Kantoor & Magazijn

Kantoor & Magazijn

Op zoek naar artikelen voor in het kantoor en magazijn? Bekijk dan ons specifieke aanbod hiervoor! Wil je gemakkelijk en snel jouw producten verwerken in het magazijn? Dit kan onder andere met onze verpakkingstape, verzend labels en pallets. Wij bieden voordelige en vooral handige toebehoren van bijvoorbeeld het merk Tesa aan voor op jouw bedrijf. 

Voordelig bedrukte tape kopen?

Wil je graag weten hoe je efficiënt te werk kan gaan in het magazijn? Of wil je graag verpakkingstape laten bedrukken? 

Bel ons Bedrukking
Verpakkings Tape
Breekbaar Tape
Tape Dispensers
A4 Papier
Verzend Etiketten
Labelprinters
Pallets
Vuilniszakken

Verpakkingstape

Ben jij van plan om spullen met behulp van verzenddozen te verzenden? Dan zijn één of meerdere rollen verpakkingstape vrijwel essentieel.

Bekijk categorie

Waarschuwingstape

Je kan de waarschuwingstape gebruiken om aan te geven dat er breekbare producten in jouw verzenddozen zitten. 

Bekijk categorie

Tape Dispensers

Met de hulp van een tape dispenser en de juiste verpakkingstape, maak je gemakkelijk elk verpakkingsmateriaal stevig dicht. 

Bekijk categorie

Verzendlabels

Verzend je veel pakketten? Maak dan gebruik van onze verzendlabels! Bekijk hieronder ons aanbod.

Bekijk categorie

A4-Papier

Ben jij werkzaam op een kantoor en verbruiken jullie een grote hoeveelheid A4-Papier? Bekijk ons papier!

Bekijk categorie

Labelprinters

Gemakkelijk en snel al je verzendlabels uitprinten? Kies dan voor onze Zebra Labelprinter GK420D. 

Bekijk categorie

Europallets

Verzend jouw grote orders gemakkelijk en snel met europallets. 

Bekijk categorie

Vuilniszakken

Veel afval in het magazijn? Bestel dan onze grote vuilniszakken beschikbaar tot wel 1000 liter per zak.

Bekijk categorie

Verpakkingstape

Heb je veel pakketten te verzenden en wil je dit proces versnellen? Sluit jouw pakketten af met onze voordelige verpakkingstape. De tape die wij aanbieden op Verpakgigant is van Acryl. Acryl tape is onder andere zuinig, ecologisch, het minst gevoelig voor temperatuurschommelingen dit is dus ideaal voor langdurige en koude opslag. De tape laat dus zelden los bij bijvoorbeeld lage temperaturen.

Je kan voor het gebruik van onze verpakkingstape een Tape Dispensers kiezen voor het sluiten van jouw verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld een van onze Amerikaanse Verzenddozen. De Tesa 6400 tape Dispenser blijft bij regelmatig gebruik comfortabel door de speciale handgreep. De metalen structuur maakt onze Tape Dispenser zeer stevig. Deze Tape Dispensers hebben een tapegeleider uit metaal waardoor het afrollen van de tape perfect verloopt. De snelheid van het afrollen van de tape stelt u in met de regelbare rem. Een gehard stalen mes met zeer scherpe tanden snijdt de tape probleemloos en netjes af!

Verzendlabels

Een verzendlabel is nodig om een pakketje te kunnen bezorgen, maar ook om pakketjes te kunnen scannen en volgen. Bovendien kan een verzendlabel soms dienen als bewijs dat jouw zending kwijt is geraakt. Om deze redenen alleen al is het belangrijk dat jij sterke en betrouwbare verzendetiketten gebruikt voor jouw verzendingen.

Moet jij op dagelijkse basis verzendetiketten uitprinten omdat je bijvoorbeeld werkzaam bent bij een E-commerce bedrijf of webshop? Dan wil je dit natuurlijk op de meest gemakkelijke en voordelige manier kunnen doen. Met onze labelprinter print jij in een razendsnel tempo je (verzend)labels uit.