Brievenbusdozen: Voordelig en snel verzenden

Wil je iets kleins versturen, maar is een normale (luchtkussen) envelop hiervoor niet geschikt omdat het niet stevig genoeg is? Dan zijn de brievenbusdozen de verzendoplossing voor jou! De brievenbusdoosjes die wij aanbieden passen, zoals de naam al zegt, door de brievenbus. Door te kiezen voor deze doosjes profiteer je meteen van het lage brievenbustarief bij verzending van je producten.

Met de brievenbusdoosjes kan je je producten meer bescherming aanbieden, dit omdat deze beschikken over onder andere een enkelgolf en dubbelgolf kwaliteit. Hierdoor gaan ze niet zomaar stuk tijdens de verzending. Ben je op zoek naar de snelste oplossing wat betreft de brievenbusdoosjes? Kies dan voor onze wit gekleurde doosjes met formaat 255 x 170 x 27 mm en 350 x 250 x 27 mm. Hiermee kan je namelijk erg gemakkelijk de handling van je pakketten versnellen, dit dankzij de handige plakstrip.

Ben je op zoek naar de meest voordelige oplossing voor jouw brievenbuspakketjes? Bekijk dan eens onze bruine brievenbusdozen met klep aan de bovenzijde. Deze doosjes zijn vooral geschikt voor het verzenden van kleinere, brievenbusgeschikte artikelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sieraden, boekjes of ondergoed. Het verzenden van breekbare producten is ook mogelijk, dit omdat de dozen zijn gemaakt van stevig E-golf karton. Door de golfdikte van 1,5 mm behoudt deze verpakking zijn vorm en zijn jouw producten beter beschermd tijdens het verzendproces. De brievenbusdozen zijn niet voorzien van een plakstrip, maar zijn daarnaast wel erg eenvoudig in gebruik, met de vaste insteekklep sluit je de doosjes gemakkelijk af.

De brievenbusdoosjes met een sluitklep aan de bovenzijde zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten:

Tarieven voor het verzenden van brievenbusdozen

De specifieke tarieven voor de brievenbuspost bij PostNL worden vastgesteld op basis van het gewicht. Een aantal voorbeelden van de tariefschalen die worden gebruikt zijn bijvoorbeeld die van 0-20 gram, 20-50 gram etc. Dit betekent dat je extra voordelig uit bent met onze A6-formaat doosjes! Deze zijn namelijk erg licht in gewicht, dit is ongeveer 34 gram per doosje. Bij PostNL vind je de huidige tarieven voor de brievenbuspost. De brievenbusdozen die wij momenteel aanbieden, voldoen aan de minimale en maximale PostNL brievenbuspost maten.

Zijn deze doosjes wellicht toch niet helemaal wat je zoekt? Wellicht zijn onze luchtkussen enveloppen met een port betaald logo wel iets voor jou! Bekijk dan ons Port Betaald aanbod.

Bestel jouw verpakkingsmaterialen op Verpakgigant.nl!

Verpakgigant.nl levert hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen voor een lage prijs. Hier koop je bijvoorbeeld goedkope brievenbusdoosjes, zonder bezorgkosten of orderkosten. Bij Verpakgigant.nl weet je voordat je bestelt al waar je aan toe bent, dat vind je natuurlijk niet overal.

Voor bestellingen binnen Nederland en België rekenen we geen verzendkosten! Wij verzenden artikelen met PostNL of DPD tenzij de ordergrootte geschikt is voor een palletzending. Verzend je veel via de brievenbuspost en wil je graag grotere aantallen afnemen? Neem dan contact met ons op!