Over verpakgigant.nl

Maak kennis met Verpakgigant!

Verpakgigant.nl is dé online winkel voor zowel kleine als grote bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige verpakkingsmaterialen tegen betaalbare prijzen. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar dozen, tape, enveloppen of andere verpakkingsbenodigdheden, op Verpakgigant.nl vind je het allemaal.

Verpakgigant.nl is onderdeel van Nemook Trading BV. Nemook Trading BV is opgericht in 2013 en heeft jarenlange ervaring in het runnen van diverse online shops zoals Luchtkussengigant.nl en Coexzakken.nl.

Contact

Ons eigen merk: InPack®

InPack is het nieuwe kwalitatieve huismerk op Verpakgigant.nl en daarmee brengen we wat pit in de wereld van verpakkingen! Bij ons draait alles om eerlijke prijzen, topkwaliteit, duurzame keuzes en snelle leveringen. Of je nu verpakkingstape, brievenbusdozen, opvulpapier zoekt, of luchtkussen enveloppen en noppenfolie: InPack staat voor je klaar! Kies voor InPack en maak van verpakken een fluitje van een cent.

Bestel inpack verpakkingen

Reviews & onze prijzenkast

Verpakgigant is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en het aantal tevreden kanten ook. Onze klanten zijn vooral erg tevreden over onze snelle service, de kwaliteit van onze producten en bovendien ook de scherpe prijzen.

Op deze pagina vind je onze reviews op Google en Kiyoh. Lees deze ervaringen en krijg een goed beeld waarom onze klanten graag klant bij ons zijn en blijven.

In 2023 hebben wij de FD Gazellen prijs mogen ontvangen. Dit is een nationale prijs die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven.

Beoordeel ons

Ons Team

Bij Verpakgigant.nl streven we naar tevreden klanten en daarom hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en diensten.

In de afgelopen jaren is het team van Verpakgigant.nl flink uitgebreid. Ben je benieuwd wie jouw bestellingen inpakt, facturen verwerkt of wie deze pagina heeft opgemaakt? Bekijk dan deze pagina en maak kennis met ons enthousiaste team!

Maak kennis met ons team
Florian Verpakgigant.nl
Erik Verpakgigant.nl