CD enveloppen bestellen?

Hoewel CD’s steeds minder worden verzonden, heten deze kleine verzendenveloppen nog steeds CD enveloppen. Vanwege hun kleine formaat zijn deze enveloppen perfect geschikt voor het verzenden van kleine en compacte artikelen. Daarnaast kunnen deze CD enveloppen dankzij hun kleine afmetingen prima per post verzonden worden. U heeft daarom geen verzenddozen meer nodig om uw kleine artikelen te versturen.

Dvd formaat
Zakelijke Enveloppen

Dankzij de luchtkussenfolie aan de binnenzijde worden uw artikelen ook nog uitermate goed beschermd tegen beschadigingen. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment verpakkingsmaterialen zoals CD enveloppen, verzendkokers, luchtkussenenveloppen en dergelijke? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat u door ons enthousiaste team inspireren.

CD enveloppen van A5 formaat en hoogwaardige kwaliteit

Geheugenkaarten, sieraden, kleine knutselartikelen, mobiele telefoons en natuurlijk CD’s. Dit zijn slechts enkele artikelen die zonder problemen verzonden kunnen worden met behulp van onze CD enveloppen van A5 formaat. Wij hebben enkel artikelen van de hoogste kwaliteit in ons assortiment en om die reden zijn onze CD enveloppen van het merk Filmar. Deze enveloppen zijn namelijk gemaakt van premium kwaliteit non-transparante FSC gecertificeerd papier en van meer-laags LDPE luchtkussenfolie, welke na het scheiden van het papier gerecycled kan worden. Daarnaast zijn deze enveloppen uitermate milieubewust, want voor zowel het papier als het plastic wordt enkel gerecycled materiaal gebruikt. Onze CD enveloppen garanderen daarom een veilige verzending en beschermt de verzending tegen zowel beschadigingen als vocht. Tot slot zijn de enveloppen ook nog voorzien van een Trifix sluiting, waaronder: een Hot Melt plakstrip die het onmogelijk maakt om de envelop te openen zonder zichtbare beschadiging achter te laten, perforaties voor klemmen én de zogenaamde “re-seal” transparante plakstrip die het mogelijk maakt om de envelop meerdere keren te openen en wederom te sluiten.

Een eenvoudige bestelling, zonder extra kosten

Wij verzenden uw bestelling altijd via PostNL of DPD. Enkel bij hoge uitzondering, zoals bij een palletzending, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Heeft u uw bestelling voor 17:00 geplaatst en betaald? Dan kunt u uw CD luchtkussen enveloppen morgen al in huis hebben! Uiteraard hangt dit wel van onze voorraad af. Wij willen niet dat u tijdens het afrekenen voor een onaangename verrassing komt te staan. Daarom kunt u te allen tijde op onze product pagina’s zien, hoeveel wij nog in voorraad hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling persoonlijk bij ons af te halen en orderkosten brengen wij vanzelfsprekend niet in rekening.

De eigenschappen van onze CD enveloppen

De enveloppen in ons assortiment hebben een afmeting van 15 x 21,5 centimeter. Daarnaast biedt de laag bubbeltjesfolie aan de binnenkant van de envelop een optimale bescherming aan de producten die u wilt verzenden. Ook garanderen we u dat onze luchtkussenenveloppen dankzij de handige plakstrip goed gesloten blijven totdat het pakketje veilig bij de ontvanger is aangekomen.  Kortom zijn onze bubbelenveloppen:

  • Stevig;
  • Herbruikbaar;
  • Schok werend;
  • Recyclebaar;
  • Soepel;
  • Veilig;
  • Handig in gebruik.

De CD enveloppen bevatten de beste kwaliteit bubbeltjesplastic aan de binnenzijden, waardoor ook kwetsbare producten gewoon via de brievenbuspost verstuurd kunnen worden. Dit is wat u van Verpakgigant gewend bent.

Toch een ander formaat nodig?

Een bubbeltjesenvelop van CD A5 formaat is voor veel producten dé ideale afmeting. Desondanks kunnen helaas niet álle artikelen in dit formaat envelop verzonden worden. Om die reden hebben we bij Verpakgigant nog veel meer verzendverpakkingen voor u in ons assortiment. Wellicht verkoopt u stripboeken, in dat geval kunt u veel beter gebruik maken van onze enveloppen in a4 formaat. Bent u echter op zoek naar een brievenbusdoos? Ook dan kunt u volledig bij ons terecht. Wij garanderen u dat ieder persoon in ons brede assortiment aan verpakkingsmaterialen de juiste verzendverpakking kan vinden. Komt u er echter niet uit en heeft u behoefte aan gedegen advies? Neem dan zeker contact met ons op, wij informeren u met plezier over alle mogelijkheden.

072 202 91 79 Open chat