Toont alle 4 resultaten

Vuilniszakken

Als je veel afval heb te verwerken in jouw magazijn is het gebruik van grote vuilniszakken erg gunstig. Opgeruimd staat nu eenmaal netjes! Een vuilniszak, of ook wel een afvalzak genoemd, lijkt een gemakkelijke en simpele aankoop, maar de ene vuilniszak is de andere niet.  Lees verder

Vuilniszakken Icon

Vuilniszakken voor in het magazijn

Als je veel afval heb te verwerken in jouw magazijn is het gebruik van grote vuilniszakken (in houders erg gunstig). Opgeruimd staat nu eenmaal netjes! Een vuilniszak, of ook wel een afvalzak genoemd, lijkt een gemakkelijke en simpele aankoop, maar de ene vuilniszak is de andere niet. Bij het kiezen van een afvalzak voor in het magazijn is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal gegevens.

De vuilniszakken die beschikbaar zijn op Verpakgigant.nl bestaan uit LDPE, wat staat voor Low Density Polytheen. Deze variant wordt gekozen bij zwaarder of scherp afval, dit omdat de zakken een lage dichtheid hebben. Een ander variant, die wij niet aanbieden, zijn HDPE zakken. HDPE staat voor High Density Polytheen en hebben dus een hogere dichtheid, wat betekent dat de zakken wat minder sterk zijn.

De LDPE vuilniszakken die je momenteel op Verpakgigant kan vinden zijn verkrijgbaar in 400 en 1000 liter. Hiervoor zijn ook twee passende houders en verschillende accessoires beschikbaar.

Afvalzakken bestel je op Verpakgigant!

Wij van Verpakgigant.nl bieden hoogwaardige verpakkingsmaterialen en andere producten voor in het magazijn tegen lage prijzen. Zo kan je bij ons goedkoop vuilniszakhouders kopen zonder verzendkosten bij te betalen. Bij Verpakgigant.nl weet je precies waar je aan toe bent voordat je besteld! Klantvriendelijkheid en service staan ​​bij ons hoog in het vaandel!

Voordelig vuilniszakken bestellen doe je natuurlijk op Verpakgigant.nl! Wij bezorgen de bestelde producten snel via bijvoorbeeld PostNL of DPD. Alle zakken beschikbaar binnen deze productcategorie zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit. Zojuist heb je al veel kunnen lezen over de kwaliteit en allerlei andere voordelen, maar is iets je nog niet helemaal duidelijk over de vuilniszakken? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Zij geven je graag advies en helpen je met het maken van een keuze.

072 202 91 79 Open chat