Golfkarton op rol

Voordelig golfkarton op rol

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Rol Enkelzijdig Golfkarton (50 cm x 70 m x 3 mm)

Vanaf 12,99 euro

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Rol Enkelzijdig Golfkarton (75 cm x 70 m x 3 mm)

Vanaf 20,10 euro

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Rol Enkelzijdig Golfkarton (150 cm x 70 m x 3 mm)

Vanaf 38,99 euro

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Rol Enkelzijdig Golfkarton (200 cm x 70 m x 3 mm)

Vanaf 51,99 euro

Ben je van plan goederen te vervoeren en wil je deze graag beschermen tegen mogelijke beschadigingen? Dan kunnen we je bij Verpakgigant golfkarton op rol aanraden. Een rol golfkarton is namelijk zeer geschikt om goederen mee in te pakken en te beschermen. De golven in het karton bieden uitermate goede bescherming tegen zowel krassen als schokken tijdens de verzending en het transport. Ben je geïnteresseerd of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden om jouw zending mee te verpakken? Neem dan zeker eens een kijkje in ons assortiment. Dankzij ons ruime aanbod zijn wij ervan overtuigd dat jij het verpakkingsmateriaal waar je naar op zoek bent. Naast verpakkingsmateriaal hebben we bij Verpakgigant ook een heleboel andere benodigdheden met betrekking tot verzendingen verkrijgbaar. Neem daarom gerust eens contact met ons op, we helpen je graag verder.

Wat is golfkarton op rol?

Golfkarton bestaat doorgaans uit één of meerdere lagen gegolfd papier. Door de combinatie met één of meerdere lagen vlak papier ontstaat er in de verschillende lagen een bepaalde sterkte en stijfheid met stoot werende eigenschappen. De afzonderlijke lagen papier worden ook wel de ‘liners’ genoemd en worden meestal gevormd uit sterke papiersoorten. Vaak wordt er een onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten golfkarton op rol. Enerzijds spreken we van enkelzijdig golfkarton, deze bevat een gegolfde papierbaan die geplakt is op een gladde deklaag. Anderzijds spreken we van dubbelzijdig golfkarton, deze bevat een gegolfde papierbaan waar aan weerszijden een gladde deklaag is opgeplakt.

Veelzijdig en veel gebruikt

golfkarton op rol

Een rol golfkarton is de meest gebruikte transportverpakking in de wereld. Jaarlijks wordt alleen al in Nederland meer dan een miljard vierkante meter golfkarton op rol geproduceerd. Dat is natuurlijk niet vreemd. Het materiaal leent zich namelijk uitermate goed ter bescherming van diverse producten, waaronder voedingsmiddelen. Daarnaast neemt de vraag naar golfkarton op rol door de opkomst van het online-winkelen met thuisbezorging van producten alleen nog maar verder toe. Dit komt doordat golfkarton een ontzettend veelzijdig en efficiënt product is, welke ook nog op maat kan worden gemaakt voor de te verpakken artikelen. Het materiaal is niet alleen praktisch en functioneel, golfkarton is ook zeer geschikt voor bedrukking. Hierdoor kan het materiaal ook nog ontzettend goed bijdragen aan de merkbeleving op de winkelvloer.

Golfkarton op rol is zelfs ontzettend duurzaam

Ruim 80% van alle gebruikte rollen golfkarton, bij supermarkten is het zelfs meer dan 90%, worden ingezameld en gerecycled. Het materiaal is namelijk opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen, zoals houtpulp, zetmeellijm en 80% gerecycled papier. Hierdoor is golfkarton volledig herbruikbaar. Zelfs de bewerking en bedrukking van het karton is milieuvriendelijk. De inkten zijn namelijk met name op waterbasis en de lijmen zijn gerealiseerd uit zetmeel. Zelfs het gewicht van het materiaal is duurzaam. Golfkarton is namelijk ontzettend licht, waardoor ook de (milieu)kosten van transport laag blijven.

Een rol golfkarton gecombineerd met andere verpakkingsmaterialen

Om de effectiviteit van je golfkarton op rol te optimaliseren, raden we je aan om deze te combineren met één of meerdere overige verpakkingsmaterialen uit ons uitgebreide assortiment. Een rol golfkarton wordt bijvoorbeeld veelal gecombineerd met noppenfolie of opvulmateriaal, zoals natronkraft papier, schuimfolie of opvulchips. Bij gebruik van deze materialen ben je verzekerd van een optimale bescherming van jouw verzending. Geïnteresseerd? Dan ben je bij Verpakgigant aan het juiste adres. Wij hebben deze en nog veel meer verzendmaterialen in ons uitgebreide assortiment voor jou beschikbaar.

Golfkarton kopen bij Verpakgigant

Wil je golfkarton kopen en plaats je bij ons een bestelling voor 15:00 uur? Dan verzenden we jouw bestelling nog diezelfde dag. Jij kunt in dat geval je bestelling de volgende dag al in huis verwachten. Aangezien al onze verzendingen plaatsvinden via PostNL en DPD, hoef je bij bestellingen in Nederland en België geen verzendkosten te betalen. Bij grote bestellingen spreken we van een palletbezorging en wordt er een andere bezorgmaatschappij ingeschakeld. Desondanks kun je ook dan je bestelling vaak al de volgende dag verwachten. Dus wil je goede kwaliteit golfkarton kopen tegen een lage prijs? En deze ook nog eens snel in huis hebben? Dan zit je bij de Verpakgigant goed!

Verpakgigant voor al jouw verzendingen

Wil je graag al jouw verpakkingsmaterialen in één keer bestellen en zodoende een hoop gedoe besparen? Bij Verpakgigant kan het allemaal. Wij hebben naast golfkarton op rol namelijk nog veel meer verpakkingsmaterialen in ons aanbod. Van noppenfolie tot verschillende soorten luchtkussenenveloppen en van verzendzakken tot verzenddozen. Ook kun je bij ons verscheiden soorten toebehoren verkrijgen, denk bijvoorbeeld aan verpakkingssystemen, haspelwagens, omsnoeringsapparaten, opvulpapier, A4-papier, dispensers én handwikkelfolie. Vanaf een ordergrootte van 10.000 stuks is het bij ons zelfs nog mogelijk om je eigen bedrijfslogo en/of bijpassende kleur op de enveloppen of verzendzakken te bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om eerst een voorbeeld toegestuurd te krijgen, zodat je zeker weet dat onze beloofde kwaliteit niet verloren gaat. Tot slot is het bij al onze producten mogelijk om gebruik te maken van staffelkortingen, dus ook als je golfkarton wilt kopen in grote hoeveelheden. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van de scherpste prijs. Ben je geïnteresseerd in ons assortiment en de mogelijkheden met betrekking tot de staffelkortingen? Schroom niet om ons een vraag te stellen, want we staan graag voor jou klaar.