Grote Enveloppen

Iedereen heeft wel eens een envelop gebruikt om een iets te verzenden. Meestal word een standaard envelop gebruikt om brieven of kaarten in te versturen. Tegenwoordig word er heel wat meer met de post verstuurd. Steeds vaker heb je grote enveloppen nodig om iets te verzenden met de post. De grote enveloppen van Verpakgigant zijn van hoge kwaliteit.

Ander formaat? Contact
Bubbel Envelop staand

Eigenschappen van grote enveloppen

Het grootste voordeel van een grote envelop in vergelijking met een standaard envelop is dat er meer in past. Moet je bijvoorbeeld een boek of ketting op de post doen, dan kan dit met een grote envelop. Ook hoef je door deze envelop te gebruiken geen verzenddoos of iets degelijks te gebruiken. Grote enveloppen zijn:

  • Stevig
  • Ruim
  • Van hoge kwaliteit
  • Stevig
  • Eenvoudig te gebruiken

Hoe te gebruiken

Grote enveloppen gebruik je hetzelfde als een standaard envelop. Net als een standaard envelop hebben grote enveloppen een plakstrip die je dicht kunt likken. Een brievenbusdoos afsluiten is vaak een stuk meer werk. De envelop past makkelijk door een brievenbus.

Gratis verzending in Nederland en België

Alle verzendingen in Nederland en België zijn vrij van verzendkosten. Wij verzenden onze producten in samenwerking met PostNL. Bij grote of speciale verzendingen schakelen wij een ander bezorgbedrijf in. Doe je een bestelling voor 22:00 uur, dan heb je jouw enveloppen morgen al in huis! (afhankelijk van de bestelhoeveelheid)

Bekijk onze andere producten

Is een goedkope evenlop niet precies wat je zoekt, kijk dan naar onze andere enveloppen, de a3 envelop bijvoorbeeld. Of wat dacht je van onze luchtkussenenveloppen?  Misschien ben je toch op zoek naar een brievenbusdoos. Dan kun je een kijkje nemen bij onze verzenddozen.

Het kan zijn dat een grote envelop niet aansluit bij jouw wensen en behoeften. In dit geval kun je onze andere producten eens bekijken. Ons assortiment bestaat onder andere uit a4 enveloppengripzakjesnoppenfolie en nog veel meer

072 202 91 79 Open chat