Toont alle 9 resultaten

Plastic Verzendzakken (Coex Verzendzakken)

Plastic Verzendzakken worden ook vaak Coex Verzendzakken genoemd. Ze zijn de beste keuze om niet breekbare producten of kleding mee te verzenden. Op Verpakgigant vind je vele maten Plastic Coex verzendzakken van topkwaliteit. Voordelig geprijsd, altijd zonder verzendkosten!  Lees verder

Plastic Verzendzakken Icon

Coex verzendzakken (Plastic verzendzakken)

Coex verzendzakken is de officiële naam voor plastic verzendzakken. Een coex zak bestaat uit meerdere lagen plastic en de technische term daarvoor is “Coex”. Door de meeste mensen wordt dit type zak plastic verzendzak, webshopzak of kledingzak genoemd. 

Iedereen die wel eens pakketjes verstuurd of zelf regelmatig pakketten ontvangt kent deze plastic verzendzakken. Het is namelijk de ideale manier om specifieke producten mee te verzenden. Voor kleding zijn coexzakken het meest ideale verpakkingsmateriaal, maar ook voor andere niet-breekbare producten.

Coex verzendzakken hebben de voorkeur van de meeste webwinkels omdat ze van zeer stevige kwaliteit zijn. Maar daarnaast zijn ze ook nog eens goedkoop. Als dé specialist op het gebied van verzendmaterialen hebben wij deze ideale verzendzakken natuurlijk in ons assortiment. Dus wil je Coexzakken bestellen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben hoge kwaliteit Coex plastic verzendzakken tegen een scherpe prijs.

Wat zijn de voordelen van Coex plastic verzendzakken?

Het is niet verwonderlijk dat veel webwinkels gebruik maken van Coex verzendzakken. Er zitten namelijk nogal wat voordelen aan. Een coex plastic verzendzak zijn namelijk bijzonder stevig van kwaliteit. Deze bestaat namelijk uit twee lagen plastic die aan elkaar zijn gehecht. Dit is vele malen sterker dan  verzendzakken van maar één laag plastic.

Je herkent de Coex verzendzakken dan ook aan de witte buitenkant en de donkere binnenkant. Hieraan zie je duidelijk dat de zak uit twee lagen bestaat. Doordat de zak zo stevig is, hoef je je geen zorgen te maken dat hij snel stuk gaat tijdens verzending. Daarnaast zijn ze ondoorzichtig. Het voordeel hiervan is dat niemand de inhoud van de Coex verzendzak kan zien. Ook kan niemand de zak openmaken zonder dat de zak beschadigd. Dit komt door de handige plakstrip deze plastic verzendzak heeft.

Nadat je de coexzak hebt dichtgeplakt, krijg je hem niet meer open zonder de zak te beschadigen. Je ziet dus meteen of iemand geprobeerd heeft de zak te openen. Je hoeft niet bang te zijn dat de ontvanger van je pakket moeite gaat hebben om het pakket te openen. Coex verzendzakken zijn voorzien van een scheurstrip. Bij deze strip kun je de zak eenvoudig open maken. Ook als je de zak openmaakt bij de scheurstrip, zal de zak niet meer dichtgemaakt kunnen worden zonder dat dit zichtbaar is. Wel zo veilig!

Een andere belangrijk punt is dat de Coex plastic verzendzakken vuil- en waterafstotend zijn. Dit in tegenstelling tot verzenddozen. Wil je Coex zakken bestellen? Ook dan ben je voordeliger uit dan met verzenddozen. Je ziet het: Een coexzak heeft talloze voordelen en daarom is dit hét favoriete verpakkingsmateriaal van veel webwinkels.

Plastic Verzendzakken voor brievenbuszendingen

Wist ook dat verzendzakken meestal door de brievenbus passen? Dit betekent dat ze niet alleen in aanschaf goedkoper zijn dan verzenddozen, maar ook de verzendkosten liggen lager als het door de brievenbus past. Daarnaast hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om zijn of haar pakket te ontvangen. Je zou denken dat dit wel alle voordelen van Coex verzendzakken zouden zijn. Toch hebben we er nog één in petto voor je.

Het gebruiksgemak van Coex zakken

Het grootste voordeel is van verzendzakken is misschien wel de snelheid waarmee je je producten kan inpakken. Verzenddozen zijn ideaal voor grotere bestellingen die niet in een zak passen. Maar een verzenddoos zul je eerst zelf in elkaar moeten vouwen. Dit geldt niet voor een coexzak, deze is meteen klaar voor gebruik. Je stop je product in de zak en plakt de handige en stevige plakstrip dicht. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is een label afdrukken en klaar is je pakket!

Uiteraard kunnen je bij ons ook terecht voor labels en labelprinters. Wij zijn niet voor niets dé specialist op het gebied van verzendmaterialen!

Hoge kwaliteit Coex zakken voor verzending

Wil je Coex zakken bestellen? Let dan zeker op de kwaliteit. Anders heb je niets aan alle voordelen en dat is natuurlijk zonde. De Coex zakken van Verpakgigant hebben uiteraard al deze voordelen. Als expert op het gebied van verzendmaterialen weten wij precies wat kwaliteit is. Je kunt dus met een gerust hart jouw Coex zakken bij ons bestellen.

Plastic Verzendzakken bedrukken

Wil jij net als H&M, Zalando of Jeansdirect.nl een goede indruk maken op jou klanten? Geef dan je jouw coexzak een eigen bedrukking! Hiermee kom je erg professioneel over op jouw klanten. Zeker wanneer je een origineel eigen ontwerp hebt kan je een goede indruk maken!

bedruke verzendzakken

Bij Verpakgigant kan je jouw coexzakken bedrukken vanaf oplages van 10.000 stuks. Vanaf deze staffel is het prijstechnisch interessant om gepersonaliseerde webshopzakken te bestellen. 

Met een mooi bedrukte coexzak maak je van jouw verpakkingsmateriaal een marketinginstrument. Dit levert grote herkenning en klanttevredenheid op. Dat is goed voor jouw merkbekendheid en dus ook voor de bestellingen!

Vraag een offerte aan voor bedrukte verzendzakken

Plastic verzendzakken met palletkorting

Ben je al overtuigd van de vele voordelen van Coex verzendzakken? Verstuur net als talloze grote webwinkels voortaan je producten met een Coexzak en ervaar het gemak ervan. Coex zakken bestellen doe je natuurlijk bij de Verpakgigant. Waarom? Omdat wij goedkope Coex verzendzakken aanbieden van de allerhoogste kwaliteit.

Je bestelt de plastic verzendzakken al vanaf 100 stuks tot aan één of meerdere volle pallets. Wij hebben hoge staffelkortingen, die oplopen tot maarliefst 62 procent!

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van verzendmaterialen en kunnen we je daardoor uitstekend van dienst zijn. Dus als je nog vragen hebt kunnen wij je vast en zeker helpen! Neem gerust contact met ons op als Coex zakken wilt bestellen of als je vragen hebt over één van onze producten. Onze vriendelijke klantenservice staat je graag te woord!

072 202 91 79 Open chat