Black Friday  

De spanning stijgt… Black Friday staat bijna voor de deur, en we weten allemaal dat de periode van de voorbereiding hierop een van de meest turbulente periodes is van het jaar. Heb jij al voldoende voorraad, of zou een extra vleugje zekerheid van pas komen? Vooral met de feestmaand die er direct op volgt, zou het zonde zijn om deze mooie korting te laten liggen, toch?

staffelaanbieding icon groen

Black Friday 2023 bij Verpakgigant.nl!

De Black Friday actie van Verpakgigant.nl is geldig op bestellingen met kartonnen verpakkingen van boven de €150 exclusief BTW. Hierbij ontvang je een aantrekkelijke korting van 10%. De actie loopt van 3 november 2023 tot 24 november 2023 en hierbij kan de unieke kortingscode “kartonnen-vrijdag23” gebruikt worden. De code is maximaal één keer te gebruiken per account. 

Het is belangrijk op te merken dat klanten met prijsafspraken helaas uitgesloten zijn van deze actie. Neem hierover contact met ons op! Bovendien is het niet mogelijk om de kortingscode samen te gebruiken met andere kortingscodes. Op alle subcategorieën onder ‘Dozen & Verzendverpakkingen‘ in het hoofdmenu is de kortingscode geldig. 

Profiteer met de code:

KARTONNEN-VRIJDAG23