A4 Brievenbusdoos

A4 Brievenbusdoos

Vanaf 26 cent
Vanaf 33 cent

Deze brievenbusdoosjes hebben met zijn afmetingen van 299 x 213 x 28 mm en 350 x 250 x 28 mm een handig A4-formaat. De A4-Brievenbusdoos is gemaakt van stevig E-golf karton en kan dus gemakkelijk alle stootjes tijdens de verzending opvangen. Hierdoor ben je er dus van verzekerd dat jouw producten in goede conditie aankomen bij de klant.

Door de sterkte van het karton waarvan de A4 brievenbusdoosjes zijn gemaakt kan je kwetsbare producten verzenden zonder schade op te lopen. Dit handige A4-formaat past ook eenvoudig door de brievenbus en met het versturen van brievenbuspakketten bespaar je veel in de verzendkosten. De afmetingen van ons normale A4 Brievenbusdoosje is 299 x 213 x 28 mm. Er passen dus allerlei verschillende artikelen in zo’n a4 brievenbus doosje. Een boek, een kledingstuk of een mooie ketting zijn voorbeelden van producten die prima in een a4 doosje verzonden kunnen worden.

Unieke eigenschappen van A4 brievenbusdoos

De A4 Brievenbusdoos heeft een groot aantal voordelige product eigenschappen. Zijn de A4-doosjes geschikt voor jouw zendingen? Bekijk het hier:

  • Erg licht in gewicht: 80 gram
  • Gebundeld per: 50 stuks
  • Kleur: Bruin
  • Golfsoort: E-golf (1,5 mm)
  • Voorzien van een klep aan de bovenkant
  • Snel en handig op te zetten
  • Al vanaf €0,26 per stuk beschikbaar

Wil je jouw producten nu net iets bescherming bieden? Wikkel dan jouw producten in met onze bubbeltjesplastic.

brievenbusdozen

Hoe gebruik je een brievenbusdoosje?

De brievenbusdoosjes van A4-formaat zijn over het algemeen erg eenvoudig in gebruik. De dozen worden altijd plano (plat/ongevouwen) geleverd. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te sluiten met de handige vergrendeling en zijn voorzien van insteekkleppen. 

Wat betreft de bezorging is het gebruik van de doosjes ook zeer voordelig. Door het lichte gewicht, wat ongeveer 80 gram is, bespaar je een hoop geld op de verzendkosten. Wil je milieubewuster je producten verzenden? Dan kan je gewoon gebruik maken van de brievenbus doosjes. Alle brievenbuspostdoosjes die wij aanbieden zijn FSC Mix gecertificeerd. Een FSC certificering houdt in dat de bossen, waar het karton vandaan komt, verantwoord beheerd worden en daarmee behouden blijven. Alle A4 Brievenbusdoosjes die uit FSC gecertificeerde bossen komen zijn dus aantoonbaar afkomstig uit een verantwoord beheerd bos.

Verpak- en verzendmaterialen koop je bij Verpakgigant

Wil je nog meer indruk maken met jouw brievenbuspostdoosjes bij jouw klanten? Of wil je ervoor zorgen dat jouw zendingen worden herkent tijdens de drukke dagen, zoals tijdens de kerstdagen? Laat dan jouw brievenbusdoosjes bedrukken! Wil je nu weten wat de mogelijkheden zijn of gewoon wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Natuurlijk ben je niet alleen voor een A4 Brievenbusdoosje bij Verpakgigant op de juiste plek. Wij zijn namelijk dé voordelige groothandel in verzendmaterialen en verpakkingsbenodigdheden. Passen jouw producten niet in dit soort verpakkingsmateriaal? Bekijk dan eens ons ruime assortiment Amerikaanse Vouwdozen. Wij kunnen je garanderen dat je voor elke soort zending bij ons het juiste materiaal kunt vinden. Heeft het product dat je wilt versturen extra bescherming nodig, bekijk dan al onze beschikbare opvulmaterialen.

Brievenbusdoosjes bestel je voordelig op onze webshop Verpakgigant.nl. Hier kan je veel verschillende formaten bestellen voor een lage prijs. Bestel je de brievenbusdozen in grotere aantallen? Dan profiteer je van onze gunstige staffelkortingen. 

De brievenbusdoosjes van A4-formaat (299 x 213 x 28 mm) passen gemakkelijk door de brievenbus. Een brievenbuszending mag namelijk maximaal 380 x 265 x 32 mm groot en 2 kg zwaar zijn via PostNL. De brievenbusdoos van A4+ formaat (350 x 250 x 28 mm) past dus ook gemakkelijk door de brievenbus van jouw klanten. 

De brievenbusdoos van A4-formaat is op Verpakgigant.nl beschikbaar vanaf €0,26 per stuk. Het A4+ formaat is beschikbaar van €0,33 per stuk. Het verzenden door middel van de brievenbusdoosjes is dus een zeer voordelige oplossing!