Port Betaald Luchtkussen Enveloppen

Vanaf 0,05 euro
Vanaf 0,07 euro
Vanaf 0,083 euro

Maak je al veel gebruik van onze kleinere Luchtkussen enveloppen zoals van formaat A11, B12 en C13? Hierin passen vooral kleinere producten zoals USB-kabeltjes of Cd’s en deze enveloppen kunnen uiteraard met de brievenbuspost worden verzonden. Wij van Verpakgigant.nl bieden naast onze onbedrukte luchtkussen enveloppen, nu ook Luchtkussen Enveloppen met een Port Betaald logo aan!

Met een port betaald logo op jouw envelop geef je aan bij de vervoerder dat jouw zendingen gefrankeerd zijn. In plaats van postzegels te plakken, wordt de envelop bij PostNL aangeboden voorzien van de gedrukte tekst “Port Betaald”. Maar hoe werkt het gebruik van een port betaald envelop precies en hoe dien je deze te gebruiken?

Je mag een port betaald envelop (PostNL) gebruiken als je een zakelijk overeenkomst met het postbedrijf heb afgesloten. Hierbij kan je dus gebruik maken van onze voor bedrukte Port Betaald Enveloppen. Van tevoren dien je aan te geven hoeveel zendingen met een port betaald logo je aanlevert en wat hiervan het gewicht is. De enveloppen kan je vervolgens gezamenlijk met een orderforumlier waarop alle gegevens staan vermeld inleveren bij PostNL.

Voordelen van port betaald versturen

Jouw zendingen versturen met de kant-en-klare enveloppen van Verpakgigant heeft natuurlijk een aantal voordelen. Door het gebruik van onze enveloppen hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van een stempel of van postzegels. Dit scheelt natuurlijk erg in de kosten en daarnaast kan je ook nog eens razendsnel je pakketen versturen. Vervolgens kan je in één keer de luchtkussen enveloppen aanbieden bij PostNL en deze tegelijk port betaald versturen.

Een ander belangrijk voordeel van het versturen met onze enveloppen, zeker in grote aantallen, is als bedrijf korting krijgen op de verzendkosten van brievenbuspost. Zeker als het gaat om duizenden enveloppen, kan dit een aanzienlijke korting opleveren op de stuksprijs per verzending.

Port Betaald Luchtkussen Enveloppen

Enveloppen Bestellen op Verpakgigant.nl

Ben jij nu in het bezit van een zakelijke overeenkomst met PostNL en hebben jouw zendingen iets meer bescherming nodig? Maak dan gebruik van onze Port Betaald Luchtkussen Enveloppen! Wij bieden deze aan in de formaten A11, B12 en C13. Onderaan deze pagina kan je de producten vinden.

Ben je op zoek naar een ander formaat Luchtkussen Envelop waar je ook het Port Betaald logo op wil hebben, zoals op bijvoorbeeld een F16 envelop? De bedrukking hiervan is mogelijk vanaf 10.000 stuks. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bestellingen die vandaag voor 15:00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. Mits de voorraad van de enveloppen toereikend is. Je hebt de enveloppen dan waarschijnlijk morgen al in huis of in de winkel geleverd.