Opvulchips

Opvulchips van Flo-Pack: Bestel nu met gratis verzending!

Flo-pak Opvulchips 500 liter

Vanaf €29,95

Bestel nu!
Flo-pak Opvulchips Bio  400 liter

Vanaf €31

Bestel nu!
Flo-pak Opvulchips Bio  150 liter

Vanaf €22,50

Bestel nu!
  • Vandaag bestellen voor 15:00 = Vandaag verzonden!
  • Gratis bezorgd in Nederland en België
  • Zakelijk achteraf betalen mogelijk
  • Géén Orderkosten
  • Bestel zakelijk of als particulier

Waarvoor gebruik je opvulchips? 

Opvulchips, wie kent het niet? Het is één van de bekendste opvulmaterialen die er zijn en iedereen heeft wel eens een pakketje ontvangen dat opgevuld is met opvulchips. De achtvormige kleine schuimpjes worden dan ook wereldwijd geroemd onder veel ondernemers die regelmatig pakketten verzenden. Maar ook particulieren ontdekken de talloze voordelen van opvulchips steeds meer.

Steeds meer verzenddozen zijn dan ook tegenwoordig gevuld met de chips. Bestel je iets op Marktplaats van een particulier? Grote kans dat je een doos ontvangt waarin je product veilig tussen de opvulchips zit verstopt. Wij van Verpakgigant kunnen dit opvulmateriaal dan ook van harte aanraden aan iedereen die op zoek is naar iets om de lege holtes in een doos mee op te vullen. Het zorgt er namelijk voor dat het product dat je wilt versturen niet meer kan bewegen in de doos. En dat is wel zo veilig tijdens het transport. Het bewegen van je product kan grote schade opleveren, waardoor het niet meer heelhuids bij de ontvanger komt. Zonde natuurlijk, want dit is zeer gemakkelijk te voorkomen door het gebruik van opvulchips. Heb je alvast vragen? Natuurlijk staan wij voor je klaar met een eerlijk en deskundig advies. Neem dus gerust contact met ons op. Dan gaan we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Opvulchips is het perfecte vulmateriaal

Ben je op zoek naar geschikt opvulmateriaal? Dan kunnen wij je de hoge kwaliteit opvulchips uit ons assortiment van harte aanraden. Tijdens het transporteren van goederen is het onoverkomelijk dat je verzenddoos regelmatig schokken en stoten zal moeten incasseren. Dit is funest als je je product niet goed hebt ingepakt. Grote kans dat kwetsbare items breken of dat er krassen op ontstaan. Dit alles kan voorkomen worden door het pakket zorgvuldig in te pakken. In onze webshop vind je hier alles voor wat je nodig hebt. Begin met het uitzoeken van een stevige verzenddoos. Zorg dat de doos niet veel groter is dan het product dat je wilt verzenden. Wij hebben allerlei maten in ons assortiment. Er zal er altijd eentje bij zitten die ideaal is voor jouw product. Zie je toch niet het ideale formaat? Neem dan gerust contact met ons op, wij gaan kijken wat we voor je kunnen doen. Heb je wel de ideale verzenddoos gevonden? Dan is de volgende stap om je product goed in te wikkelen in noppenfolie.

Noppenfolie is een stevig materiaal dat beschadigingen aan je product voorkomen. Na het inwikkelen in noppenfolie leg je je product in de verzenddoos. Helaas zal het nooit perfect passen, dus je zult altijd lege ruimtes in de doos overhouden. Deze lege ruimtes zijn de zwakke punten in je pakket. Wordt er een andere zware doos op jouw doos gezet door de vervoerder? Dan is er kans dat je verzenddoos indeukt. Hoe stevig je verzenddoos ook is, het is altijd mogelijk dat iemand een te zware andere doos op jouw pakket zet. Vul daarom altijd de lege holtes van je doos op met vulmateriaal. Hier komt de opvulchips bij kijken. Vul alle hoeken goed op zodat je product niet meer kan bewegen in de doos. Want ook dat kan voor beschadigingen zorgen. Tijdens het transporteren wil je voorkomen dat je product in je doos constant tegen de zijkanten aan beukt. Door alle holle ruimtes goed op te vullen met vulchips of opvulschuim voorkom je dit. Zorg dat de doos volledig gevuld is. Schud het vervolgens voorzichtig wat op en neer. Merk je dat je product nog schuift in de doos? Dan heb je hem niet goed opgevuld. Doe er dus gerust nog wat opvulchips bij. Beweegt hij niet meer? Plak je doos goed dicht en je product is klaar voor een veilige verzending.

De voordelen van vulchips

Je kunt verschillende soorten opvulmateriaal gebruiken, maar toch blijft vulchips bij de meeste mensen de torenhoge favoriet. Dit komt door de vele voordelen van vulchips. De chips bestaan voor 99,6% uit lucht en de overige 0,4% bestaat uit gerecycled polystyreen. Dit zijn al twee voordelen. De eerste is namelijk dat de opvulchips bijna volledig uit lucht bestaan. Dit betekent dat het extreem licht van gewicht is. Je kunt dus gemakkelijk een hele doos vullen met vulchips zonder dat je verzenddoos in gewicht toeneemt. Je product is zeer goed beschermd, maar je doos wordt er niet zwaarder op. Met andere woorden: het heeft geen effect op de verzendkosten.

Het gedeelte dat niet uit lucht bestaat, bestaat uit gerecycled polystyreen. Het is dus gerecycled materiaal en kan ook na gebruik weer opnieuw gerecycled worden. Goed voor het milieu dus! Een ander voordeel van vulchips is dat de chips zich vormen naar het product. Hierdoor kun je de lege ruimtes perfect opvullen. De opvulchips is ideaal bij vrijwel alle producten. Dus ook voor zeer zware items. En het laatste voordeel is de prijs: vulchips zijn erg goedkoop in aanschaf. Onze opvulchips is zeer scherp geprijsd en van de allerhoogste kwaliteit. Jouw producten zullen veilig aankomen op hun bestemming door gebruik te maken van onze topkwaliteit opvulchips.

Opvulchips kopen doe je bij Verpakgigant

Ben je overtuigd van de talloze voordelen van opvulchips? Kijk dan snel in onze webshop, want opvulchips kopen doe je natuurlijk bij de Verpakgigant. Wij garanderen jouw van topkwaliteit producten. Niet alleen de opvulchips, maar ook onze schuimkussensluchtkussen enveloppenschuimfolie en al onze andere verzend- en verpakkingsmaterialen zijn van de hoogste kwaliteit. Zo kan jij met een gerust hart jouw producten versturen. Wil je opvulchips kopen, maar heb je nog vragen? Of wil je meer opvulchips kopen dan in de webshop mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag een offerte aan. Bij grote hoeveelheden kunnen wij je extra staffelkorting aanbieden.