Hoe groot is een A4 papier?

A4 formaat

Een A4-formaat is in Japan en Europa het meest gebruikte papierformaat van 210 van 297 mm. Dit behoort toe aan de A-standaard. De 4 duidt op het viermaal gehalveerd zijn van een vel A0-papier. Het is niet altijd even makkelijk te volgen, maar wij snappen dat veel mensen hierover vragen hebben. Hoe vaak past een A5 papier in een A4 bijvoorbeeld? Een A5 zou dan weer twee keer in een A4 passen. Een A5 zou dan vier keer in een A3 passen etc. Je formaat is dus altijd gehalveerd, in vergelijking met zijn voorligger. Als je dus de volgende bij jezelf denkt, “hoe groot is een A4 papier alweer?” Dan kun je nu de geheugensteun van het halveren toepassen.

A4 formaat verpakken

Moet je veel a4 papier verpakken of andere spullen? Dan zijn de autolock dozen iets voor jou! Deze postdozen zijn ideaal voor het verpakken van al jouw producten. Ze komen in onder andere het A4 formaat, maar mocht u een ander formaat zoeken, neem dan vooral contact met ons op. Deze verzenddozen zijn zelfsluitend door de sluitstrip die aan de bovenkant van de doos zit. Hierdoor heb je helemaal geen tape nodig tijdens het verpakken en verplaatsen van jou eigendommen. Naast alle voordelen zijn de autolock dozen ook nog eens 100% recyclebaar. Door het gebruik van deze verzenddozen kan je veel tijd besparen!

A4 premium papier

Bij sommige bedrijven weet je voordat je bestelt al waar je aan toe bent en dat is fijn. Een paar soorten papier wat wordt aangeboden beschikt over een groot aantal milieu garanties en is daarnaast ook nog eens beschikbaar voor een zeer scherpe prijs! Dit gaat over het A4 Premium Papier, hiermee kan je dus al je externe en interne communicatie zoals memo’s, dossiers, presentaties, rapporten uitprinten en ook nog eens milieubewust bezig zijn. Hieronder kan je alle garanties van A4 premium papier vinden:

  • FSC- of PEFC-certificering
  • EU Ecolabel
  • Houtvrij ECF
  • Garantie: ISO 14001
  • ISO 9706: Het A4 Papier is verouderingsbestendig (belangrijk voor archiefstukken e.d.).

A4 papier van Verpakgigant.nl

Wij van Verpakgigant bieden hoogwaardige verpakkingsmaterialen en andere producten zoals a4 premium papier. Wij doen dit geheel tegen lage prijzen. Zo kun je bij ons goedkoop inpaktape kopen zonder verzendkosten te betalen. Wist je dat je gratis verzending bij Verplakgigant.nl krijgt binnen heel Nederland en België? Ben je op zoek naar een speciaal formaat product of vind je het gewoon fijn om met ons even te spreken? Verpakgigant.nl is altijd goed te bereiken en zo niet, dan komen we altijd zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord. Klantvriendelijkheid en service staan ​​bij ons hoog in het vaandel! Natuurlijk hechten wij ook veel belang aan milieubewustzijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je dringende vragen hebt. Heb je vragen over onze producten of ben je op zoek naar een product of A4 papiersoort die je niet op onze website kunt vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice om het ons te laten weten! Wij zijn je graag van dienst.