Goedkope enveloppen

Betaalbare enveloppen van hoge kwaliteit

De enveloppen van verpakgigant zijn van hoge kwaliteit en kunnen voor bijna alles gebruikt worden. Goedkope enveloppen zijn erg functioneel om bijvoorbeeld brieven, kaarten of tickets te versturen. Ze passen eenvoudig in de brievenbus. Verzending moet een goedkope envelop kost ook bijna niks. Mede hierdoor is deze manier erg populair in de wereld van de post.

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen over A4 formaat envelop of over andere verpakkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Contact

Brievenbusverpakkingen

F16 Luchtkussen Enveloppen 220 x 340

Vanaf 12,2 cent

Brievenbusverpakkingen

G17 Luchtkussen Enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent

Unieke eigenschappen van a4 enveloppen

Goedkope a4 enveloppen komen in allerlei soorten en afmetingen voor. Er zijn ook enveloppen beschikbaar waarmee je eenvoudig grotere en zwaardere producten kunt versturen. Denk hierbij aan sieraden, kleine accessoires of andere materialen. Je hebt dus niet altijd een verzenddoos nodig, want deze goedkope enveloppen zijn onder andere:

  • Herbruikbaar
  • Recyclebaar
  • Betaalbaar
  • Stevig
  • Gebruiksvriendelijk

Envelop gebruiken

Een goedkope envelop is erg eenvoudig te gebruiken. Iedere envelop heeft een plakstrip die ervoor zorgt dat alles goed wordt afgesloten. Dit gaat een stuk sneller dan bijvoorbeeld een brievenbusdoos die je vaak met tape of plakband moet dichtmaken. Enveloppen worden vaak gebruikt om brieven of andere vormen van papier te verzenden.

Eenvoudig bestellen zonder verzendkosten

Voor bestelling binnen Nederland en België rekenen wij geen verzendkosten. Al onze producten worden verzonden met PostNL. Speciale verzending met a4 enveloppen, bijvoorbeeld een pallet? Geen probleem! In dit geval maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. Voor 22:00 uur besteld betekent dat je jouw enveloppen morgen al in huis hebt! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid)

Verschillende enveloppen

Is een goedkope evenlop niet precies wat je zoekt, kijk dan naar onze andere enveloppen, de a3 envelop bijvoorbeeld. Of wat dacht je van onze luchtkussenenveloppen?  Misschien ben je toch op zoek naar een brievenbusdoos. Dan kun je een kijkje nemen bij onze verzenddozen.