Prijswijziging

Prijswijziging

Doordat de grondstoffenmarkt van onze leveranciers sterk in beweging is, zijn wij helaas genoodzaakt om een prijswijziging te maken. Dit komt doordat de grootste fabrikant van granulaat in Amerika zit en er hier een lange tijd slecht weer was. Hierdoor is er meer productie naar Europa en Azië gegaan waar zij aan hun volledige capaciteit zaten. Hierdoor is de prijs flink gestegen!

Deze wijzigingen zullen na 31 mei in gaan. Zodra de markt weer stabiel is zullen wij de prijzen weer naar beneden bijstellen. Ook zullen wij een minimale orderwaarde instellen bij een aantal producten. Dit betekent dat wij verzendkosten (2,95) zullen rekenen bij een order onder de 25 euro.

Was je nog van plan om te bestellen? Zorg dan dat je dit op tijd doet zodat je nog kan profiteren van de huidige prijs.

Prijswijziging per product

Hieronder een overzicht van de producten die een prijswijziging zullen hebben.

Luchtkussen enveloppen
Luchtkussen enveloppen prijswijziging
Coex verzendzakken
Coex verzendzakken
Noppenfolie
Noppenfolie
Handwikkelfolie
Handwikkelfolie
Tape
Verpakkingstape
Gerecyclede noppenfolie
recyclebare noppenfolie

Verzendtijden

Naast de prijswijziging hebben wij ook onze tijden aangepast voor het bezorgen. Vanaf heden is het voor 20:30 besteld morgen in huis! Dit hebben wij gedaan zodat we nog beter kunnen garanderen vandaag besteld morgen in huis! In verband met de drukte bij de bezorgdiensten gaan we voortaan onze producten ook versturen met: DPD en GLS, maar blijven we ook samen werken met PostNL!

Wil je nog bestellen voor deze prijswijzigingen? En zal dit een grote order worden? Neem dan even contact met ons op dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.