Top 4 voordelen van bedrukte brievenbusdozen

Denk je er over na om onze brievenbusdozen te laten bedrukken en ben je benieuwd naar alle voordelen van de bedrukking? Wij van Verpakgigant.nl vertellen je hier graag meer over. Bij het bedrukken van verpakkingsmateriaal komen natuurlijk veel voordelen kijken. Als jij met jouw bedrijf verzend met bedrukte verpakkingen kan je eigenlijk elke zending bekijken als een kleine marketinguiting! Een standaard brievenbusdoos heeft op zichzelf al een groot aantal voordelen. Zo kan je hier onder andere de handling van jouw zending mee versnellen. Ben je benieuwd? Hier vind je alle voordelen van de onbedrukte doosjes terug.

Vergroot jouw naamsbekendheid of bouw een merk op

Met elke bedrukte zending die je verstuurd maak je de ontvanger sneller bekend met jouw merk of product. Op het bedrukte brievenbusdoosje kan je veel USP’s laten terugkomen van jouw bedrijf of je zou een handige QR-code kunnen plaatsen zodat de klant gemakkelijk een volgende bestelling kan plaatsen. Vooral voor ondernemers die op platformen zoals Bol of Amazon verkopen is bedrukking op brievenbusdozen aan te raden. Dit omdat niet elke consument op een van deze marktplaatsen precies weet bij welke verkoper hij of zij dit koopt. Door de professionaliteit die de gepersonaliseerde brievenbusdozen uitstralen is het dus een populaire keuze voor veel e-commerce bedrijven.

Een bedrukte brievenbusdoos is namelijk handig te gebruiken voor het verzenden van telefoonhoesjes, sieraden en boeken. Deze populaire keuze komt vooral voort uit de lage kosten die hieraan zijn verbonden. Afhankelijk van het formaat van de doos en daarbij nog het ontwerp en het aantal kleuren wordt de prijs bepaald. Vraag nu jouw bedrukking aan!

Verwacht meer herhaalaankopen

Verzend je jouw producten in een onbedrukte en/of standaard verpakking? Dan is dit eigenlijk een gemiste kans op het gebied van marketing. Als je jouw brievenbusdoos laat bedrukken kan je het eigenlijk voor je laten werken als een extra communicatiemiddel. Door jouw bedrijfskleuren en logo te laten bedrukken, kan de doos een herkenningspunt worden voor jouw klant. Zo komt de klant bij iedere bestelling een extra keer in aanraking met jouw product of bedrijf waardoor je zeker meer herhaalaankopen kan verwachten.

Wij raden daarom aan om een QR-code op jouw brievenbusdoos te laten bedrukken. Hierdoor kan jouw klant gemakkelijk een tweede bestelling of eventueel een review plaatsen. Bovendien heb je op Verpakgigant.nl de mogelijkheid om de dozen volledig te laten bedrukken. Hierdoor zou je dus een persoonlijke boodschap achter kunnen laten in de binnenzijde van de doosjes. Denk hierbij aan iets zoals: ‘Bedankt voor je bestelling!’ bijvoorbeeld. Het is een stukje waardering naar je klant toe. En de ontvanger zal dit dan ook gegarandeerd waarderen!

Gebruik brievenbusdozen met bedrukking als direct mail campagne

Direct mail is een leuke manier om jouw bestaande of nieuwe klanten te verrassen. Tegenwoordig kan je dagelijks zomaar tientallen e-mails ontvangen, waardoor het hele verrassingseffect kan verdwijnen. Desondanks zijn veel bedrijven gefixeerd op online, waardoor offline uitingen vaak volledig worden uitgesloten.

Veel mensen waarderen een persoonlijk bericht omdat dit vaak als creatief wordt ervaren. Dit maakt jouw klanten enthousiast over de persoonlijke benadering en hierdoor zijn zij ook sneller bereid hierop te reageren. Gebruik in jouw direct mailing campagne dus een bedrukte brievenbusdoos en vervoer hiermee een relatiegeschenkje.

Brievenbusdoosjes ideaal voor marketinguitingen

Door de lage aankoop- en verzendkosten van de brievenbusdoosjes bespaar je een hoop geld. Deze kostenbesparingen zou je dus kunnen gebruiken voor jouw eventuele marketinguitingen. Bij Verpakgigant.nl kan je voor een kleine meerprijs jouw brievenbusdoosjes laten bedrukken. In de meeste gevallen zal er ongeveer 20 tot maximaal 40% bovenop de normale prijs komen. Brievenbuszending volledig in jouw huisstijl of met jouw logo verbeteren de zichtbaarheid en zorgen ervoor dat je blijft hangen bij de klant.

Ben je bijvoorbeeld erg creatief met het ontwerp of de tekst voor de bedrukking? Dit zou er natuurlijk voor kunnen zorgen dat jouw bedrijf wordt besproken met familie en vrienden van de ontvanger of idealiter wordt de verpakking gedeeld op de socials! Bij verpakkingsgroothandel Verpakgigant.nl vind je al een breed aanbod standaard brievenbusdozen terug: