Bubbeltjesplastic

Bubbeltjesplastic bestellen?

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Gerecyclede noppenfolie 50 cm x 100 m

Vanaf 17,50 euro

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Gerecyclede noppenfolie 100 cm x 100 m

Vanaf 31,95 euro

Bubbeltjesplastic is een elastisch en transparant verpakkingsmateriaal. Men noemt dit ook vaak noppenfolie. Bubbeltjes plastic kan je gebruiken om breekbare voorwerpen veilig in te pakken. De noppenfolie bestaat uit een laag belletjes lucht die samen een veld aan kleine kussentjes creëren.

Hoe wordt bubbeltjesplastic gemaakt?

Het maken van een rol bubbeltjesplastic bevat een paar stappen:

  1. Mengen van harsmengsel in een ‘extruder’.
  2. Opvangen van de twee lagen vloeibare hars uit de ‘extruder’.
  3. Hars wordt in drum geplaatst en zuiging in de drum creëert noppen.
  4. Laatste laag hars wordt toegevoegd dat alles afsluit.
  5. Vellen luchtkussenfolie worden gesneden en op rollen gerold.

Onze luchtkussen enveloppen worden op soortgelijke wijze gemaakt.

Specificaties van onze bubbeltjes plastic

Een rol bubbeltjesplastic van Verpakgigant is 100 m bij 100 cm. De totale oppervlakte wordt hierdoor 100 m². De noppen op de folie zelf zijn 10 x 5 mm. In onze webshop kun je tot wel 100 rollen bubbeltjesplastic kopen. Is dat nog niet genoeg en wil je meer dan 100 rollen noppenfolie bestellen? Dat kan gewoon bij ons. Bij meer dan 100 rollen kunnen wij je een offerte op maat samenstellen en je een mooie staffelkorting bieden. Heb je hier interesse in? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. Dit is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Dus vul het formulier vandaag nog in en wij gaan meteen voor je aan de slag zodat jij snel weet wat wij jou kunnen bieden.

Waarom gebruik maken van bubbelplastic?

Bubbelplastic is een zeer sterk verpakkingsmateriaal dat al jouw kwetsbare producten tijdens verzending beschermt tegen schokken en stoten. Doordat bubbelplastic bestaat uit talloze kleine luchtbubbeltjes, biedt het een optimale bescherming. Luchtbubbeltjes klinken misschien niet heel stevig, maar niets is minder waar. Laat een zwaar voorwerp vallen op de bubbeltjes en er zal er geen enkele kapot gaan. Dat is de kracht van bubbelplastic. Het is dus een uitstekend materiaal om producten mee te verzenden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat breekbare items niet meer in één geheel bij de ontvanger aankomen. Wikkel ze in bubbelplastic en verstuur ze met een gerust hart.

Hoe gebruik je bubbeltjesplastic?

Bubbeltjesplastic is niet alleen één van de beste en meest stevige verzendmaterialen voor kwetsbare producten, het is ook nog eens heel eenvoudig in gebruik. Het handigste is om een rol bubbeltjesplastic te kopen. Zo heb je altijd voldoende bij de hand. Knip vervolgens een groot stuk van de rol bubbeltjesplastic. Leg dit plat op je tafel. Leg vervolgens het item dat je wilt verzenden bovenop de bubbeltjesplastic. Wikkel het bubbeltjes plastic een aantal keren om je product heen. Ben hier niet te zuinig mee. Hoe meer folie je om het product heen draait, hoe beter het beschermd is. Zorg dat kwetsbare stukken, zoals uitstekende delen van het product, extra goed gewikkeld zijn in de bubbeltjesplastic. Verzend je bijvoorbeeld een beeldje van een persoon? Draai dan wat extra bubbelplastic om het hoofdje, de armen en de benen. Je bent klaar zodra je zelfverzekerd genoeg bent om het product dat is ingewikkeld in bubbeltjesplastic op de grond te laten vallen en je zeker weet dat het niet kapot zal gaan. Dit hoef je natuurlijk niet uit te testen. Stop je ingewikkelde product nu in een verzendoos. Kies voor een verzenddoos die niet veel groter is dan het product zelf. De lege ruimtes om je product heen kun je ook met proppen bubbeltjesplastic vullen. Dit is voor extra stevigheid en zo weet je zeker dat je product niet stuk zal gaan tijdens verzending. Wel een zo fijn gevoel natuurlijk!

Bubbeltjesplastic kopen

Ben je overtuigd van de kracht van het bubbeltjesplastic? Bekijk dan onze webshop om bubbelplastic te kopen. Wij verzenden de meeste bestellingen met PostNL. Is de volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas komt? Bij zeer grote bestellingen maken we gebruik van palletzendingen. Dit voeren wij dan ook uit met een ander bezorgbedrijf. Alle bestellingen, dus ook die van de bubbelplastic,  die je voor 15:00 plaatst verzenden wij dezelfde dag nog (afhankelijk van de bestelhoeveelheid)! Dankzij onze samenwerkingen met PostNL en DPD rekenen wij ook geen verzendkosten door voor bestellingen die binnen Nederland en België geplaatst zijn.

Verzendalternatieven

Als een product eenmaal in bubbeltjesplastic gewikkeld is geworden, is het belangrijk om de verdere verzending ook zo stevig mogelijk te maken. Zoals we eerder al aangaven is een stevige verzenddoos van groot belang. Zijn deze dozen iets te groot? Dan zijn onze brievenbusdozen wellicht een beter formaat. Heb je nog vragen over bubbeltjes plastic, verzenddozen of ander verpakkingsmateriaal? Wil je graag in grote hoeveelheden bubbelplastic kopen? Of vind je op de website niet datgene wat jij zoekt? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar met een eerlijk en deskundig advies.

bubbeltjesplastic