Luchtkussen Enveloppen: Hoe te gebruiken

Ben je op zoek naar de juiste verpakkingsmaterialen voor jouw (E-Commerce) bedrijf en kan je geen keuze maken uit al onze categorieën? Wij adviseren je graag over onze luchtkussen enveloppen en waar deze allemaal geschikt voor zijn!

Verpakgigant is oorspronkelijk gestart als Luchtkussengigant.nl. Dit is een webshop gespecialiseerd in Luchtkussen Enveloppen. Vanuit hier is ons aanbod gaan groeien. Momenteel bieden wij zo’n twaalf verschillende formaten Luchtkussen Enveloppen aan. Deze enveloppen zijn van zeer hoge kwaliteit die je op Verpakgigant.nl voor de scherpste prijs kan bestellen! Onze Luchtkussen Enveloppen zijn van het merk Filmar. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor het verzenden van relatief kleine goederen (zoals bijvoorbeeld sieraden), die daardoor met de brievenbuspost kunnen worden verstuurd. Dit scheelt je weer in de verzendkosten! Alle luchtkussen enveloppen beschermen jouw zendingen tegen schokken, vocht en vuil door middel van de bubbeltjesplastic aan de binnenzijdes. Daarnaast zijn ze ook herbruikbaar en recycleerbaar.

Aangezien wij een breed aanbod hebben in dit product, is er veel variatie in de formaten. Ons kleinste formaat is 100 x 165 en de grootste is 350 x 470. Al deze formaten zijn hetzelfde qua gebruik, wat erg eenvoudig is. De enveloppen worden open geleverd. Stop je order in de envelop en sluit deze gemakkelijk met de plakstrip. Je order is nu klaar voor de verzending!

Weet je niet helemaal zeker welk formaat bij jouw producten past? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder! Of wil je de Luchtkussen Enveloppen in grote aantallen bestellen? Vraag dan even een offerte bij ons aan.

Luchtkussen Enveloppen Verpakgigant.nl