Natronkraft papier op rol bestellen?

Koop jij graag alle benodigdheden voor het inpakken en verpakken op één plek in? Dan ben je bij Verpakgigant aan het juiste adres. Wij van Verpakgigant verkopen naast natronkraft papier ook nog veel andere soorten verpakkingsmaterialen. Van zakken en luchtkussen enveloppen tot verschillende soorten verzenddozen. We hebben een breed assortiment aan verschillende verpakkingstoebehoren. 

Natronkraft Papier Icon

Denk hierbij aan verpakkingstoebehoren zoals hele verpakkingssystemenInstapak sealed airtape en dispensers, opvulpapier, labelprinters en labels en ander opvulmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan golfkarton op rol. Je kunt er daarom ook zeker van zijn dat je bij ons alles kunt vinden wat je nodig hebt. Wil je producten, zoals natronkraft papier, in grote hoeveelheden kopen? Dan is het mogelijk om bij ons mooie kortingen te krijgen. Ben je benieuwd hoeveel korting je kunt krijgen? Dan kun je een offerte op maat aanvragen. We hopen dat we jou snel zien bij Verpakgigant.

Natronkraft als verpakkingsmateriaal

Wilt je jouw spullen stevig en veilig op een veilige manier inpakken met verpakkingsmateriaal? Dan hebben wij bij Verpakgigant dé oplossing, namelijk natronkraft papier. Natronkraft is zeer geschikt voor het verzenden en verpakken van industriële producten. Dit komt omdat natronkraft een zeer sterk verpakkingsmateriaal is. Natronkraft papier is naast dat het heel sterk is ook erg soepel en scheurbestendig. Dit zorgt ervoor dat het voor bijna elke verzending geschikt is. Het is daarnaast makkelijk te gebruiken op een afrolapparaat. Natronkraft papier is bij Verpakgigant in verschillende diktes en afmetingen te verkrijgen. Doordat het recyclebaar en biologisch afbreekbaar is is het een zeer duurzaam product. Ook is het papier niet transparant waardoor bijvoorbeeld een bezorger niet direct ziet wat er verzonden wordt. Denk jij dat natronkraft papier dé oplossing voor jou is? Neem contact met ons op via de website! Wij van Verpakgigant helpen je graag verder. Wil je liever eerst iets meer te weten komen over natronkraft papier en over ons als Verpakgigant? Lees dan gerust even verder, we vertellen je er namelijk alles over.

Toepassingen van natronkraft

De populariteit van natronkraft papier is de afgelopen tijd enorm toegenomen door zijn duurzaam karakter. Het wordt dan ook voor verschillende doeleinden en op verschillende manieren ingezet. De witte variant van natronkraft wordt vaak gebruikt voor het kaften van boeken. Denk hierbij aan schoolboeken, fotoalbums en agenda’s. De sterke en scheurbestendige eigenschappen van natronkraft papier zorgen namelijk ervoor dat boeken goed worden beschermd. Naast bescherming van boeken wordt natronkraft papier ook veel gebruikt in de voedselindustrie. Dit komt omdat gewoon papier niet geschikt is als gebruik van bijvoorbeeld broodzakjes. Gewoon papier zorgt ervoor dat brood sneller uitdroogt en vet of vocht verliest doordat het papier dit absorbeert. Natronkraft papier heeft hier door de hoge dichtheid van het papier en de hoge scheurweerstand geen last van.

Ook heeft natronkraft papier door de natuurlijke uitstraling van het ongebleekte papier een perfecte aansluiting bij natuurlijke en biologische voedingsmiddelen. De bovenstaande toepassingen zijn slechts enkele voorbeelden. Door de scheurbestendigheid, stevigheid en vochtwerende eigenschappen kan natronkraft papier wel in elke branche worden toegepast.

Hoe wordt dit materiaal gemaakt?

Natronkraft wordt gemaakt van kraftprocedé, hiervan is naaldhout de grondstof. Hierbij wordt het bij voorkeur gebruik gemaakt van houtsoorten met langere vezels. Je zou kunnen denken aan bijvoorbeeld en den of een spar. De snippers van deze houtsoorten worden met loog en sulfaat behandeld. Hierdoor lost lignine in het hout op. Doordat het lignine wordt verwijderd blijft er alleen nog zuivere cellulose over in de achterblijvende celstof. Uit deze cellulose wordt het natronkraft papier gemaakt. Dit is een papiersoort is vele malen sterker dan lignine-houdende papiersoorten. De bruine kleur van natronkraft komt door de achtergebleven papierpulp in het kraftprocedé. Deze is donker van kleur. Door deze donkere kleur wordt natronkraft vaak vergeleken met het normale inpakpapier wat ook bruin van kleur is. Het lichte natronkraft papier wordt gebleekt waardoor er een lichte papierkleur wordt ontwikkeld.

Natronkraft papier bij de Verpakgigant

Bij de Verpakgigant kun je natronkraft in verschillende afmetingen krijgen. Zo hebben wij in ons assortiment rollen van 50 centimeter breed en 350 meter lang. Maar ook rollen van 100 centimeter lang en 250 meter lang en we hebben zelfs rollen van 10 centimeter breed en 625 meter lang. Al onze rollen zijn makkelijk te monteren op een afrolapparaat. Heb je vragen of hulp nodig bij het monteren op zo een afrolapparaat? Ons professioneel team staat voor jou klaar om jou te helpen met hun jarenlange ervaring in het vak. Wij versturen onze bestellingen altijd via PostNL of DPD. Heb jij een bestelling geplaatst voor 15:00 uur? Dan is het voor jou als ontvanger mogelijk om je bestelling de dag na het plaatsen van je bestelling al bezorgd te krijgen. Ook ben je bij ons er altijd van verzekerd dat je binnen België en Nederland geen bezorgkosten hoeft te betalen. Ben jij overtuigd van de voordelen van Natronkraft papier? Wacht niet langer en maak gebruik van onze voordelen!

072 202 91 79 Open chat