Wat moet er op een envelop? Bedrukking!

Het internet krijgt vandaag de dag de voorkeur als het gaat om het versturen en ontvangen van berichten. Niet heel vreemd want dankzij het internet verloopt communicatie een stuk sneller en gemakkelijker. Maar voor het verzenden van kleine producten of bijvoorbeeld belangrijke facturen wordt er nog veel gebruik gemaakt van postzendingen. Hierbij maak je extra indruk als je je bubbel (A4) enveloppen laat bedrukken. Een brief kan je gemakkelijk verzenden in een standaard envelop met daarop een postzegel. Als je kleine producten verzend raden wij je aan om gebruik te maken van bedrukte luchtkussen enveloppen met een port betaald logo. Door gebruik te maken van port betaald enveloppen bespaar je als bedrijf veel tijd met het verpakken van jouw producten. Hierbij hoef je namelijk jouw zendingen niet handmatig te frankeren of gebruik te maken van een stempel. Daarom is bedrukking zeer handig op jouw enveloppen. Maak je toch wel gebruik van een standaard envelop met daarop de benodigde postzegels? Dan volgt hieronder een overzicht van de hoeveelheid postzegels er op een envelop moeten.

Voorbedrukte ‘port betaald’ enveloppen

Kleine brievenbuszendingen kunnen zowel met postzegels als met port betaald enveloppen worden verzonden. Echter raden wij onze zakelijke klanten aan alleen gebruik te maken van voorbedrukte enveloppen. Met een port betaald logo op jouw envelop geef je aan bij de vervoerder dat jouw zendingen gefrankeerd zijn. In plaats van postzegels te plakken, wordt de envelop bij PostNL aangeboden voorzien van de gedrukte tekst “Port Betaald”. Maar hoe dien je deze envelop precies te gebruiken?

Je mag een port betaald envelop gebruiken als je een zakelijke overeenkomst met PostNL heb afgesloten. Hierbij kan je dus gebruik maken van onze voor bedrukte enveloppen. Van tevoren dien je aan te geven hoeveel zendingen met een port betaald logo je aanlevert en wat hiervan het gewicht is. De enveloppen kan je vervolgens gezamenlijk met een orderforumlier waarop alle gegevens staan vermeld inleveren bij PostNL. Hiermee bespaar je een hoop tijd met het plakken van postzegels of met het stempelen en daarnaast zijn de bedrukte enveloppen al beschikbaar vanaf €0,055! Onze speciaal voorbedrukte luchtkussen enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende brievenbusgeschikte formaten:

Wil je weten welke port betaald enveloppen bij jouw doel passen? Neem dan contact met ons op!

Luchtkussen enveloppen verzenden door de brievenbus

Onze luchtkussen enveloppen bieden in vergelijking met standaard enveloppen veel meer bescherming aan de inhoud. Dit komt onder andere door de laag bubbeltjesplastic die aan de binnenzijde van de envelop zit. Deze laag noppenfolie vangt alle stootjes op tijdens de verzending, waardoor het mogelijk is om breekbare producten te verzenden. Wil je je luchtkussen enveloppen bedrukken? Of bijvoorbeeld alleen een logo op de envelop printen? Lees dan verder en kom erachter hoe dit mogelijk is.

Heb je geen zakelijke overeenkomst met PostNL of wil je simpelweg een brief verzenden naar een familielid of vriend? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van postzegels op een standaard envelop. Hieronder staat een duidelijk overzicht van de precieze hoeveelheid postzegels benodigd zijn op basis van het gewicht van de brief. Bij het versturen van een brief wordt er namelijk gewerkt in gewichtsklassen. Valt de brief qua gewicht in de volgende gewichtsklasse? Dan is het verschil doorgaans precies één postzegel. Dat maakt het voor jou als verstuurder van de brief een stuk gemakkelijker om erachter te komen hoeveel postzegels er nodig zijn, om de brief te kunnen versturen.

Gewicht in gramAantal postzegels
0 – 20 gEén met een 1
20 – 50 gTwee met een 1
50 – 100 gDrie met een 1
100 – 350 gVier met een 1
350 – 2000 gVijf met een 1

Enveloppen bedrukken bij Verpakgigant

Luchtkussen Enveloppen bedrukken

Luchtkussen enveloppen met een port betaald logo bieden wij al standaard aan in onze webshop. Maar wil jij nu extra opvallen met jouw zendingen of een goede indruk maken op jouw klanten? Dan kunnen wij jouw verpakkingsmaterialen, waaronder luchtkussen enveloppen, bedrukken. Heb jij een zakelijke overeenkomst met PostNL en verzend je dus al port betaald? Dan kunnen wij luchtkussen enveloppen met een port betaald logo bedrukken en daarnaast ook nog met jouw bedrijfskleuren en logo!

Heb je zelf al een idee voor het bedrukken van jouw bubbelenveloppen of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden wat betreft de bedrukking? Dan komen wij graag met je in contact! Een mooi en veel voorkomend voorbeeld van bedrukking is jouw logo op de envelop te printen. Voordelig bedrukte verpakkingsmaterialen bestel je natuurlijk op Verpakgigant.nl! Neem contact met ons op per mail of bel ons op 072 202 91 79. Laat je enveloppen met eigen logo bedrukken door Verpakgigant.nl!

Vraag jij je wel eens af ‘wat moet er op een envelop?’. Hopelijk heb je dankzij bovenstaande informatie hier een antwoord op gekregen en ben je wegwijs geworden in de mogelijkheden voor bedrukte enveloppen.