Verzenddozen

Wat voor verzenddoos zoek je?

Bestel jouw verzenddozen eenvoudig op Verpakgigant.nl. We hebben Autolockdozen, Postdozen, Brievenbusdoosjes, Kerstdozen, Amerikaanse verzenddozen, Dubbelgolf dozen en nog veel meer.
Op Verpakgigant.nl vind je de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen!

Weet je nog niet welke verzenddoos je nodig hebt? Gebruik dan onze productzoeker!

Doos Afbeelding

Welk product zoek je? Geef de afmetingen op (in mm).

Brievenbus Dozen
Autolock Dozen
Postdozen
Kerstdozen
Enkelgolf Verzenddozen
Dubbelgolf Verzenddozen
Palletdozen
Kokerdozen

Enkelgolf Vouwdozen

Verzend je lichtere en minder breekbare producten? Kies dan voor onze dozen met een enkele golf.

Bekijk categorie

Dubbelgolf Vouwdozen

Verzend je zwaardere en meer breekbare producten? Kies dan voor onze dozen met een dubbele golf.

Bekijk categorie

Brievenbusdozen

Verzend je veel kleine pakketten die door de brievenbus passen? Bekijk dan onze brievenbusdozen. 

bekijk categorie

Boekverpakkingen

Verzend je veel boeken en wil je deze meer bescherming bieden? Bekijk dan onze boekverpakkingen. 

Bekijk categorie

Autolock Dozen

Wil jij je handling versnellen? Kies dan onze Autolock Dozen!

Bekijk categorie

Verzendkokers

Verzend je veel langwerpige voorwerpen? Dan zijn onze verzendkokers geschikt voor jou!

bekijk categorie

Postdozen

Ben je op zoek naar goedkope verzenddozen? Dan zijn de Postdozen van Verpakgigant.nl ideaal voor jou. 

bekijk categorie

Verhuisdozen

Sta je op het punt om te verhuizen? Dan zijn de verhuisdozen van Verpakgigant.nl onmisbaar. 

bekijk categorie

Kalenderverpakkingen

Verzend je veel kalenders en wil je de hoeken goed beschermen? Dan zijn de Kalenderverpakkingen de oplossing voor jou!

bekijk categorie

Fixeerverpakkingen

Wil je liever niet dat jouw producten in de verzendverpakking verschuiven tijdens de verzending?

bekijk categorie

Verzenddozen bestel je bij Verpakgigant.nl

Een verzenddoos is perfect om te gebruiken als je grote producten op een veilige manier bij de ontvanger aan wilt laten komen. Onze verzend dozen zijn ideaal om de grotere producten in te verzenden. Deze stevige dozen zijn in verschillende formaten te verkrijgen. De verzenddoos is makkelijk in gebruik en kan compact opgeborgen worden. Met name in combinatie met opvulmateriaal is de verzenddoos zeer geschikt om (breekbare) items mee te versturen.

Wij van de Verpakgigant zijn dé specialist op het gebied van verzendmaterialen. In onze uitgebreide webshop vind je talloze producten op het gebied van verzenden. Eigenlijk alles dat je nodig hebt! Wij hebben dus niet alleen verzenddozen in ons assortiment, maar ook het eerder genoemde opvulmateriaal. Wil je kleinere producten versturen? Bekijk dan eens ons assortiment luchtkussen enveloppen of brievenbusdozen.

Daarnaast bieden wij ook onder andere noppenfolie, gripzakken, omsnoeringsmaterialen, verzendzakken en tape aan. Je ziet het! Alles wat je nodig hebt om je pakketje veilig te verzenden. Wil jij ook (grote) producten veilig verzenden? Dan is de verzenddoos van Verpakgigant.nl de ideale oplossing. Natuurlijk staat wij ook voor je klaar indien je nog vragen hebt over onze verzendmaterialen. Onze vriendelijke klantenservice beantwoord graag al jouw vragen op dit gebied. Dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op indien er iets niet helemaal duidelijk is.

