Verzenden met port betaald enveloppen

Ontdek de ultieme oplossing voor veilig verzenden: onze port betaald luchtkussen enveloppen! Of je nu een e-commerceondernemer bent die dagelijks pakketjes verstuurt, of gewoon een druk persoon die af en toe een belangrijk document moet verzenden, onze enveloppen zijn de perfecte keuze om je zendingen veilig en onbeschadigd te laten aankomen. Verstuur extra voordelig met het voorbedrukte port betaald logo op de enveloppen!

Regulier aanbod Contact
Port Betaald Luchtkussen Enveloppen Icon

Het internet heeft de afgelopen decennia haar intreden gedaan en e-mail de meest gebruikte manier van zakelijk contact gemaakt. Er zijn echter nog genoeg bedrijven die met papieren post en documentatie werken. Om een zakelijke brief te bezorgen aan klanten of partners plaatst de afzender hiervoor een postzegel op elk apart poststuk. Maar wist je dat dit ook gemakkelijker en goedkoper kan? Het frankeren van poststukken kan namelijk ook met een ‘Port betaald’ stempel of druk. Een postzegel is dan niet meer nodig om het poststuk te voorzien van een bewijs van betaling. Meer weten over de voordelen van de envelop met port betaald? Lees dan verder!

Zakelijke post

Zakelijke klanten van grote postbezorgers zoals PostNL kunnen een overeenkomst afsluiten met het bedrijf om zo hun samenwerking soepeler te laten verlopen. Voor zakelijke klanten is het mogelijk de postzegel-frankeermethode in te ruilen voor een verzendmethode met een port betaald logo op de envelop. Vanwege het gebruiksgemak worden deze enveloppen vooral gebruikt door e-commerce winkels die individuele klanten bedienen vanuit hun online zaak. Omdat ze veel verschillende klanten hebben die één brief of pakketje toegestuurd krijgen, loont het niet meer om handmatig op elk poststuk een zegel te plakken. Door een port betaald envelop te gebruiken kunnen deze bedrijven alle pakketjes en brieven in één keer aanbieden. Deze verzendmethode is niet alleen gemakkelijker, het oogt ook professioneler. Gebruik je nog postzegels voor jouw post? Dan herken je vast dat niet elke postzegel exact hetzelfde geplaatst is op een poststuk. Dit probleem voorkom je door een deskundige leverancier van port betaald enveloppen in te schakelen. Door de zorgvuldige werkwijze van Verpakgigant kunnen wij u als deskundige leverancier topkwaliteit en uniformiteit garanderen. Wij nemen je de zorgen voor het verzorgen van de juiste enveloppen graag uit handen. Bestel je bij Verpakgigant een grote hoeveelheid producten dan ontvang je van ons staffelkorting en wordt je aankoop nog voordeliger.

Port betaald envelop gebruiken

Zakelijke klanten kunnen een port betaald envelop gebruiken wanneer zij een overeenkomst met de bezorgingsmaatschappij hebben en de complete zending voorzien is van een order formulier met daarop de bestemming, het gewicht en het aantal poststukken in de zending. De kosten van de verzending zijn namelijk afhankelijk van of de post naar het buitenland gaat of in Nederland blijft. De betaling voor het versturen van port betaald envelop zendingen gebeurt achteraf. Omdat er geen postzegels geplakt hoeven worden, maar in plaats daarvan kant-en-klare enveloppen gebruikt kunnen worden, scheelt het voor grote verzenders veel tijd en moeite. De per stuk prijs voor het verzenden van zakelijke post wordt zo erg voordelig.

Een port betaald aanduiding heeft een universele afbeelding die voor ieder bedrijf exact hetzelfde is. De stempels zijn los verkrijgbaar bij de business points of op de website van PostNL, postkantoren of kantoorboekhandels. Voor het versturen van zakelijke post met PostNL kun je deze stempels zelf handig plaatsen op elk poststuk. Een port betaald stempel plaats je aan de voorkant van een zakelijke envelop aan de rechterbovenhoek. Voor grotere zendingen bespaart dit niet meer moeite en tijd dan het gebruiken van postzegels. De eenvoudigste manier om een envelop met port betaald logo te gebruiken is echter door gebruiksklare enveloppen te bestellen. Dit kun je doen bij een drukkerij of mailing house zoals Verpakgigant. Door onze specifieke vakkennis kunnen wij op korte termijn grote hoeveelheden kant-en-klare enveloppen leveren voor zakelijk gebruik. Een deskundige leverancier zoals Verpakgigant weet welk formaat envelop nodig is per doel en kan je als bedrijf daarover adviseren. Wij snappen namelijk dat de meeste ondernemers geen weet hebben van de postvoorwaarden. Daar komt onze hulp dus goed van pas! Het inschakelen van een deskundige leverancier zoals Verpakgigant voor een envelop met port betaald logo bespaart veel kostbare werkuren die je ook in uw bedrijf had kunnen steken. Want tijd is geld.

Bij Verpakgigant koop je een envelop met port betaald aanduiding

Voor zakelijke verzenders is een envelop met port betaald aanduiding dé beste manier voor het verzenden van poststukken. Bij ontvangst zullen bezorgers, klanten en partners onder de indruk zijn van de professionaliteit en zakelijke uitstraling van jouw post. Het plakken van postzegels is werk die je kunt besparen door een aanbieder van kant-en-klare enveloppen in te schakelen. Onze enveloppen, verzenddozen en opvullingen voldoen aan de voorwaarden en zijn daardoor van de hoogste kwaliteit. Ga voor producten van topkwaliteit en kijk snel in onze webshop, want deze enveloppen koop je natuurlijk bij de Verpakgigant. Heb je nog vragen over een van onze producten of hebben wij niet op dit moment niet genoeg voorraad om aan jouw vraag te voldoen? Neem dan vrijblijvend en eenvoudig contact met ons op via de live chat op onze website. Ook via mail en telefonisch contact staan wij elke werkdag van 09:00 tot 17:00 klaar voor al jouw vragen.

072 202 91 79 Open chat