E-Commerce Specialist (Meewerkstage)

E-Commerce Specialist Stage

Functieomschrijving

Als e-commerce specialist bij Nemook Trading BV is geen dag hetzelfde. Omdat je bij een relatief kleine organisatie gaat werken maak je alle aspecten mee van het bedrijfsleven. Bij ons kun je veel leren op het gebied van sales, marketing, ICT, accountancy en bedrijfskunde.
Hoe zit een werkdag er bij ons uit?
Geen dag is bij ons hetzelfde. Op een gemiddelde dag ben je bijvoorbeeld bezig met:

  • Inkoop bij (internationale) leveranciers
  • Klantcontact (zowel B2C als B2B)
  • Marketing en sales: werven van nieuwe klanten en up-selling
  • E-commerce: Onderhoud van de webshops en verkoopplatformen
  • Verwerken van zendingen, ontvangen van leveranciers enz.

Afstuderen?

Zoek jij een goed onderwerp voor je afstudeeropdracht? Dat is bij ons geen enkel probleem. We hebben verschillende strategische vraagstukken waar jij je afstudeeronderzoek over kunt schrijven. De directie is zelf ook HBO afgestudeerd, en wij kunnen je goed ondersteunen met je opleiding/ scriptie.
Het bedrijf ondergaat momenteel een flinke groeispurt waar een hoop bij komt kijken. Hierin valt veel te verbeteren en onderzoeken.
Als je wilt weten of je afstudeeropdracht bij ons past kun je altijd even bellen of mailen!

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou? Een goede inzet, meedenken en meewerken en af en toe ook een klusje doen die misschien wat minder leuk is. Het hoort er allemaal bij!
Iedere werkdag bij ons kan anders zijn, en juist omdat het werk zo divers is kun jij erg veel leren. Heb je wensen of wil je dat wij je helpen met vraagstukken voor je studie? Geen enkel probleem.

Wat hebben wij te bieden?

Je krijgt in jouw stageplek veel vrijheid. Zelfstandig handelen en initiatief wordt bij ons gewaardeerd. Wij hebben veel ervaring in bedrijfskunde/ zakelijke dienstverlening dus je kunt ook van ons een hoop leren. Wij doen er samen met jou alles aan om ons bedrijf een stap verder te helpen. Wellicht zit er dan ook gelijk een toffe (bij-)baan voor je in!

Over het bedrijf

Nemook Trading B.V. is een groothandel en de overkoepelende organisatie van meerdere webwinkels. Elke webwinkel focust zich op een verschillend marktsegment en door het snel wisselende assortiment is geen dag hetzelfde. Producten die we verkopen zijn bijvoorbeeld consumentenelektronica, verpakkingsmateriaal en software. Wij zijn een jong team die vanuit onze studie commerciële economie het bedrijf heeft opgebouwd tot wat het nu is. Wij zijn op zoek naar een leergierige en ambitieuze student die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Maar ook van grapje houdt.

Locatie en werktijden

Locatie: Schelphorst 45, 1771 SL Wieringerwerf

Werktijden: 09:00 – 17:00

Compensatie: Wij geven een maandelijkse stagevergoeding (en soms samples van onze artikelen).

Vragen of interesse?

Neem snel contact op met onze praktijkbegeleider Erik Koomen E.koomen@nemook.com of bel 072-2029179