Verzendverpakkingen: Hoe te gebruiken

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw relatief kleine zendingen? Wij helpen en adviseren je graag over onze verzendverpakkingen. Momenteel bieden wij verschillende formaten brievenbusdozen aan. Zoals de naam al zegt passen deze verpakkingen door de brievenbus, wat jou weer scheelt in de verzendkosten!

Op het moment bieden wij twee formaten brievenbusdozen aan. De formaten zijn 255 x 170 x 27mm en 350 x 250 x 27mm. Met de speciale brievenbusdoos van Verpakgigant.nl pak je jouw product erg gemakkelijk in. Dit omdat het artikel gemaakt is van minigolf biedt het daarmee een optimale bescherming. Tijdens het inpakken kan je gebruik maken van de plakstrip waarmee je gemakkelijk de brievenbusverpakking kan sluiten. Dit bespaart een hoop tijd. Daarnaast zijn beide formaten geschikt voor briefpost verwerking door PostNL, dus begin nu met besparen!

Naast onze brievenbusdozen bieden wij ook verschillende boekverpakkingen aan. Net zoals de brievenbusdozen zijn er ook twee formaten boekverpakkingen beschikbaar. De formaten zijn 217 x 155 en 378 x 295. Deze speciale boekwikkelverpakkingen omsluiten jouw boeken zo goed als mogelijk en bieden de juiste bescherming die de boeken nodig hebben. De boekverpakking kan hierdoor een aantal schokken tijdens transport prima opvangen zonder dat het boek beschadigd. De variabele hoogte van een boekverpakking zorgt ervoor dat een dik of dun boek even goed wordt beschermd. Het product groeit als het ware gewoon mee.

De boekverpakkingen zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Vouw de plat geleverde brievenbus open en leg het boek hierin. Daarna kan je de sluitkleppen om het boek vouwen en vervolgens vouw je de lange sluitklep hierom heen. Daarna bevestig je deze met de handige sluitstrip en is je order klaar voor de verzending!

Mis je een bepaald formaat of wil je graag een offerte aanvragen voor een groot aantal verzendverpakkingen? Neem dan contact met ons op. Bij verpakgigant.nl is veel mogelijk!

Boekverpakking - Verzendverpakkingen
Boekverpakking