Bubbel enveloppen

Bubbel envelop

Bubbelenveloppen zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt er kleine, delicate producten mee verzenden maar ook de wat meer robuuste producten.  Enveloppen met bubbels zorgen ervoor dat jouw producten veilig en heelhuids op de bestemming aankomen.

Wat zijn de eigenschappen van een bubbelenvelop?

Aan de binnenkant van een envelop met bubbeltjes zit er een laag bubbeltjesfolie. Het is dan ook dankzij deze laag dat producten beter tegen een stootje kunnen. De bubbel in de enveloppen vangen namelijk de klappen op. De bubbelenveloppen die wij verkopen zijn van het merk Filmar. Een paar eigenschappen van deze luchtkussen enveloppen zijn:

  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop
  • Beschermen tegen beschadigingen en vocht;
  • Garanderen een veilige verzending;
  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;

Gebruik maken van bubbel enveloppen

Iedere bubbel envelop die je bij ons kunt kopen, is voorzien van een trifix sluiting. Dankzij deze speciale sluiting wordt het openen van de envelop zonder beschadigingen toe te dienen, onmogelijk. De envelop kan door de plakstrip makkelijk en snel worden dichtgemaakt.

Luchtkussen Enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent

Luchtkussen Enveloppen

B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

Vanaf 4,9 cent
Vanaf 6,5 cent
Vanaf 8,7 cent

Luchtkussen Enveloppen

E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

Vanaf 9,3 cent

Luchtkussen Enveloppen

F16 Luchtkussen Enveloppen 220 x 340

Vanaf 12,2 cent

Luchtkussen Enveloppen

G17 Luchtkussen Enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent

Luchtkussen Enveloppen

H18 Luchtkussen enveloppen 270 x 360

Vanaf 15,4 cent
Vanaf 21 cent

Luchtkussen Enveloppen

K20 Luchtkussen enveloppen 350 x 470

Vanaf 24,5 cent

Geen verzendkosten en veilig bestellen

Koop je onze bubbelenveloppen? Dan worden ze verzonden met PostNL. PostNL draagt er zorg voor dat alle bestellingen die voor 22:00 gedaan worden de volgende dag bezorgd worden. Daarnaast worden er geen verzendkosten gerekend voor bestellingen die binnen België en Nederland geleverd worden. Let wel, dit is volledig afhankelijk van de bestelhoeveelheid.
Daarnaast is het ook mogelijk om een palletbestelling te doen. Bij grote hoeveelheden worden de producten op een alternatieve wijze verzonden.

Andere verzendmogelijkheden?

Is de bubbelenvelop toch niet datgene waar je naar op zoek bent? Dan zou je eens kunnen kijken naar onze verzenddozen. Wil je een pakket verzenden dat in een doos zit? Neem dan eens een kijkje bij de verzendverpakkingen. Heb je nog andere vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen!