Instapak Quick RT Schuimkussens

Instapak Quick RT Schuimkussens

De Instapak Quick RT Schuimkussens zijn de ideale oplossing voor het verzenden van waardevolle en breekbare producten. De schuimkussens zijn dus ideaal te gebruiken bij het verzenden van bijvoorbeeld flessen wijn of elektronische apparaten. Dit soort opvulmateriaal werkt zich volledig om jouw breekbare product heen. Je kan de schuimkussens dus als een volledig op-maat-opvulmateriaal zien. De schuimkussens bieden hierdoor uiteraard meer bescherming dan bijvoorbeeld standaard opvulmateriaal. Dit is omdat de zak zich compleet om het product heen vormt waardoor er geen lege ruimte in de verzenddoos overblijft. Door de lege ruimtes op te vullen in de verzenddoos kan het product niet meer verschuiven en is de kans op schade erg klein!

Vanaf 93,45 euro
Vanaf 3,10 euro
Vanaf 3,70 euro
Vanaf 4,95 euro

Waar is dit opvulmateriaal voor geschikt?

De Instapak Quick RT schuimkussens  bieden een beschermende verpakkingsoplossing die ook ruimte bespaard. De zakken worden plat geleverd, vervolgens kun je deze gemakkelijk opblazen door het gebruik van de activate buttons op de zak. Na ongeveer 15 tot 20 keer drukken is de zak tot 27 keer zijn formaat waardoor de mate van bescherming optimaal is. De volgende modellen schuimkussens kan je bestellen op Verpakgigant.nl:

Doordat dit alles handmatig gedaan kan worden zijn de schuimkussens draagbaar, eenvoudig en overal meteen bruikbaar.  De toepassingen van dit product zijn zeer geschikt voor: verpakkings- en verzendbedrijven, garantie & reparatiebedrijven, verkoop via internet, postkamers, thuiswerkers, verhuizingen & opslag, verpakkingsafdelingen in de detailhandel, musea en galerijen.

Hoe gebruik ik de schuimkussens?

Voor het gebruik van Instapak Quick RT Schuimkussens heb je geen extra materialen of gereedschappen nodig. Aan alleen de foamkussens heb je al meer dan genoeg! Wil je je producten optimaal beschermen? In dat geval leggen wij je haarfijn uit hoe dit product werkt.

Instapak Quick RT Schuimkussens

Verzend je een groot en breekbaar product? Dan adviseren wij je om in ieder geval twee zakken te gebruiken. Houdt er hierbij rekening mee dat je het juiste formaat zakje kiest, deze moet dus overeen komen qua formaat met de verzenddoos. Voor het gebruik van de Instapak Quick foam heb je geen extra materialen nodig, zoals bijvoorbeeld tape. Alleen aan de beschermkussens heb je al genoeg! De zak wordt plat geleverd waardoor het weinig ruimte inneemt indien niet gebruikt. De schuimkussens kunnen worden gebruikt door slechts alleen op de zak te drukken, hierna zet de zak zichzelf uit. Plaats de zak nu tegen het breekbare product aan. Nu vormt het schuimkussentje zich om het breekbare voorwerp heen en is het klaar voor een veilige verzending.

Maar hoeveel schuimkussens bescherm je je breekbare producten optimaal? Een zakje Instapak Quick RT kan zich tot ongeveer 27 keer uitzetten in vergelijking met het formaat waarin de zak wordt geleverd. Hierdoor zijn de schuimkussens altijd een oplossing op maat. Vervolgens raden we aan om altijd twee zakjes te gebruiken, één voor de bodem en één voor de bovenkant. Wat betreft de maat raden we je aan om een ​​zak te kiezen die iets groter is dan de doos die je gebruikt. Benieuwd naar alle voordelen van de foamkussens? Bekijk het hier:

  • De zakjes worden plano geleverd, weinig opbergruimte nodig
  • Kunnen zich tot 27 keer van het platte formaat uitzetten
  • Geen extra materialen of machines nodig
  • Geactiveerd door een simpele druk-, klop- en paktechniek
  • Biedt een op maat gemaakte pasvorm, stevige demping, plus lichte blokkering en versteviging voor producten van verschillende maten en gewichten

Instapak Quick RT Schuimkussens bestel je op Verpakgigant.nl

Een schuimkussen kopen doe je natuurlijk bij ons. Verpakgigant.nl biedt hoogwaardige verpakkingsmaterialen en andere producten zoals schuimkussens tegen lage prijzen. Zo kunt u bij ons goedkoop Instapak Quick RT kopen zonder verzendkosten of bestelling te betalen. Bij Verpakgigant.nl weet je je exacte locatie voordat je bestelt. Klantvriendelijkheid en service staan ​​bij ons hoog in het vaandel! Natuurlijk hechten wij ook veel belang aan milieubewustzijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit zie je terug in al onze producten.

Wist je dat je gratis verzending bij Verpakgigant.nl krijgt binnen heel Nederland en België? Je kunt altijd contact met ons opnemen als je dringende vragen hebt. Ben je op zoek naar een speciaal formaat product of vind je het gewoon fijn om met ons even te spreken? Verpakgigant.nl is altijd goed te bereiken en zo niet dan komen altijd zo snel mogelijk bij je terug ben een antwoord. Heb je vragen over onze producten of ben je op zoek naar een product of formaat schuimkussens die je niet op onze website kunt vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice om het ons te laten weten!