Bubbeltjesplastic: Hoe te gebruiken

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Gerecyclede noppenfolie 50 cm x 100 m

Vanaf 17,50 euro

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Gerecyclede noppenfolie 100 cm x 100 m

Vanaf 31,95 euro

Naast veel verschillende verpakkingsmaterialen zoals Luchtkussen Enveloppen verkopen wij ook rollen bubbeltjesplastic. Wij bieden momenteel twee verschillende formaten rollen bubbeltjesplastic aan. Dit zijn de 50 x 100 cm en de 100 x 100 cm. Beide formaten hebben een dikte van 70 my. Dit zorgt ervoor dat de noppenfolie niet snel zal scheuren. Hierdoor biedt je jouw producten dus de perfecte bescherming aan.

Maar wat is bubbeltjesplastic/noppenfolie nu precies en hoe kan je dit gebruiken voor het verzenden van jouw producten? Noppenfolie is een transparant en elastisch kunststof verpakkingsmateriaal. In de folie zitten belletjes lucht in halve bollen die de bescherming vormen. Daarnaast is bubbeltjesplastic ook één van de meest bruikbare verpakkingsmaterialen ooit gemaakt. Het beschermt je producten, wikkelt goed en is makkelijk vast te zetten met bijbehorende tape

De noppenfolie is op veel verschillende manieren bruikbaar. Wij raden het ten eerste aan om bij het verpakken de bolletjes lucht aan de binnenzijde te plaatsen. Draai hierna de folie om je zending heen en verstevig deze vervolgens met wat extra verpakkingstape. Dit zorgt ervoor de noppenfolie niet verschuift of los komt te zitten tijdens de verzending.

De prijs van onze rollen noppenfolie variëren per product en bestelling. De kleinste rol (50 cm x 100 m) is vanaf €13,95 beschikbaar. En de grotere rol (100 cm x 100 m) is al vanaf €24,95 te koop! Bij grotere bestellingen hanteren wij staffelkorting, dus neem een kijkje op de productpagina en profiteer nu!

Noppenfolie 100 cm x 100 meter - detail - Gratis verzending