A5 enveloppen (210 x 148 mm)

A5 formaat enveloppen

Op zoek naar een envelop dat precies om jouw product heen past? Dan is het handig om even te bekijken hoe groot jouw product is. Zoek je een envelop waar jouw product goed in beschermd wordt? Dan is zijn bubbel enveloppen het handigst. Enveloppen van A5 formaat zijn ideaal voor producten zoals bijvoorbeeld kleine boeken, mobieltjes, brillen en huidverzorgingsproducten. De A5 enveloppen hebben een afmeting van 210 x 148 mm.

Hoe gebruik je de A5 enveloppen?

Deze A5 enveloppen kunnen afgesloten worden met de bijgeleverde trifix sluiting. Het is, dankzij de speciale sluiting, niet mogelijk om de enveloppen te openen zonder dat de envelop zichtbaar beschadigd wordt. Dankzij de plakstrip is ieder luchtkussenenvelop zeer gemakkelijk te sluiten.

Eigenschappen van aan A5 envelop

De binnenkant van een a5 envelop is bekleed met een laagje noppenfolie. Artikelen die omhuld worden met een laag noppenfolie, worden automatische beter bescherm dan producten die alleen door karton of papier worden omhuld. De luchtbubbels die om het product heen zitten, zorgen ervoor dat de producten wel tegen een stootje kunnen. Zo worden de producten die jij verzend optimaal bescherm tegen de invloeden van de buitenwereld. Wij verkopen alleen bubbeltjesenveloppen van het merk Filmar. Een paar eigenschappen van de Filmar luchtkussen enveloppen:

  • Beschermen tegen vocht en beschadiging;
  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;
  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop
  • Garanderen een veilige verzending;

Geen verzendkosten en een veilige bestelling

PostNL is het bedrijf dat wij gebruiken om onze enveloppen te verzenden. Alleen bij een palletzending maken we gebruik van een ander bezorgbedrijf. Er hoeven daarnaast geen verzendkosten te worden betaald voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Als jij jouw producten vóór 22:00 bestelt dan arriveren jouw a5 enveloppen morgen al! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.)

Alternatieve verzendmogelijkheden

Op zoek naar grotere enveloppen? Wellicht passen jouw producten beter in A4 envelop. Misschien werkt een verzenddoos zelfs wel handiger voor jou.  Op zoek naar alternatieve verzendverpakkingen? Ook daar kunnen wij jou mee helpen!

Luchtkussen Enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent

Luchtkussen Enveloppen

B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

Vanaf 4,9 cent
Vanaf 6,5 cent
Vanaf 8,7 cent

Luchtkussen Enveloppen

E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

Vanaf 9,3 cent

Luchtkussen Enveloppen

F16 Luchtkussen Enveloppen 220 x 340

Vanaf 12,2 cent

Luchtkussen Enveloppen

G17 Luchtkussen Enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent

Luchtkussen Enveloppen

H18 Luchtkussen enveloppen 270 x 360

Vanaf 15,4 cent
Vanaf 21 cent

Luchtkussen Enveloppen

K20 Luchtkussen enveloppen 350 x 470

Vanaf 24,5 cent