Producten > Brievenbusverpakkingen

Brievenbusverpakkingen

Wil je iets kleins versturen dat ook door de brievenbus past? Bestel dan een van onze brievenbus verpakkingen! Je kunt kiezen uit brievenbusdoosjes en onze vele enveloppen voor het verzenden van producten. Hiermee bespaar je goed op jouw verzendkosten en hoeft jouw klant niet thuis te blijven om het pakket aan te nemen! Lees verder

Bekijk producten Open chat
brievenbusdoos

De meest bestelde brievenbusverpakkingen

Welke soorten brievenbusverpakkingen zijn er?

Verpakgigant.nl biedt een breed assortiment aan, zoals een grote variatie Luchtkussen enveloppen, maar ook ons eigen merk brievenbusdozen in verschillende formaten en uitvoeringen. 

Brievenbusdozen

Onze brievenbusdozen hebben onder andere een boven- en zijklep. Over het algemeen zijn de brievenbusdoosjes met een bovenklep het meest voordelig. Dit model kan je al vanaf €0,09 per stuk bestellen en is te verkrijgen in onder andere in A6, A5, A4+ en A4-formaat.

Luchtkussen Enveloppen, Kartonnen enveloppen en meer...

Verpakgigant is groot geworden met het leveren van kwalitatieve Luchtkussen enveloppen voor de meest voordelige prijs! Tegenwoordig leveren we ook Kartonnen enveloppen, Honingraat enveloppen en Papieren luchtkussen enveloppen.

Ons assortiment luchtkussen enveloppen is erg breed, momenteel kan je namelijk uit minstens 11 verschillende formaten en diktes kiezen. Daarnaast bieden wij ook verschillende soorten bedrukking en kleuren aan. Er is daarom dus altijd wel voor iedereen een geschikte bubbeltjesenvelop te vinden.

Maar welk formaat past nu het beste bij jouw zendingen? Handig om te weten is dat wij een overzicht hebben van de meest gangbare maten:

Waarom je pakket versturen met de brievenbuspost?

Waar mogelijk adviseren wij altijd om in een brievenbusverpakking jouw zendingen te versturen. Wil je weten waarom? Dit bespaart je veel aan verzendkosten ten opzichte van een verzenddoos.

Met een brievenbus verpakking bespaar je op verzendkosten!

Op basis van het gewicht van brievenbuspost heeft PostNL specifieke tarieven vastgesteld. Deze tariefschalen die gebruikt worden zijn van bijvoorbeeld 0-20 gram, 20-50 gram etc. Op de site van PostNL vind je de actuele tarieven. De brievenbusdoos die wij in ons assortiment hebben, voldoen aan de minimale en maximale PostNL brievenbuspost maten. De maximale formaten zijn als volgt: 38 x 26,5 x 3,2 cm.

Jouw brievenbuszending komt met de juiste verpakking onbeschadigd aan bij de ontvanger. Wil je graag meer weten over hoe een brievenbusdoos in elkaar gevouwen kan worden? Geen probleem! Wij leggen graag aan je uit hoe een brievenbusdoosje precies werkt.

Brievenbus verpakkingen groothandel

Als bedrijf is het natuurlijk belangrijk om een betrouwbare verzendoplossing te hebben. Een brievenbus verpakking is voor kleine producten een uitstekende oplossing voor jouw webshop. Omdat wij dé groothandel in brievenbusverpakkingen zijn maken wij ook gebruik van staffelkorting. Dit wil zeggen dat hoe meer brievenbus verpakkingen jij tegelijkertijd bij ons besteld, hoe meer korting je van ons krijgt.

Wil je méér bestellen dan mogelijk is op onze website? Neem dan eerst contact op of laat een offerte op maat maken. Wij gaan direct voor je aan de slag en gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Brievenbusverpakkigen bedrukken

Je kunt bij ons zelfs jouw Luchtkussen enveloppen of  jouw brievenbusdoosjes laten bedrukken om je pakket nóg persoonlijker te maken! Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, kunnen wij je uitstekend helpen bij het opstellen van het design.

Onze altijd vriendelijke klantenservice beantwoord graag al jouw vragen! Dus neem gerust eens contact op. Wij helpen je graag verder!

→ brievenbusdozen bedrukken

Brievenbus verpakkigen bestellen via Whatsapp

Wat zou het toch handig zijn als je gewoon even je bestelling kan doen met een Whatsappje… Bij Verpakgigant kan het!!!

Veel van onze trouwe klanten sturen ons gewoon even snel een Whatsappje met hun bestelling. Dat vinden wij geen probleem! Wij verwerken de order voor hen en zorgen dat de verpakmaterialen op tijd worden bezorgd.

Lijkt je dat ook wat? Neem dan even contact met ons op

Veel gestelde vragen

Voor A6 formaat hebben wij zowel een aantal geschikte brievenbus dozen, als een aantal verschillende enveloppen. Je vindt ze door op de links hieronder te klikken:

072 202 91 79 Open chat

Resultaat 1–24 van de 59 resultaten wordt getoond