Verpakgigant verhuisd naar een nieuw pand

Verhuizing Verpakgigant.nl

Nieuw pand

Verpakgigant is per 26 juli verhuisd naar een nieuw pand in Wieringerwerf. Het oude pand in Broek op Langedijk werd te klein om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Vanwege de groeiende vraag naar nieuw aanbod en ons stijgende aanbod hebben wij deze keuze gemaakt. De belangrijkste reden hiervoor is toch wel het goed kunnen helpen van onze klanten.

Service, kwaliteit & prijs

Ook vanaf ons nieuwe adres proberen wij dezelfde service te bieden die klanten van ons gewend zijn. We zorgen vanaf het nieuwe pand voor al onze zendingen. We hebben afscheid genomen van het gebruik van een fulfilmenthuis en verzenden alle orders nu zelf vanuit het nieuwe pand. Doordat we verhuisd zijn naar het nieuwe pand in Wieringerwerf maken wij het mogelijk om nog altijd de goedkoopste aanbieder van verpakkingsmaterialen te zijn. We kunnen door het grotere pand en de mogelijkheid zonder fulfilment house te werken onze scherpe prijzen blijven aanhouden.

Het aanbod is stijgend en gevarieerd. Zo hebben we inmiddels de grens van 200 producten gepasseerd. Hiermee is ons aanbod erg breed en kunnen wij de klant veel bieden. Zit jouw gewenste product er niet tussen? Neem contact met ons op en we zoeken samen naar een geschikte oplossing.

Bestellen?

Wij versturen onze producten voornamelijk via PostNL. Bestellen kan hier op onze webshop. Wil jij nog meer informatie over onze producten? Of wil jij graag een op maat gemaakte offerte? Neem dan zeker contact met ons op.