Toont alle 9 resultaten

Kleding Verzendzakken

Kleding Verzendzakken zijn de beste keuze om kleding mee te verzenden. Op Verpakgigant vind je vele maten kleding verzendzakken van topkwaliteit. Voordelig geprijsd, altijd zonder verzendkosten!  Lees verder

Verzendzakken Icon

Waarom zou je kleding verzendzakken gebruiken?

Waarom zijn verzendzakken ideaal voor voor het verzenden van kleding? En waarom zou je niet de keus maken voor bijvoorbeeld een Amerikaanse vouwdoos? Dit leggen wij je graag uit!

Met kleding verzendzakken ben je er volledig van verzekerd dat de kleding heelhuids bij de klant aankomt. Zowel de plastic als papieren zakken zijn erg stevig (sterkte van 55 my) en scheurbestendig. Als je kiest voor een coexzak, is jouw zending ook erg goed beschermd tegen vochtschade.  

De kledingzakken zijn ondoorzichtig, omdat een donkere kleur hebben aan de binnenzijde. Hiermee verlaag je de kans op diefstal tijdens de verzending!

Kleding verzendzakken voor schoenendoos

Een coexzak is ook erg goed geschikt om een schoendoos in te verpakken. De schoenendoos heeft zelf al de juiste vorm om als pakket verstuurd te worden. Wanneer je de schoenendoos in een kleding verzendzak verpakt is deze goed beschermt tegen vochtschade. De webshopzak is onderdoorzichtig, zodat de inhoud van je pakket niet zichtbaar is. Volgens ons is een verzendzak het perfecte verpakkingsmateriaal voor een schoendoos.

Kledingzakken zijn goedkoper dan verzenddozen

In vergelijking met Amerikaanse Verzenddozen is een kleding verzendzak over het algemeen goedkoper verpakkingsmateriaal. Onze goedkoopste verzendzak is al beschikbaar vanaf €0,05 per stuk!

Niet alleen de aanschaf van dit soort verpakkingsmateriaal is voordeliger, maar de verzending hiervan ook. Door de flexibiliteit van de kledingzakjes passen deze vaak door de brievenbus (wat wel afhankelijk is van de inhoud). Een ander voordeel tijdens de verzending is het lichte gewicht. Heb je een zakelijke overeenkomst met PostNL voor het port betaald verzenden? Dan raden wij je absoluut aan om gebruik te maken van kledingzakken.

Hoe verzend ik kleding met een verzendzak?

Kleding en andere textielproducten kan je gemakkelijk verzenden met een kleding zak van Verpakgigant.nl. Door platforms zoals bijvoorbeeld Vinted wordt er steeds meer tweedehands kleding online verkocht en verzonden. Hierbij komen de zakken goed van pas, ze zijn namelijk al te bestellen vanaf 100 stuks. Wil je zo efficiënt mogelijk jouw kleding verzenden? Dan hebben wij nog een aantal tips als je gebruik maakt van de kleding verzendzakken:

  1. Vouw je kleding netjes op, zodat het zo min mogelijk ruimte inneemt in de verpakking. Als je dit goed doet, kun je geld besparen op een kleiner formaat.
  2. Sluit de zak stevig af met de bovenste sluitstrip. Zo zorg je ervoor dat de zak niet geopend kan worden tijdens de verzending.
  3. Druk nu de lucht uit het verzendzakje. Nu komt de lucht uit de onderkant van het zakje en is jouw zending brievenbus geschikt!

Is jouw pakket klaar voor verzending? Plaats dan een verzendetiket op het pakket en je bent gereed! Heb je schoenendozen te verzenden? Dan raden wij je ook zeker aan om deze in een coex verzendzak voor kleding te verzenden.

Plastic of papieren verzendzakken gebruiken?

Op Verpakgigant.nl bieden wij zowel plastic als papieren verzendzakken aan. Waarom en wanneer zou je een plastic verzendzak verkiezen boven een papieren verzendzak? Wij raden aan om gebruik te maken van de coexzakken, gemaakt van PE-LD, als je waardevolle kleding verstuurt. De coex verzendzakken zijn namelijk moeilijk te scheuren door de sterkte van 55 my en zijn ook nog eens ondoorzichtig, waardoor ze diefstalbestendig zijn. Daarnaast zijn de plastic PE-LP zakken ook zeer voordelig in de aankoop en tijdens de verzending. De plastic kledingzakken komen opgevouwen bij je aan en nemen dus erg weinig ruimte in. Ideaal als je weinig ruimte over heb in het magazijn!

Wil je graag milieuvriendelijker verzenden? Kies dan voor onze gerecyclede verzendzakken van kraftpapier. Deze papieren kleding verzendzakken beschikken over een FSC-keurmerk. Dit betekent dat het karton, waar de zakjes uit bestaan, afkomstig is uit een speciaal FSC-bos. De FSC is een organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer. Verantwoord bosbeheer houdt in dat er op een ecologische, sociale en economische wijze rekening wordt gehouden met het bos. Een ander mooi voordeel van de gerecyclede verzendzakken is dat ze twee tearstrips hebben. Dit is ideaal als je zo nu en dan een retourzending ontvangt.

Is het mogelijk kledingzakken met bedrukking te bestellen?

Wil jij net als H&M, Zalando of Jeansdirect.nl een goede indruk maken op jou klanten? Geef dan je jouw kledingzak een eigen bedrukking! Hiermee kom je erg professioneel over op jouw klanten. Zeker wanneer je een origineel eigen ontwerp hebt kan je een goede indruk maken!

bedruke verzendzakken

Op Verpakgigant.nl kan je jouw verzendzakken full-colour laten bedrukken. Wij kunnen de kledingzakken in jouw bedrijfskleuren en/of met jouw bedrijfslogo bedrukken voor een kleine meerprijs. Bij ons is vrijwel alles mogelijk, geen kleur of patroon is te gek voor ons!

Bedrukte kleding verzendzakken kunnen wij leveren vanaf 10.000 stuks. Over het algemeen zijn bedrukte verzendzakken voor kleding niet heel veel duurder dan onbedrukte. Dit maakt het super interessant want iedere bedrukte verpakking is een perfecte reclame-uiting!

Vraag een offerte aan voor bedrukte kledingzakken

 

Verzendzakken kleding vandaag bestellen voor 15:00 = vandaag verzonden!

Voordelige papieren of plastic kleding verzendzakken bestel je op Verpakgigant.nl! Als de bestelling vandaag wordt geplaatst voor 15:00 verzenden wij deze dezelfde dag nog!  Wij leveren de meest voordelige verpakkingsmaterialen, waaronder coex kledingzakken. Verzend je nu kleding of bijvoorbeeld grote schoenendozen? Dat is geen enkel probleem, door de vele formaten is er voor elk product een oplossing. De formaten lopen uit vanaf het kleinste formaat van 175 x 255 mm tot het grootste formaat van 550 x 770 mm.

Als je eventueel nog vragen hebt over de kledingzakken kunnen wij je vast en zeker helpen! Neem gerust contact met ons op als je meer informatie zou willen ontvangen over de verzendzakken voor kleding. Onze vriendelijke klantenservice staat je graag te woord!

072 202 91 79 Open chat