Groen moet je doen: ontdek onze gerecyclede noppenfolie!

Op zoek naar een manier om je verpakkingen veilig te verpakken en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan het milieu? Dan zit je bij Verpakgigant aan het goede adres! In een wereld waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, zijn innovaties die zowel de planeet als de portemonnee tegemoetkomen van onschatbare waarde. Dat is waar gerecyclede groene noppenfolie in het spel komt. Benieuwd naar andere soorten noppenfolie? Bekijk dan onze pagina over noppenfolie of klik op de button hieronder.

Bekijk ons aanbod noppenfolie

Een milieubewuste keuze

Deze groen gekleurde noppenfolie biedt niet alleen uitstekende bescherming voor kwetsbare artikelen zoals glas, porselein en andere breekbare materialen, maar draagt ook bij aan duurzaam verpakken en verzenden. Gerecyclede groene noppenfolie is niet alleen groen van kleur, maar ook groen in termen van duurzaamheid. Het noppenfolie is gemaakt van 80% gerecyclede materialen waardoor het helpt bij het verminderen van afval. Door te kiezen voor deze noppenfolie draag je bij aan een gezonder milieu!

Bescherming zonder compromis!

Wat deze noppenfolie echt onderscheidt, is de uitstekende bescherming die het biedt aan kwetsbare items. Of je nu aan het verhuizen bent of waardevolle items verzendt, deze noppenfolie verzekert dat je bezittingen veilig en onbeschadigd aankomen. Het is een kosteneffectieve manier om dure schade te voorkomen, en omdat het goedkoper is dan traditionele noppenfolie, bespaar je ook nog eens op verpakkingskosten.

Recyclebaar na gebruik

Eenmaal je pakketje veilig op de bestemming aangekomen is, hoef je je geen zorgen te maken over wat te doen met het gebruikte noppenfolie. Deze gerecyclede groene noppenfolie is zelf ook recyclebaar, wat betekent dat je het op een verantwoorde manier kunt afvoeren. 

Meer dan alleen verpakking

De veelzijdigheid van gerecyclede groene noppenfolie reikt verder dan alleen bescherming. Het dient ook als uitstekend opvulmateriaal in verzenddozen. Met een dikte van 70 my past het naadloos in verschillende verpakkingssituaties. Bovendien zijn er twee formaten beschikbaar (50cm x 100m en 100cm x 100m). Hierdoor kun je kiezen wat het beste bij je behoeften past.

Een complete milieuvriendelijke oplossing

Om je duurzame verpakkingsproces nog verder te versterken, is deze gerecyclede groene noppenfolie perfect te combineren met zuinige, ecologische tape. Deze tape is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar is ook bestand tegen temperatuurschommelingen, waardoor je verzekerd bent van een veilige sluiting. Deze tape is er ook in de vorm van waarschuwingstape, die dezelfde voordelen met zich meebrengt als de normale tape. 

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Gerecyclede noppenfolie 50 cm x 100 m

Vanaf 17,50 euro

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Gerecyclede noppenfolie 100 cm x 100 m

Vanaf 31,95 euro
Vanaf 49,95 euro