CD enveloppen

Envelop in CD A5 formaat (150 x 215 mm)

Hoewel CD’s steeds minder verzonden worden, heten deze kleine enveloppen nog steeds CD enveloppen. Deze enveloppen zijn perfect voor het verzenden van kleine, compacte artikelen. Vanwege het kleine formaat kunnen deze enveloppen prima mee met de post. Een verzenddoos is dan nergens voor nodig.

Aan envelop van CD A5 formaat gebruiken

Geheugenkaarten, sieraden, kleine knutselartikelen en mobiele telefoons. Deze artikelen passen allemaal zonder problemen in een envelop van CD formaat. Onze enveloppen zijn van het merk Filmar. De luchtkussenenveloppen 13/C zijn van wit kraftpapier gemaakt.

De eigenschappen van een CD envelop

Enveloppen van CD formaat hebben een afmeting van 15 x 21,5 cm. De laag bubbeltjesfolie aan de binnenkant van de envelop beschermt de producten die je erin stopt. Een bubbelenvelop is:

  • Stevig
  • Herbruikbaar
  • Schok werend
  • Recyclebaar
  • Soepel
  • Klein

Een veilige bestelling, zonder verzendkosten

Onze producten verzenden wij altijd via PostNL. Slechts bij hoge uitzondering, zoals bij een palletzending, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Heb jij jouw product voor 22:00 besteld? Dan heb jij jouw a3 luchtkussen enveloppen morgen al in huis! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.)

Toch een ander formaat nodig?

Een bubbeltjesenvelop van CD A5 formaat heeft voor veel producten dé ideale afmeting. Toch, passen niet alle producten hierin. Misschien past jouw product veel beter in een van onze enveloppen in a4 formaat. Toch op zoek naar een brievenbusdoos? Ook dan kun je bij ons terecht. Ben je toch op zoek naar een andere verpakkingsmaterialen? In ons brede assortiment vind je van alles. Van de kleinste envelop tot de grootste doos.

Vanaf 6,1 cent
Vanaf 5,5 cent