Verpakgigant Kermis 2023

Ben jij er ook bij?

De Verpakgigant Kermis 2023

Feestalarm bij Verpakgigant.nl! We nodigen je van harte uit voor onze exclusieve ‘Verpakgigant Kermis’ op donderdag 15 juni.

Meld je aan!
Verpakgigant.nl Kermis
  • Verschillende activiteiten
  • Genoeg hapjes en drankjes
  • Leuke verrasingen

Waar: Schelphorst 45, 1771SL Wieringerwerf

Wanneer: Donderdag 15 juni

Tijd: 16:30 tot 21:30

Verpakgigant Kermis 2023

Feestalarm bij Verpakgigant.nl! We nodigen je van harte uit voor onze exclusieve ‘Verpakgigant Kermis’ op donderdag 15 juni. Het belooft een gezellige avond te worden vol met leuke activiteiten en verrassingen, en we zouden het geweldig vinden als je erbij kunt zijn.

  • Waar: Schelphorst 45, 1771 SL Wieringerwerf
  • Wanneer: Donderdag 15 juni
  • Tijd: 16:30 tot 21:30

Wat kun je verwachten?

We hebben een breed scala aan activiteiten voor jullie klaarstaan. Van verrassende attracties tot lekker eten en genoeg drankjes, we hebben aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat je je helemaal kunt vermaken. Vergeet niet dat deze avond volledig verzorgd is, dus maak je geen zorgen over de details – wij regelen alles voor je!

Om ervoor te zorgen dat we genoeg lekkers en verrassingen hebben voor iedereen, vragen we je vriendelijk om je aan te melden voor de kermis. Klik op de onderstaande knop om je aanwezigheid te bevestigen en aan te geven of je eventueel iemand meeneemt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat niemand iets tekortkomt tijdens deze gezellige avond

Meld je aan voor de kermis!

Hulp nodig?

We hopen van harte dat je erbij kunt zijn donderdag 15 juni. Het wordt een fantastische gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, ervaringen te delen en te genieten van een avond vol plezier. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen!

Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande knop. We staan klaar om je te helpen!

Contact