikkeld en klaar gemaakt voor transport. Maar er bestaat nog een kleur wikkelfolie: zwart. Wikkelfolie in zwart is minder bekend, maar kent wel een extra voordeel. Door de zwarte kleur is namelijk niet zichtbaar wat de lading is die je hebt ingewikkeld met de folie. Dit is een extra bescherming tegen diefstal. Niemand kan namelijk zien waar de lading uit bestaat. Daarnaast is de wikkelfolie in zwart net zo lastig te verwijderen voor onbevoegden als de transparante versie. Iemand met kwade bedoelingen zal dus extra zijn best moeten doen voor een diefstal waarvan hij niet eens de waarde zal weten. Dit neemt natuurlijk een extra risico met zich mee en daardoor zal hij zich eerder richten om een makkelijker doel. Gebruik maken van wikkelfolie kent dus een aantal voordelen. Behalve dat het je lading beschermd tegen diefstal, beschermd het je lading ook tegen vuil en vocht. Maar misschien nóg wel belangrijker, wikkelfolie stabiliseert de lading tijdens transport. Pallets worden meestal gevuld met opgestapelde dozen of kisten. Zolang je de pallet niet verplaatst is dit geen probleem. Maar ga je het pallet verplaatsen, dan staan de dozen of kisten vaak instabiel. Het laatste dat je wilt is dat de gestapelde dozen of kisten achterin je bestelbus of vrachtwagen omvallen. Dit kan natuurlijk grote gevolgen hebben. Om te voorkomen dat dit gebeurt, is het aan te raden om de lading in te wikkelen met wikkelfolie. Dit is heel eenvoudig. Je loopt simpelweg een aantal keren om je lading heen. De wikkelfolie kent één kleverige zijde. Deze zijde zorgt ervoor dat de folie direct goed blijft zitten. Je hoeft dus niet ook nog eens tape te gebruiken om alles vast te zetten. Ideaal dus!

Mini wikkelfolie: ideaal voor verhuizingen

Wikkelfolie is dus ideaal voor bedrijven die (vaak) aan palletverzendingen moeten doen. Maar wist je dat het ideaal is voor verhuizingen? Met name mini wikkelfolie komt dan goed van pas. Met mini wikkelfolie wikkel je in een handomdraai spullen in plastic. Spullen die bij elkaar moeten blijven bijvoorbeeld. Maar ook de dozen die je gaat verhuizen en in de bestelbus zet, kun je inwikkelen met de folie. Zo weet je zeker dat niet alles omvalt tijdens het rijden. Wel een zo geruststellend gevoel natuurlijk. De wikkelfolie in ons assortiment is zeer stevig en beschikt over de kleverige zijde die we zojuist hebben beschreven. Deze kleverige zijde zal geen schade toebrengen aan je lading of aan de dozen die je inwikkelt. Het is zeer eenvoudig om je lading heen te wikkelen. Het eraf halen is ook eenvoudig, maar hiervoor dien je iets meer moeite te doen. Maak gebruik van een scherp mes en snij het plastic los van je lading.

Wikkelfolie kopen doe je bij Verpakgigant

Wil je wikkelfolie kopen? Dan zit je bij ons goed! Wil je je het jezelf nog makkelijker maken? Ga dan voor een speciale dispenser. Dit maakt het nóg makkelijker om de folie om je lading heen te wikkelen. Met name als je dit vaak doet, dan is een dispenser aan te raden. Als je wikkelfolie wilt kopen leg het product dan in je mandje. Hoe meer je tegelijk koopt van het product, hoe meer korting je krijgt. Bestel je producten vóór 15.00 uur en wij versturen het dezelfde dag nog. Verzendingen versturen wij met PostNL en heb je doorgaans de volgende dag in huis.  Wil je wikkelfolie kopen bij ons maar heb je nog vragen? Natuurlijk mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook met vragen over onze andere producten uiteraard. Wij helpen je graag verder!