Waarschuwingstape

Breekbare zendingen? Gebruik waarschuwingstape!

Vanaf 1,38 euro

Waarschuwingstape, ook wel ‘waarschuwingstape breekbaar’ genoemd vanwege de tekst op de tape, is ideaal om verzenddozen mee te sluiten waarin breekbare items zitten. De tape heeft namelijk een opvallende kleur waardoor het meteen duidelijk is dat er iets met de verzending is. Dit in combinatie met de tekst ‘breekbaar’ en ‘fragile’ maakt het direct zichtbaar dat er kwetsbare items in de doos zitten. Wij van de Verpakgigant hebben deze handige waarschuwingstape uiteraard in ons assortiment. Want bij ons kun je terecht voor allerlei producten op het gebied van verzendmaterialen. Niet alleen voor waarschuwingstape ben je bij ons op het juiste adres, ook voor bijvoorbeeld noppenfolie, verzenddozen, kartonnen enveloppen, schuimkussens en bedrukte luchtkussen enveloppen. Met deze bedrukte enveloppen springt jouw verzending er boven uit. De ontvanger ziet direct dat het pakket van jouw webshop afkomstig. Ben je op zoek naar waarschuwingstape die goedkoop is maar tevens van hoge kwaliteit? Dan zit je bij ons op het juiste adres. Als je nog vragen hebt hierover of als iets niet helemaal duidelijk is, mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ons deskundige team van de klantenservice helpt jou graag verder!

De voordelen van het gebruik van waarschuwingstape

Als je iets verstuurd dat breekbaar is, is het zeer aan te raden om gebruik te maken van waarschuwingstape. Je pakket krijgt namelijk veel te verduren tijdens de verzending. Zware pakketten worden bovenop jouw pakket gezet en je pakket wordt tegelijk ingeladen met talloze andere pakketten. Daarom is het belangrijk aan te geven dat jouw pakket iets breekbaars bevat. Hiermee geef je indirect aan dat er voorzichtig mee omgegaan moet worden en er geen zware dozen bovenop gezet moeten worden. Onze waarschuwingstape heeft een opvallende oranje kleur. Hierdoor valt de tape direct op. Ook staat er duidelijk met grote zwarte letters ‘breekbaar’ en ‘fragile’ op de tape. Door dit in twee talen op te tape te zetten, is het voor iedereen duidelijk. Dus waar je ter wereld ook je pakket naartoe verstuurd, er kan geen misvatting over bestaan. Door gebruik te maken van de waarschuwingstape is het voor iedereen onmiddellijk duidelijk dat de inhoud van het pakket breekbaar is. De waarschuwingstape kun je gebruiken in plaats van gewone tape. Maar je kunt hem ook als extra stevigheid gebruiken. Dus eerst met normale tape je verzenddoos dicht maken, en vervolgens de waarschuwingstape er nog eens omheen draaien. Op deze manier is je doos ook nog eens extra met tape verstevigd.

Onze waarschuwingstape is goedkoop en van hoge kwaliteit

Ben je op zoek naar waarschuwingstape die goedkoop is, maar tevens van hoge kwaliteit? Zoek dan niet verder! Onze waarschuwingstape is goedkoop, goed voor het milieu en het minst gevoelig voor temperatuurschommelingen. Dus ook als je breekbare items voor langere tijd in een (koud) magazijn op wilt slaan, dan is onze tape ideaal. Veel tape van mindere kwaliteit laat namelijk los bij lage temperaturen. Dat zal niet snel gebeuren bij onze waarschuwingstape. Dus ook in een koude loods of opslagruimte blijft je doos stevig dichtzitten en kan je hem voor langere tijd opslaan. De waarschuwingstape uit ons assortiment is gemaakt van acryl en beschikt daarom over eerder genoemde eigenschappen. De tape is gemakkelijk in gebruik, maar wil je je het jezelf nóg gemakkelijker maken, combineer de waarschuwingstape dan met een dispenser. Door de tape in een dispenser vast te zetten, kan je zeer snel en eenvoudig pakketten dichtmaken. Het afrollen van de tape verloopt perfect. Door middel van een soort mesje met scherpe tandjes, snijd je de waarschuwingstape gemakkelijk af. Zeker als je veel pakketten op één dag moet dicht tapen, is dit een ideale oplossingen om snel en efficiënt te werk te gaan. Zoals we al eerder aangaven kun je de waarschuwingstape in plaats van gewone tape gebruiken om een doos dicht te maken. Verstuur je een breekbaar item per post? Dan is alleen waarschuwingstape helaas niet voldoende. Wikkel je items altijd eerst goed in in noppenfolie. Hiermee bescherm je het product. Vervolgens leg je het in een verzenddoos. De lege ruimte eromheen moet je altijd opvullen met speciaal opvulmateriaal. Dit materiaal is licht van gewicht, waardoor je nooit meer gaat betalen voor verzending. Kies je voor ander materiaal? Dat is zeker mogelijk, maar houdt er dan rekening mee dat je verzenddoos mogelijk zwaarder wordt. Als dit het geval is, dan is het mogelijk dat je meer moet betalen voor de verzending.

Gratis verzending bij Verpakgigant

Dat is iets waar wij van Verpakgigant ons geen zorgen over maken. Wil je bij ons waarschuwingstape kopen of één van onze Dat is iets waar wij van Verpakgigant ons geen zorgen over maken. Wil je bij ons waarschuwingstape kopen of één van onze andere verzendmaterialen? Dan betaal je bij ons géén verzendkosten. Hoe meer je besteld, hoe meer korting je krijgt. Wil je écht een grote bestelling plaatsen? Vraag dan eerst een offerte op maat aan. Wij gaan meteen voor je aan de slag zodat jij je verzendmaterialen zo snel mogelijk in huis hebt. Natuurlijk zit hier een mooie korting aan vast, want hoe groter je bestelling is, hoe meer korting wij je berekenen. Met uitzondering van grote hoeveelheden, geldt voor de meeste producten dat wij versturen met PostNL. Heb je nog vragen over onze waarschuwingstape? Of over één van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder!