Nieuwjaarsactie 2024

10% nieuwjaarskorting banner

Start 2024 voordelig met Verpakgigant.nl!

Gelukkig nieuwjaar namens het team van Verpakgigant.nl, op naar een succesvolle samenwerking in 2024! Het is tijd om het jaar feestelijk in te luiden en bij Verpakgigant.nl vieren we dat graag samen met jou! 

De nieuwjaarsactie van Verpakgigant.nl is geldig op bestellingen met alle soorten verpakkingen (met uitzondering van onze luchtkussen enveloppen). De totaalwaarde van de bestelling dient minimaal €150 exclusief BTW te zijn. Hierbij ontvang je een aantrekkelijke korting van 10%. De actie loopt van 3 januari 2024 tot 31 januari 2024 en hierbij kan de unieke kortingscode “start2024” gebruikt worden. De code is maximaal één keer te gebruiken per account. 

De 10% korting geldt vanaf de op de website vermelde prijs en kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes. 

Profiteer met de code:

START2024

Worden wij jouw totaalleverancier?

Afgelopen jaar hebben wij ons assortiment kunnen verbreden en steeds beter en voordeliger kunnen inkopen. Bestel je nog niet al je verpakkingen op Verpakgigant of bestel je dit juist bij meerdere groothandels? Hoe makkelijk zou het zijn als je alles in één keer (en ook nog eens voordelig) kunt afnemen? Vraag daarom een offerte aan bij onze accountmanagers Daniël of Florian! 

Offerte aanvragen