Verpakkingsfolie

Samen met een omsnoeringsband is verpakkingsfolie uitermate geschikt voor het veilig verzenden van grote ladingen. De verpakkingsfolie, ook wel wikkelfolie genoemd, zorgt er namelijk voor dat de lading op bijvoorbeeld een pallet niet kan verschuiven. Deze folie voor verpakking is meestal transparant, maar wij verkopen ook een zwarte variant. 

Wikkelfolie Icon

Door gebruik te maken van de zwarte verpakkingsfolie kan niemand zien wat jouw lading is. Doordat de verpakkingsfolie aan één zijde klevend is en aan de andere zijde glad, is het eenvoudig en snel aan te brengen op je lading. De folie kleeft namelijk aan je lading vast. Dit zonder er ook maar enige beschadiging aan te brengen. Wij van Verpakgigant hebben de hoogste kwaliteit verpakkingsfolie in ons assortiment. Zo kan jij er zeker van zijn dat jouw goederen goed beschermd worden tijdens het transport. Heb je alvast vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en staan voor je klaar met een eerlijk en deskundig advies, geheel gebaseerd op jouw situatie.

Verpakkingsfolie op rol

Zoals we zojuist al aangaven is verpakkingsfolie ideaal om snel grote ladingen in te pakken zodat het veilig opgeslagen of getransporteerd kan worden. Heb je een pallet klaar staan voor verzending? Wikkel je lading dan snel en eenvoudig in verpakkingsfolie zodat alles op zijn plek blijft staan. Tijdens het transport kunnen de dozen of kisten op je pallet namelijk gemakkelijk verschuiven, met alle gevolgen van dien. Als tijdens het vervoeren een stapel dozen omvalt, kan dit grote gevolgen hebben voor je lading. De folie voor verpakking zorgt ervoor dat dit niet zal gebeuren. In combinatie met een dispenser speciaal voor verpakkingsfolie op rol is de folie nóg eenvoudiger aan te brengen. Het enige dat je hoeft te doen is een aantal keren om je pallet heen te lopen en ondertussen de verpakkingsfolie op rol er omheen draaien. Doordat de folie aan één zijde klevend is blijft het uitstekend plakken aan je lading en blijft het meteen goed zitten. Geen gedoe met tape dus. Door meerdere lagen verpakkingsfolie aan te brengen kan het zelfs de meest zware goederen op zijn plek houden. Zo stevig is onze verpakkingsfolie op rol! Dit komt omdat wij alleen folie van de allerhoogste kwaliteit in onze webshop aanbieden.

De voordelen van plastic verpakkingsfolie

Plastic verpakkingsfolie heeft talloze voordelen. We hebben er al een aantal genoemd, maar graag gaan we hier nog even wat dieper op in. Plastic verpakkingsfolie voorkomt bijvoorbeeld niet alleen dat je lading tijdens het transport gaat schuiven, maar beschermt je lading ook. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er iets met je kwetsbare lading gebeurd als het goed is ingepakt met de folie voor verpakking. Door de hoge elasticiteit en de kleefzijde aan één kant is het zeer eenvoudig aan te brengen. Zelfs grote en zware ladingen zijn snel voorzien van enkele lagen plastic verpakkingsfolie. Verder kent onze folie een hoge doorsteekwaarde, waardoor je gegarandeerd bent dat je lading veilig is. Tevens zorgt de hoogwaardige kwaliteit van de folie ervoor dat het uitrollen van de plastic verpakkingsfolie geluidloos is. Wel zo fijn als je meerdere keren per dag de folie aan moet brengen. Ookal is de verpakkingsfolie van plastic, toch is het milieuvriendelijk. Dit plastic is namelijk recyclebaar en kan keer op keer opnieuw gebruikt worden voor productie. Ideaal dus!

Verpakkingsfolie kopen

We hebben al een aantal keren aangegeven hoe goed verpakkingsfolie werkt voor het transporteren van goederen op pallets. Door je goederen te stabiliseren met de folie zorgt dit ervoor dat je lading niet meer kan verschuiven. Maar je kunt de plastic folie voor nog veel meer doeleinden gebruiken dan alleen voor het veilig transporteren van goederen. Bijvoorbeeld voor het vuil- en stofvrij opslaan van goederen in een magazijn. Maar de verpakkingsfolie wordt ook veel gebruikt tijdens verhuizingen. Want ook voor een verhuizing is verpakkingsfolie kopen dé oplossing. Je verhuisdozen vol dierbare en breekbare spullen wikkel je snel en gemakkelijk in verpakkingsfolie om het op deze manier veilig te vervoeren naar je nieuwe woning. Geen zorgen over dat de dozen verschuiven tijdens het op en neer rijden en daardoor je mooie spullen beschadigd. De hoogste kwaliteit verpakkingsfolie kopen doe je bij Verpakgigant. Onze folie is erg stevig en eenvoudig aan te brengen vanwege de kleefzijde aan één kant en de gladde zij aan de andere kant. De hoge doorsteekweerstand verzekert je van een veilige manier van transporteren van je goederen en je hoeft je geen zorgen meer te maken dat iets beschadigd of verschuift. Wij verzenden de verpakkingsfolie met PostNL en als je vandaag vóór 15.00 uur besteld, versturen wij je folie dezelfde dag nog. Heb je nog vragen? Of wil je meer weten over verzenddozenschuimfolie of andere verzendverpakkingen of verzendmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

072 202 91 79 Open chat