Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Wil je meer milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen gaan gebruiken? Verpakgigant.nl helpt je hier graag bij! Wij hebben vele milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en wij proberen dit zoveel mogelijk uit te breiden. 

Onze favoriet is de noppenfolie van gerecycled plastic, die wij in meerdere varianten hebben. Deze bieden wij goedkoper aan dan de standaard variant! Lees verder

Bekijk producten Open chat
Gerecyclede Noppenfolie

De meest bestelde milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen

Duurzaam opvulmateriaal

In ons assortiment kan je een aantal verschillende soorten opvulmaterialen. Een duurzame optie voor opvulmateriaal zijn onze rollen enkelzijdig golfkarton, van dit product hebben wij momenteel vier verschillende formaten. Wil jij je dozen daarnaast ook op een milieuvriendelijke manier afsluiten? Dat kan zeer gemakkelijk met onze Papieren Verpakkingstape! Met de papieren verpakkingstape kan je jouw verzenddozen snel en gemakkelijk afsluiten en buiten dat om is de verpakkingstape ook diefstalbestendig. Het bestaat namelijk uit een drager van speciaal behandeld kraftpapier en een kleefmassa. Hierdoor kan de tape niet als 1 geheel verwijderd worden en daarna terug geplakt worden. Je kan dus altijd zien of de tape van de verzenddoos is afgehaald. De tape is 100% recyclebaar.

Gerecyclede Noppenfolie

Sinds kort bieden wij ook een nieuw soort milieuvriendelijk opvulmateriaal aan. Dit is namelijk de gerecyclede noppenfolie met de afmetingen 100 cm x 100 m. Gebruik jij voor het verzenden en het beschermen van je orders veel noppenfolie? Dan is onze gerecyclede noppenfolie een mooi alternatief waarmee je je zendingen milieuvriendelijk kan beschermen. De groene rol luchtkussenfolie bestaat uit 100% gerecycled plastic, die na het gebruik ook weer recyclebaar is.

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal bestellen

Onze milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen worden grotendeels verzonden met PostNL. Dankzij PostNL worden alle bestellingen die voor 20:30 gedaan worden de volgende dag thuisbezorgd. Daarnaast worden er geen verzendkosten gerekend voor bestellingen die binnen België en Nederland geleverd worden. Let wel, dit is volledig afhankelijk van de bestelhoeveelheid. Het is daarnaast ook mogelijk om een palletbestelling te doen. Bij grote hoeveelheden worden de producten op een alternatieve wijze verzonden. Neem hierover contact met ons op!

 

Veel gestelde vragen

Leuk dat je het vraagt! Wij kwamen erachter dat we de afname van gerecyclede materialen konden vergroten door dit goedkoper aan te bieden dan de standaard variant. Wij willen namelijk graag een rol spelen in de verduurzaming van de verpakkingsindustrie en dat kunnen wij dus op deze manier doen.

072 202 91 79 Open chat

Toont alle 19 resultaten