Eigenschappen van de verzenddozen

De belangrijkste eigenschappen van onze verzenddozen en verzendverpakkingen zijn:

  • De kartonnen verzenddozen worden plat geleverd en zijn daardoor makkelijk op te vouwen.
  • Ze hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. (Staffelkorting bij grotere bestellingen!)
  • Zijn gemaakt van milieuvriendelijk karton.
  • Ze hebben modulaire afmetingen, afgestemd op het formaat van de pallet

Onze verzenddoos is in meerdere maten te verkrijgen. De kleinste is 150 x 110 x 100 mm (brievenbuspakket) en de grootste verzenddoos is 430 x 300 x 300.

Het gebruiken van deze verzend doos

Onze verzend doos is gemakkelijk op te bergen, maar ook gemakkelijk op te zetten. De verzend dozen worden plat geleverd. Het opslaan van de dozen is daarom prima te doen en het neemt nauwelijks plek in. Zodra je een verzend doos wil gaan gebruiken, vouw je de doos open en vouw je de sluitkleppen dicht. De bodem van de doos sluit je met behulp van zelfklevende verpakkingstape. Een ideale aanvulling voor onze verzenddozen zijn de opvulchips en het verpakkingsfolie. Zo verstuur jij je bestelling nog veiliger!

Vul je verzenddoos met opvulmateriaal

We benoemden het eerder al even: opvulmateriaal. Wil je er echt zeker van zijn dat er niets kan gebeuren met de inhoud van je pakketje? Maak dan altijd gebruik van opvulmateriaal! Je product zal vrijwel nooit exact in de verzenddoos passen. Zodra je je product in de verzend doos legt, zul je lege ruimtes eromheen zien. Je product zal dus gaan verschuiven en tegen de randen van de doos botsen als je deze lege ruimtes niet opvult. Deze botsingen tegen de zijkant van de verzenddoos zorgen ervoor dat je product kan beschadigen. Dit kun je heel gemakkelijk voorkomen door gebruik te maken van opvulmateriaal als opvulchips en golfkarton. Het gebruik van deze opvulmaterialen is heel simpel. Je pakt de opvulchips en vult snel en gemakkelijk alle lege ruimtes om je product heen. Je hebt er genoeg in gedaan indien je product niet meer kan verschuiven in de verzenddoos. Opvulchips is zeer licht van gewicht en zal de verzend dozen niet tot nauwelijks zwaarder maken. Ook golfkarton is heel eenvoudig in gebruik. Scheur een stuk af van het karton op rol en maak er een prop van. De proppen duw je in de lege ruimtes rondom je product. Ook hier geldt weer dat je product niet meer mag verschuiven in de verzenddoos. Pas als het niet meer verschuift, heb je genoeg opvulmateriaal gebruikt. Is de doos helemaal gevuld? Plak de verzend dozen dan dicht met tape. Bij de Verpakgigant kun je ook tape laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap! Zo maak je je verzendding nóg persoonlijker!

Geen verzendkosten en een veilige bestelling

Wij maken gebruik van PostNL om vrijwel al onze producten te verzenden. Hierdoor is het mogelijk om producten die vóór 15:00 uur besteld worden dezelfde dag nog te verzenden! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.) Er worden, dankzij deze samenwerking, ook geen bestelkosten voor de verzend dozen in rekening gebracht voor bestellingen die in Nederland en België geleverd dienen te worden. De enige uitzondering is bij een palletzending. Is de volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas komt? Dan maken we meestal gebruik van een ander bezorgbedrijf.

Andere verzendmogelijkheden

Is de verzend doos iets te groot? Dan zou een brievenbusdoos een betere oplossing kunnen zijn. Verzend je producten die breekbaar zijn? Misschien is een luchtkussenenvelop dan een betere oplossing! Soms is het lastig om de juiste verzendmaterialen voor jouw producten te vinden. Gelukkig heb je te maken met een expert op dit gebied en helpen wij jou graag met je keuze voor de perfecte verzendmaterialen. Ook vertellen we je met wat je allemaal nodig hebt om je product veilig te verzenden. Dus heb je een vraag over onze verzendverpakkingen? Weet je bijvoorbeeld niet zeker welke verzenddoos het meest geschikt is in jouw geval? Neem dan vooral contact op! Wij helpen je graag verder!