Toont alle 9 resultaten

Kleding Verzendzakken

Kleding Verzendzakken zijn de beste keuze om kleding mee te verzenden. Op Verpakgigant vind je vele maten kleding verzendzakken van topkwaliteit. Voordelig geprijsd, altijd zonder verzendkosten!  Lees verder

Verzendzakken Icon

Waarom zou je kleding verzendzakken gebruiken?

Een verzendzak is ideaal voor het verzenden van kleding. Want met kleding verzendzakken ben je er van verzekerd dat de kleding heelhuids bij de klant aankomt. Zowel de plastic als papieren zakken zijn erg stevig (sterkte van 55 my) en scheurbestendig. Wanneer je kiest voor een plastic verzendzak, is jouw zending ook erg goed beschermd tegen vochtschade.  

De kledingzakken zijn ondoorzichtig, omdat een donkere kleur hebben aan de binnenzijde. Hiermee kun je discreet jouw producten verzenden en verlaag je ook nog de kans op diefstal tijdens de verzending!

Kledingzakken voor de brievenbus

We hebben 14 verschillende soorten kledingzakken. Een gedeelte daarvan past door de brievenbus, dit zijn ze:

Sommige grotere kleding verzendzakken passen ook door de brievenbus, maar dat is afhankelijk van hetgeen je ermee verzend. Waneer dit bijvoorbeeld een dunne trui is, zou het pakket nog kunnen worden gevouwen en door de brievenbus kunnen. 

Wil je zeker zijn zijn dat het pakket door de brievenbus kan, neem dan één van de bovenstaande afmetingen.

Kleding verzendzakken voor schoenendoos

Een kledingzak is ook erg goed geschikt om een schoendoos in te verpakken. De schoenendoos heeft zelf al de juiste vorm om als pakket verstuurd te worden. Wanneer je de schoenendoos in een kleding verzendzak verpakt is deze goed beschermt tegen vochtschade.

De webshopzak is onderdoorzichtig, zodat de inhoud van je pakket niet zichtbaar is. Volgens ons is een verzendzak het perfecte verpakkingsmateriaal voor een schoendoos.

Kledingzakken zijn goedkoop verpakkingmateriaal

Onze goedkoopste verzendzak is al beschikbaar vanaf €0,05 per stuk! Niet alleen de aanschaf van van kledingzakken is voordeliger, maar de verzendkosten ook.

Kledingzakjes passen deze vaak door de brievenbus, afhankelijk van de inhoud. Daarom betaal je het brievenbustarief en dat scheelt per zending een paar euro.

Heb je een zakelijke overeenkomst met PostNL voor het port betaald verzenden? Dan is het helemaal voordeling om kleding verzendzakken te gebruiken.

Hoe verzend ik kleding met een verzendzak?

Kleding en andere textielproducten kan je gemakkelijk verzenden met een kleding zak. Door platforms zoals bijvoorbeeld Vinted wordt er steeds meer tweedehands kleding online verkocht en verzonden. Hierbij komen de zakken goed van pas, ze zijn namelijk al te bestellen vanaf 100 stuks.

Wil je zo efficiënt mogelijk jouw kleding verzenden? Dan hebben wij nog een aantal tips als je gebruik maakt van de kleding verzendzakken:

  1. Vouw je kleding netjes op, zodat het zo min mogelijk ruimte inneemt in de verpakking. Als je dit goed doet, kun je geld besparen op een kleiner formaat.
  2. Sluit de zak stevig af met de bovenste sluitstrip. Zo zorg je ervoor dat de zak niet geopend kan worden tijdens de verzending.
  3. Druk nu de lucht uit het verzendzakje. Nu komt de lucht uit de onderkant van het zakje en is jouw zending brievenbus geschikt!

Is jouw pakket klaar voor verzending? Plaats dan een verzendetiket op het pakket en je bent gereed! Heb je schoenendozen te verzenden? Dan raden wij je ook zeker aan om deze in een coex verzendzak voor kleding te verzenden.

Plastic of papieren verzendzakken gebruiken?

Verpakgigant biedt zowel plastic als papieren verzendzakken aan. Waarom en wanneer zou je een plastic verzendzak verkiezen boven een papieren verzendzak?

Voor het versturen van waardevolle kleding, raden wij aan om gebruik te maken van de coexzakken, gemaakt van PE-LD. Deze verzendzakken zijn namelijk moeilijk te scheuren door de sterkte van 55 my. Ze zijn ondoorzichtig, waardoor je jouw producten discreet kan versturen, dit voorkomt ook diefstal.

Daarnaast zijn de plastic kledingzakken ook zeer voordelig in de aankoop en tijdens de verzending. De kledingzakken komen opgevouwen bij je aan en nemen dus erg weinig ruimte in. 

Wil je graag milieuvriendelijker verzenden? Kies dan voor onze verzendzakken van gerecycled kraftpapier. Deze papieren kleding verzendzakken beschikken over een FSC-keurmerk.

Een ander voordeel van de gerecyclede verzendzakken is dat ze twee tearstrips hebben. Dit is ideaal als je zo nu en dan een retourzending ontvangt.

Bedrukte kledingzakken bestellen

Wil jij net als H&M, Zalando of Jeansdirect.nl een goede indruk maken op jou klanten? Geef dan je jouw kledingzak een eigen bedrukking! Hiermee kom je erg professioneel over op jouw klanten. Zeker wanneer je een origineel eigen ontwerp hebt, maak je van jouw kledingzak marketing materiaal.

bedruke verzendzakken

Bij Verpakgigant kan je jouw verzendzakken full-colour laten bedrukken. Wij kunnen de kledingzakken in jouw bedrijfskleuren en/of met jouw bedrijfslogo bedrukken voor een kleine meerprijs. 

Bedrukte kleding verzendzakken kunnen wij leveren vanaf 10.000 stuks. Over het algemeen zijn bedrukte verzendzakken voor kleding niet heel veel duurder dan onbedrukte. Dit maakt het super interessant want iedere bedrukte verpakking is een perfecte reclame-uiting!

Vraag een offerte aan voor bedrukte kledingzakken

 

072 202 91 79 Open chat