Pallethoed

Pallethoed voor jouw palletzendingen

Pallettoebehoren

Pallethoed 325 x 500 mm

Vanaf 1,11 euro

Pallettoebehoren

Pallethoed 600 x 329 mm

Vanaf 1,18 euro

Door de drukte in magazijnen en in de logistiek worden er nog wel eens (zware) goederen bovenop jouw pallet vol met kwetsbare spullen gezet. Om dit te voorkomen raden wij je aan om gebruik te maken van een pallethoed. Een pallethoed is direct zichtbaar voor iedereen en maakt in meerdere talen duidelijk dat het niet de bedoeling is dat er spullen boven op jouw lading worden gezet. Door gebruik te maken van een pallethoed voorkom je dus dat jouw (kwetsbare) lading beschadigd raakt. Ook al zit jouw lading goed verpakt in een stevige doos, er kan helaas altijd iets mee gebeuren als iemand er iets zwaars bovenop zet. De dozen kunnen gaan scheuren en door deze scheuren raakt de doos verzwakt. In eerste instantie is er misschien nog niets aan de hand, maar als er vervolgens iemand nogmaals iets zwaars bovenop jouw palletlading zet, dan kan de verzwakte doos goed beschadigd raken. En daarmee is het mogelijk dat ook de inhoud beschadigd raakt. Dit voorkom je dus door duidelijk te maken dat er niets bovenop jouw lading gezet mag worden. En dit doe je snel en eenvoudig door middel van een pallethoed. Bij de Verpakgigant hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van verzend- en verpakkingsmaterialen. Door deze ervaring mogen wij ons inmiddels een echte expert op dit gebied noemen. Hierdoor merkten we ook dat er veel behoefte is aan iets dat snel en gemakkelijk als waarschuwing kan dienen voor kwetsbare ladingen. Onze pallethoeden zijn gemaakt van stevig materiaal en van allerlei handige functies. Graag vertellen we je hierover zo meteen meer. Heb je alvast vragen over de pallethoed of over één van onze andere producten op de website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Waarvoor dient een pallethoed?

We vertelden er zojuist al kort over, maar graag gaan we nog wat dieper in op alle voordelen van een pallethoed. Het gebeurt namelijk vaak dat door de drukte en chaos in bijvoorbeeld een magazijn er zware dozen met goederen gezet worden bovenop een pallet vol kwetsbare artikelen. Of iemand ziet dat de pallet nog niet helemaal vol staat en dat er gemakkelijk nog een aantal dozen bij kunnen. Vervolgens zet hij zware dozen bovenop dozen met bijvoorbeeld glaskunst in. Zit de glaskunst verpakt in een stevige verzenddoos, dan kan het een tijdje goed gaan. Maar hoe meer dozen er gestapeld worden of hoe langer de dozen bovenop de andere dozen blijven staan, hoe zwakker de onderste dozen worden. Deze zijn namelijk een stuk lichter en door het zware gewicht kunnen de dozen verzwakt raken of indeuken. Als dit gebeurt is de kans groot dat de inhoud van de doos beschadigd raakt. Natuurlijk wil je er alles aan doen om dit te voorkomen. Maar iedereen persoonlijk op de hoogte stellen van de kwetsbare inhoud van de palletlading, is wat veel van het goede. Een pallethoed maakt snel en gemakkelijk aan iedereen duidelijk dat er absoluut niets op de pallet gezet mag worden. De pallethoed die wij in ons assortiment hebben is voorzien van klevend materiaal aan de onderzijde. Hiermee plak je de pallethoed in één simpele beweging bovenop je lading en blijft deze goed zitten. Wil je helemaal zeker zijn dat de pallethoed niet loslaat? Maak dan gebruik van de twee gaatjes aan de zijkant van de pallethoed. Deze zijn gemaakt om omsnoeringsbanden doorheen te halen. Maak je je pallethoed op deze manier vast, dan kan er gegarandeerd niets meer mee gebeuren.

Alle benodigdheden voor het werken met pallets

Werk je veel met palletladingen? Dan zijn er een aantal dingen die je zeker nodig hebt. Wij van de Verpakgigant hebben allerlei artikelen in ons assortiment die het je gemakkelijker maken om met palletladingen te werken. Allereerst heb je stevige dozen nodig om je goederen in te doen. Onze stevige verzenddoos is hier bijvoorbeeld erg geschikt voor. Als je alle dozen op een pallet stapelt, zul je al snel zien dat het niet stabiel staat. Ga je de pallet verplaatsen of verzenden? Dan is het belangrijk dat je deze stevig vastzet. Dit kan door middel van wikkelfolie of omsnoeringsbanden. Wikkelfolie is een transparante of zwarte folie die je om je lading heen wikkelt. Omsnoeringsbanden zijn zeer stevige banden waarmee je de lading aan het pallet kunt snoeren. Maak je gebruik van omsnoeringsbanden maar heb je geen omsnoeringsapparaat, dan dien je de banden met sluitzegels vast te zetten. En als laatste heb je natuurlijk de pallethoed nodig om duidelijk te maken dat er niets bovenop je pallet gezet mag worden. Onze pallethoed verzenden wij in een doos van 100 stuks. Zo heb je altijd voldoende bij de hand.

Een pallethoed van hoge kwaliteit koop je bij de Verpakgigant

Kies je voor een pallethoed van de Verpakgigant? Dan kies je voor een pallethoed van hoge kwaliteit en die gemakkelijk te bevestigen is. Bevestigen kan door middel van de klevende onderzijde of door gebruik te maken van de twee gaatjes voor een omsnoeringsband doorheen te halen. Niet alleen onze pallethoed is van goede kwaliteit, dit geldt voor al onze producten! Door onze jarenlange ervaring weten wij kwaliteit als geen ander te onderscheiden. En dat alles kunnen wij aanbieden tegen een scherpe prijs! Bestellen gaat gemakkelijk via onze website en betalen kan onder andere met iDeal. Voor vragen ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen. Dus is iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder!