A4 Brievenbusdoos online bestellen?

A4 Brievenbusdoos

Onze InPack® A4 en A4+ brievenbusdozen zijn van robuust E-golfkarton met een dikte van 1,5 mm. Hiermee kan kwetsbare producten zonder zorgen over schade tijdens het transport kunt verzenden.

Deze handige A4-dozen passen naadloos door de brievenbus, omdat ze voldoen aan de maximale afmetingen voor brievenbuszendingen van 380 x 265 x 28 mm.

Bespaar op je verzendkosten! En nu al te koop vanaf slechts 17 cent per stuk!

Hulp nodig?

Heb je vragen over A4 formaat brievenbusdozen of over andere verpakkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Ander formaat? Contact?

Door het sterke E-golf karton van 1,5 mm dik, waar de A4 brievenbusdoos van is gemaakt, kan je kwetsbare producten verzenden zonder schade op te lopen. Bovendien passen beide A4 dozen gemakkelijk door de brievenbus, de maximale afmetingen voor brievenbuszendingen zijn namelijk 38 x 26,5 x 3,2 cm. Let bij het gebruik van een A4+ brievenbusdoos wel goed op dat de inhoud niet te groot is, hierdoor zou namelijk de verpakking door kunnen uitzetten. Hierbij zou je dus het risico kunnen lopen dat de zending niet meer door de brievenbus past.

Unieke eigenschappen van A4 brievenbusdoos

De A4 Brievenbusdoos heeft een groot aantal voordelige product eigenschappen. Maar zijn de A4-doosjes geschikt voor jouw zendingen? De A4 brievenbusdozen zijn het grootste en uiterste formaat verpakkingen dat door de brievenbus past. Er passen dus allerlei verschillende kleine artikelen in. Met een A4 Brievenbusdoosje kan je onder andere een boek, een kledingstuk, een kabel, een game of een mooie ketting versturen. Bekijk hier alle unieke eigenschappen van de verzenddoosjes:

  • Erg licht in gewicht: 80 gram per stuk;
  • Gebundeld per: 50 stuks;
  • Kleur: Bruin of wit;
  • Golfsoort: E-golf (1,5 mm);
  • Voorzien van een klep aan de bovenkant of zijkant;
  • Snel en handig op te zetten;
  • Al vanaf €0,20 per stuk beschikbaar!

Past het formaat toch niet helemaal bij jouw producten? Dat is geen enkel probleem! Wij bieden deze verzendverpakkingen in 14 verschillende formaten en uitvoeringen aan. Kom je er toch niet helemaal uit en zou je graag verpakkingsadvies willen ontvangen?

Een professionele uitstraling

Bovendien bieden A4 brievenbusdozen een stijlvolle en professionele uitstraling, waardoor ze een ideale verpakking zijn voor bedrijven die zijn klanten wil verrassen met een goede service. Daarnaast verbeter je hier gelijk de winkelervaring van de klant mee, waardoor je meer terugkerende klanten kunt verwachten en uiteindelijk wellicht je verkoopcijfers kunt verhogen.

Milieubewust verzenden

Wil je graag milieubewuster je producten verzenden? Dan kan je uiteraard gewoon gebruik maken van deze A4 brievenbus doosjes. Deze zijn namelijk FSC Mix gecertificeerd. Een FSC certificering houdt in dat de bossen, waar het karton vandaan komt, verantwoord beheerd worden en daarmee behouden blijven. Al onze dozen die uit FSC gecertificeerde bossen komen zijn dus aantoonbaar afkomstig uit een verantwoord beheerd bos.

Verpak- en verzendmaterialen koop je bij Verpakgigant

Wil je nog meer indruk maken met jouw brievenbuspostdoosjes bij jouw klanten? Of wil je ervoor zorgen dat jouw zendingen worden herkent tijdens de drukke dagen, zoals tijdens de kerstdagen? Laat dan jouw A4 brievenbusdozen bedrukken! Wil je nu weten wat de mogelijkheden zijn of gewoon wat meer informatie? Vraag dan je bedrukking aan!

Natuurlijk ben je niet alleen voor deze verpakkingen bij Verpakgigant op de juiste plek. Wij zijn namelijk dé voordelige groothandel in verzendmaterialen en verpakkingsbenodigdheden. Heeft het product dat je wilt versturen extra bescherming nodig? Bekijk dan al onze beschikbare opvulmaterialen.