Bubbeltjesplastic

Bubbeltjes plastic

Bubbeltjesplastic is een elastisch en transparant verpakkingsmateriaal. Vaak wordt het ook noppenfolie genoemd. Bubbeltjes plastic wordt gebruikt om breekbare voorwerpen veilig in te pakken. De noppenfolie bestaat uit een laag belletjes lucht die samen een veld aan kleine kussentjes creëren.

Hoe wordt bubbeltjesplastic gemaakt?

Het maken van een rol bubbeltjesplastic bevat een paar stappen:

  1. Mengen van harsmengsel in een ‘extruder’.
  2. Opvangen van de twee lagen vloeibare hars uit de ‘extruder’.
  3. Hars wordt in drum geplaatst en zuiging in de drum creëert noppen.
  4. Laatste laag hars wordt toegevoegd dat alles afsluit.
  5. Vellen luchtkussenfolie worden gesneden en op rollen gerold.

Onze luchtkussen enveloppen worden op soortgelijke wijze gemaakt.

Specificaties van onze bubbeltjes plastic

Onze rollen bubbeltjesplastic zijn 100 m bij 100 cm. De totale oppervlakte wordt hierdoor 100 m². De noppen op de folie zelf zijn 10 x 5 mm. Wil je meer dan 100 rollen noppenfolie bestellen? Dan is het mogelijk om een offerte op maat aan te maken. Neem contact met ons op om te overleggen.

Bubbeltjesplastic kopen

Wij verzenden de meeste bestellingen met PostNL. Is de volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas komt? Bij zeer grote leveringen maken we gebruik van een palletzending dat uitgevoerd wordt door een ander bezorgbedrijf. Zendingen die wij met PostNL verzenden, komen de volgende dag aan (mits ze vóór 22:00 besteld worden en afhankelijk van de bestelhoeveelheid). Vanwege onze samenwerking met PostNL zijn er ook geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden.

Verzendalternatieven

Als een product eenmaal in bubbelplastic gewikkeld is geworden, is het belangrijk om de verdere verzending ook zo stevig mogelijk te maken. Een stevige verzenddoos is in dat geval van groot belang. Zijn deze dozen iets te groot? Dan zijn onze brievenbusdozen wellicht een beter formaat. Heb je een vraag? Neem dan vooral contact op!