De goedkoopste brievenbusdozen van Nederland en België!

Onze eigen merk brievenbusdoosjes zijn de beste koop die je kunt vinden. De beste kwaliteit voor de goedkoopste prijs! Nu al vanaf 9 cent per stuk!

Wij geven de prijs eerlijk en transparant, zonder onverwachte verzendkosten. Bekijk het bewijs. Van A6 tot A4+, zijklep of bovenklep, met of zonder sluitlip, in de kleuren wit of bruin, zelfs met bedrukking… Bestel ze nu!

Brievenbuspakket

Bestel goedkope brievenbusdoosjes bij Verpakgigant.nl

Wil je zo goedkoop mogelijk jouw kleine producten verzenden? Bestel dan onze eigen merk brievenbusdozen van Verpakgigant!

Dit zijn namelijk zeer stevige verzenddoosjes die gemakkelijk door de brievenbus passen. Daarmee profiteer je van het lage brievenbustarief bij verzending van je producten.

Gegarandeerd de goedkoopste Brievenbusdoos van Nederland en België!

Wanneer je zoekt naar goedkope brievenbusdozen vind je allerlei prijzen van aanbieders die goedkoop lijken. Je ziet vaak hele goedkope prijzen in de advertenties, maar dit geeft meestal niet het totale plaatje waarmee je een goed prijsvergelijk kunt doen.

Daarom hebben wij het maar zelf voor jullie onderzocht. We kwamen in ons onderzoek een aantal mooi geprijsde advertenties tegen van goedkope brievenbusdozen. Er zaten aanbieders tussen die zelfs goedkoper leken, maar toen we verder keken kwamen wij inclusief verzendkosten toch het beste uit de bus!

Edit 07-02-2024

Nu we onze InPack® Brievenbusdozen Bovenklep zonder Sluitlip hebben geïntroduceerd is het prijsverschil met de concurrentie nog groter geworden! Je bestelt een witte Brievenbusdoos op A4 formaat al vanaf 17 cent!

De prijsvergelijking van de goedkope brievenbusdozen

Voor de prijsvergelijking hebben we naar een aantal aanbieders gekeken die actief adverteren in Nederland en België. We begonnen de bestelling van 100 witte A4+ brievenbusdozen met bovenklep.

Goedkope brievenbusdoos #1

De eerste aanbieder die we zagen is ogenschijnlijk een fractie goedkoper dan ons, 100 A4+ brievenbusdozen voor slechts € 38,80. Dat klinkt goed toch? Maar verderop in het bestelproces komen de verzendkosten erbij en dan wordt het ineens een stuk duurder… 

 

Goedkope brievenbusdoos #2

De brievenbusdozen van de tweede adverterende aanbieder die we bekeken ligt qua prijs al boven die van ons. Maar ook dat is nog zonder de verzendkosten die we later in het bestelproces erbij zien komen! Totaal genomen flink duurder dan onze eigen merk brievenbusdozen.

  

Goedkope brievenbusdoos #3

De volgende aanbieder ziet er op het eerste oog ook iets goedkoper uit, maar ook hier komen de verzendkosten weer om de hoek kijken.

De goedkoopste brievenbusdoos!

De prijs van 100 echt goedkope A4+ brievenbusdoosjes bij Verpakgigant.nl is exclusief BTW slechts € 39,- inclusief verzendkosten! 

 

Je ziet het dus… Op verpakgigant.nl vind je daadwerkelijk de goedkoopste brievenbusdozen! Wij houden graag van transparantie, dus wij leveren onze producten altijd zonder order- en verzendkosten!

Naast de goedkoopste prijs leveren we ook nog eens topkwaliteit. Dat maakt de eigen merk brievenbusdozen van Verpakgigant.nl tot de beste koop voor Nederland en België!

Bestel direct jouw brievenbusdozen »