Nieuw merk noppenfolie!

Wij van Verpakgigant zijn overgestapt naar een nieuw merk voor onze noppenfolie! Dit doen wij omdat we altijd op zoek zijn naar nog betere kwaliteit en dit hebben we hier gevonden. De noppenfolie die wij voortaan aan gaan bieden is van betere kwaliteit en heeft een nieuwe manier van produceren. De nieuwe rollen zijn strakker opgerold wat maar liefst 28% volume per rol bespaart tijdens het transport. Op jaarbasis bespaart dit ons twee keer het hele magazijn aan opslagruimte. Dit is een enorm verschil en hiermee maken we onze warehouse manager en transporteurs erg blij mee.

Waarom dit nieuwe merk?

Bij de producent van deze rollen is er veel minder luchtverlies dan bij andere merken. Hierdoor blijft de bescherming en kwaliteit erg goed, dit ook tijdens langer gebruik! Dit hebben zij ontwikkeld door een speciale beschermlaag te maken over de bubbels. Hierdoor biedt de noppenfolie tot wel 30% betere bescherming! Wil je deze noppenfolie bestellen? Dat kan hier.

Hoe milieuvriendelijk is het?

Het nieuwe merk noppenfolie wat Verpakgigant zal gaan gebruiken, denkt ook na over het milieu. Zo is het ook dat alle rollen noppenfolie gemaakt zijn met minimaal 12% gerecyclede noppenfolie! Door de barrière laag over de bubbels blijft de lucht er langer in zitten. Dit zorgt ervoor dat de rollen ook goed te hergebruiken zijn.

Noppenfolie

Bestellen?

Wij bieden deze rollen aan in deze 2 formaten: 50×100 en 100×100. Wil je ze gelijk bestellen? Klik dan HIER

Wij versturen onze rollen voornamelijk via PostNL. Wil jij nog meer informatie over dit merk noppenfolie? Of wil jij graag een op maat gemaakte offerte? Neem dan zeker contact met ons op.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.