Bubbel envelop

Bubbel envelop

Brievenbusverpakkingen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent

Brievenbusverpakkingen

B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

Vanaf 4,9 cent
Vanaf 6,5 cent
Vanaf 8,7 cent

Brievenbusverpakkingen

E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

Vanaf 9,3 cent

Brievenbusverpakkingen

F16 Luchtkussen Enveloppen 220 x 340

Vanaf 12,2 cent

Brievenbusverpakkingen

G17 Luchtkussen Enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent

Luchtkussen enveloppen

H18 Luchtkussen enveloppen 270 x 360

Vanaf 15,4 cent
Vanaf 21 cent

Luchtkussen enveloppen

K20 Luchtkussen enveloppen 350 x 470

Vanaf 24,5 cent

De bubbel envelop heb je in allerlei soorten en maten. Je kunt er kleine, delicate producten mee verzenden maar ook de wat meer robuuste producten.  Enveloppen met bubbels zorgen ervoor dat jouw producten veilig en heelhuids op de bestemming aankomen. Dit kan doordat bubbelenveloppen voorzien zijn van een laagje noppenfolie. Deze transparante folie ken je vast wel. De folie is voorzien van allemaal luchtbubbeltjes. Om deze reden wordt noppenfolie ook wel bubbeltjesfolie of bubbeltjesplastic genoemd. Dit laagjes zorgt ervoor dat stoten goed opgevangen worden. Dit is ook wel nodig, want tijdens het verzenden van je product zal de bubbel envelop aardig wat te voorduren krijgen. Het is dus zeer belangrijk dat kwetsbare producten zo goed mogelijk beschermd worden. Een bubbel envelop kopen is dus een oplossing. Een bubbel envelop kopen doe je natuurlijk bij de Verpakgigant. Wij hebben alleen de hoogste kwaliteit enveloppen met bubbels in ons assortiment. Zo ben jij er zeker van dat je product veilig verzonden kan worden en zonder beschadiging op de plaats van bestemming komt. Heb je alvast vragen over deze envelop met bubbeltjes die je product zo goed kan beschermen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Wat zijn de eigenschappen van een bubbelenvelop?

Zoals we zojuist al vermelden heeft een envelop met bubbeltjes aan de binnenzijde een laag bubbeltjesfolie. Het is dan ook dankzij deze laag dat producten beter tegen een stootje kunnen. De bubbeltjes in de enveloppen vangen namelijk de klappen op. De bubbelenveloppen die wij verkopen zijn van het merk Filmar. Een paar eigenschappen van bubbelenveloppen, die ook wel luchtkussen enveloppen worden genoemd, zijn:

De bubbel envelop is voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop;

Beschermen tegen beschadigingen en vocht;

Garanderen een veilige verzending;

Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;

Gebruik maken van bubbelenveloppen

Wil je een bubbel envelop kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alle enveloppen met bubbeltjes in ons assortiment zijn voorzien van een zeer handige trifix sluiting. Dankzij deze speciale sluiting wordt het openen van de envelop zonder beschadigingen toe te dienen, onmogelijk. Dit klinkt misschien vreemd, maar het is een zeer goede eigenschap van de enveloppen met bubbels. Je ziet namelijk meteen of je bubbel envelop geopend is geweest. Niemand kan er dus ongezien iets uitnemen, want het openen van de enveloppen met bubbels betekend automatisch dat de envelop beschadigd raakt en niet meer opnieuw gesloten kan worden. Heel handig dus! De bubbelenveloppen kunnen door de plakstrip makkelijk en snel worden dichtgemaakt. Geen gedoe dus met een envelop dicht maken, maar gewoon heel eenvoudig de plakstrip verwijderen en de envelop dichtplakken.

Geen verzendkosten en veilig bestellen

Een bubbel envelop kopen doe je natuurlijk bij de Verpakgigant. Wij verzenden je bestelling zodra je betaling binnen is met PostNL. PostNL draagt er zorg voor dat alle bestellingen die voor 15:00 gedaan worden de volgende dag bezorgd worden. Dit geldt voor alle artikelen die op voorraad zijn. Na verzending ontvang je van ons per mail een track en trace code. Met deze code kun je je bestelling van bubbelenveloppen op de voet volgen. Zo weet je precies wanneer jij je bestelling op het afleveradres kunt verwachten. Daarnaast worden er geen verzendkosten gerekend voor bestellingen die binnen België en Nederland geleverd worden. Let wel, dit is volledig afhankelijk van de bestelhoeveelheid.  Daarnaast is het ook mogelijk om een palletbestelling te doen. Bij grote hoeveelheden worden de producten op een alternatieve wijze verzonden. Hoe meer je van één product wilt bestellen, hoe meer korting wij je kunnen bieden. Wil je méér bubbelenveloppen kopen dan mogelijk is op de website? Geen probleem! Vraag een offerte aan voor het product waarvan jij een groot aantal wilt bestellen. Wij gaan meteen voor je aan de slag en zorgen natuurlijk ook voor een mooie korting.

Andere verzendmogelijkheden dan de bubbelenvelop?

Is de bubbelenvelop toch niet datgene waar je naar op zoek bent? Dan zou je eens kunnen kijken naar onze verzenddozen. Wil je een pakket verzenden dat in een doos zit? Neem dan eens een kijkje bij de verzendverpakkingen. Denk er wel aan dat als je een klein product wilt verzenden, dat het waarschijnlijk goedkoper is om dit te doen in een bubbelenvelop. Een bubbel envelop past namelijk door de brievenbus. En dit maakt het een stuk voordeliger dan verzending op andere wijze. Is je item te groot voor een envelop met bubbeltjes? Kies dan voor een stevige verzenddoos. Vergeet niet je kwetsbare product in te wikkelen in noppenfolie. Vul ook de lege ruimte om het product op met opvulmateriaal als opvulchips of opvulpapier. Dit alles doe je om de kans op schade aan je item zo klein mogelijk te maken.

Voordelig een bubbel envelop kopen bij Verpakgiant

Voordelig een bubbel envelop kopen die ook nog eens van hoge kwaliteit is, dat doe je natuurlijk bij de Verpakgigant. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom bieden wij uitsluitend producten aan die aan onze hoge eisen kunnen voldoen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verzendproducten, kunnen wij je van een scherpe prijs voorzien. Dus wil je een bubbel envelop kopen om uw kwetsbare producten veilig mee te kunnen verzenden? Dan zit je bij ons goed! Heb je nog vragen over de bubbel envelop of één van onze andere producten. Schroom dan niet om contact op te nemen! Wij staan graag voor je klaar!