Enveloppen & Zakken

Luchtkussen Enveloppen & Verzendzakken

Verzend je producten van een kleiner formaat en passen deze door de brievenbus? Dan zijn onze luchtkussen enveloppen & verzendzakken de ideale verpakkingsmaterialen voor jou. De luchtkussen enveloppen bieden jouw zendingen extra bescherming en zorgen ervoor dat de producten veilig aankomen bij de klant. 

Bedrukte enveloppen & zakken

Wil je met jouw zendingen nog meer indruk maken bij jouw klanten?  Laat dan jouw verzendzakken of luchtkussen enveloppen bedrukken!

Enveloppen Zakken
Luchtkussen Enveloppen
Coex Zakken
Kartonnen Enveloppen
Monsterzak Enveloppen
Gripzakken
Gekleurde Enveloppen
Paklijst Enveloppen
Standaard Enveloppen

Luchtkussen Enveloppen

Onze luchtkussen enveloppen bieden optimale bescherming voor al jouw kwetsbare zendingen.

Bekijk categorie

Gekleurde Luchtkussen Enveloppen

Verzend jouw kwetsbare producten veilig in onze kleurrijke luchtkussen enveloppen.

Bekijk categorie

Coex Verzendzakken

De meest voordelige en kwalitatieve oplossing om jouw bestellingen te verzenden.

Bekijk categorie

Kartonnen Enveloppen

Met de kartonnen enveloppen verzend je jouw product een stuk veiliger dan met papieren enveloppen. Karton is namelijk beter bestendig tegen een stootje.

Bekijk categorie

Paklijst Enveloppen

Verzend je veel artikelen in bijvoorbeeld een verzenddozen en heb je daarbij begeleidende documenten die je op de verzenddoos moet plakken?

Bekijk categorie

Monsterzak Enveloppen

Ben je op zoek naar grote enveloppen die iets meer inhoud bieden dan een reguliere envelop? Dan biedt de monsterzak envelop uitkomst!

Bekijk categorie

Gripzakken

Zoek je naar een oplossing om jouw producten van een klein formaat te verpakken en extra bescherming te bieden? Dit kan gemakkelijk met onze gripzakken!

Bekijk categorie

Standaard Enveloppen

Ben je op zoek naar standaard enveloppen om belangrijke documenten te verzenden? Bekijk dan onze voordelige standaard enveloppen met plakstrip!

Bekijk categorie

Enveloppen & Zakken

Ben je op zoek naar geschikte verpakkingsmaterialen voor jouw bestellingen van een klein formaat? Dan zijn onze Enveloppen & Zakken wellicht wel iets voor jou! Verpakgigant.nl biedt al jarenlang deze verpakkingsmaterialen aan. Wij zijn er hierdoor zeker van dat wij jou een van de scherpste prijzen kunnen aanbieden. Momenteel bieden wij zo’n 20 verschillende formaten Enveloppen & Zakken aan. Het kleinste formaat is 100 x 165 en het grootste formaat in deze categorie is weer 550 x 770.

Luchtkussen Enveloppen

Momentele bieden wij 9 Luchtkussen Enveloppen aan in allerlei verschillende soorten en maten. Deze enveloppen bieden allemaal dezelfde bescherming door de bubbeltjesfolie in de binnenzijde. Wij adviseren je met onze luchtkussen enveloppen voornamelijk kleine en delicate producten te verzenden met de kleinere formaten. De Luchtkussen enveloppen zijn daarnaast licht van gewicht en bieden extreem goede bescherming door de halve luchtbubbeltjes aan de binnenkant. De enveloppen kan je veilig dichtmaken door de speciale sluiting. Je kan de enveloppen namelijk gemakkelijk sluiten door de plakstrip. Een paar eigenschappen van deze luchtkussen enveloppen:

  • Garanderen een veilige verzending;
  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;
  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop
  • Beschermen tegen beschadigingen en vocht;

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken zijn enorm populair, en dat is natuurlijk niet voor niets. Ze bieden namelijk meerdere bijzondere voordelen. Ze zullen namelijk bij normaal gebruik amper scheuren. Iets wat bij kartonnen verpakkingen veel vaker voorkomt. Dit kan ervoor zorgen dat producten tijdens verzenden een stuk minder vaak kapot gaan en retourneringen verminderen. Wie zegt daar nou nee tegen? Een ander groot voordeel is dat coex verzendzakken vaak gemakkelijk door de brievenbus passen. Hierdoor kunnen de verzendkosten al gauw gehalveerd worden ten opzichte van verpakkingen die niet door de brievenbus passen. Tevens verzekert dit dat een pakketje altijd op tijd in huis is en niet bij een buur hoeft worden afgeleverd. Dit kan voor veel klanten een groot voordeel zijn.

Kartonnen Enveloppen

Met de kartonnen enveloppen van Verpakgigant.nl kan jij voortaan je producten een stuk veiliger verzenden dan met lichte papieren enveloppen. Deze kartonnen enveloppen zijn beter bestending tegen een meerdere stootjes tijdens de verzending en ook tegen vocht. Vaak worden tijdens het post proces veel producten per ongeluk verkreukeld of verscheurd. Zit jouw product in een kartonnen envelop? Dan is de kans dat dit gebeurt veel kleiner. Iedere envelop bevat een plakstrip. De kartonnen envelop kan dus gemakkelijk goed dichtgemaakt worden. Door de stevigheid en veiligheid is een kartonnen envelop ideaal om belangrijke documenten of overeenkomsten mee te verzenden.

Monsterzak Enveloppen

De Monsterzak Enveloppen bieden iets meer inhoud dan een normale papieren envelop. Hierom adviseren wij de monsterzakken in te zetten om producten te versturen die net iets te dik zijn voor een gewone envelop. De enveloppen zijn dus ideaal om in te zetten voor het versturen van bijvoorbeeld dossiermappen, magazines of brochures. De monsterzak enveloppen die Verpakgigant aanbiedt zijn wit en gemaakt van stevig kraftpapier 150 grams. De Masterline monsterzakken bieden een gedegen bescherming van uw documenten of producten en beschermen de zending tegen kreukels en scheuren.

Enveloppen & Zakken bestellen bij Verpakgigant.nl

Met deze verpakkingsmaterialen kan je veel verschillende producten verzenden van een relatief klein formaat. Twijfel je nog welk verpakkingsmateriaal het best bij jouw zendingen past? Dat is geen probleem! Wij helpen je hier graag mee! Neem dan contact met ons op!